Šta je novo?

Asus 7600GS 256MB DDR2 Silent problemcic

dulladin

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
619
Po podizanju sistema , nekada mi se pojavi alert graficke karte da ne dobija dovoljno struje i da mora da smanji automatski svoj rad na minimum !

imam obicno napajanje 350w,

elem pitanje , dal je do napajanja , dal je oslabilo , sto me ne bi cudilo ili nesto drugo? 😉
u pitanju je Asus 7600GS 256MB DDR2 Silent !

inace prikacen mi je hdd , dvdrw, cdrw, tv karta!

😉

Da Da 🙂

Najverovatnije slabo napajanje.
Ali probaj ponovo sve tj.Izvadi Grafu i molex pa ponovo vrati.
Proveri i temperaturu graficke pa ces videti.
Mozda je nesto i do graficke ?
Pozzzz

khmm

vraco , stavljo 😉 menjao molexe , m jok
radila je ok, do pre 10-ak dana , ali probacu tj kupicu jace napajanje , da ga .... 😉

samo prijavi da ima manji napon, smanji kao sama takt, a posle resetovanja racunara , ne prijavi nista drugi put . npr

Napajanje 100% i ja sam pre mesec dana uzeo istu i radi mi samo ako je na grani na kojoj je prikljucena samo ona, a na drugoj samo hdd bez dvd romova i cd roma mozes da stavis jos jedno napajanje za optiku i radice super to cu ja da uradim posto se ne isplati ulagati u takvu masinu neko skuplje napajanje.

opet ja 😉

khmm elem , temp je 70c. e sad ne znam koliko je to mloooogoo 😉
al' kupujem sigurno napajanje ,

khmm elem , temp je 70c. e sad ne znam koliko je to mloooogoo 😉
al' kupujem sigurno napajanje ,

Za Silent verziju to nije mnogo 🙂
Kod drugara 7600 GS je stizao do 100 C i nije bilo problema...

Da ali ako je bila temp. nekada manja, sigurno je napajanje počelo da daje nenormalne napone i menjajte to (napajanje) dok nije nešto izgorelo...

😉

Da , vidim i ja promenu sto se tice temperature, plafon je bila na pocetku 60c, a sad 70c bez problema . cudno jeste. sutra uzimam napajanje pa ....
hvala lepo na reply

meni moj silent ishao i do 100C :d ali sad ne... max maxova 60 😉

resheno , kupljeno novo napajanje i 2 ventilantorcica i radi sad ko zmaj, temp max na grafici 64c

Nazad
Vrh Dno