Šta je novo?

Asus 7600 Gt

nikola1505

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2007
Poena
309
Ljudi šta mislite o ASUS 7600GT. Skoro sam je kupio. Da li sam napravio pravi izbor?:wall:

Zavisi koliko si je platio ...

Platio sam je 180 eura a kuler se dere kad se zagreje kao malo dete.

Pa to ni u ludilu nevredi više od 130e. Za 165e već imaš nove 7900gs ;)

Neko te je preveslao... Ja bih gledao da to vratim nekako odmah.

kupio si je, pa tek si on da pitao kakva je.Morao si prije pitat. daleko da je losa,ali cijena...

da jos malo vise zaboli:-devil-:

ovde kod mene se da naci galaxy 76oogt gddr3 1,2 ns sa zalmanom vf 700 za neverovatnih 90 eura.

salim se naravno sa ovim da vise zaboli:smash:

karta je sigurno dobra, ali bas preskupa za ono sto pruza.

generalno ne treba ni to smatrati smakom sveta. svaka se skola nesto placa. ja sam ih se u zivotu debelo naplacao, a verovatno i svako od nas.

omg chovece, moje saucesce ...

Lele decko ti si lud, ala te je taj odrao, po zakonu imas pravo u originalnom pakovanju i sa racunom da vratis tu karticu u roku od 30 dana.

Ljudi taj je 'ladno imao cistu zaradu 60 eura, ako ne i par eura vise?!!

@Ile, to kod tebe je verovatno bez included VAT.

Poslednja izmena:
Ispalo iz kamiona, a?

Skup prevoz do Zvornika, majku mu.
Pa oshishao te kao ovce u junu i to u sred februara. Sad mozesh da drhtish od muke.

Poslednja izmena:
Ja sam Gainwarda 7600 GT silent pre 1 mesec platio 134 eura, pa sad ti vidi.
Vraćaj to ako ikako možeš.

Ili ako mozes iskrivi mu pi*ku pa ce da vidi. Ja sam hvatao za gusu prodavca koji nije hteo da mi vrati zvucnike od kojih jedan nije radio... A jos ako si veci, jaci... onda :cuss: :smackbum:

Lele decko ti si lud, ala te je taj odrao, po zakonu imas pravo u originalnom pakovanju i sa racunom da vratis tu karticu u roku od 30 dana.

Ljudi taj je 'ladno imao cistu zaradu 60 eura, ako ne i par eura vise?!!

@Ile, to kod tebe je verovatno bez included VAT.

inclusive of vat mate ;)

da, verovao ili ne toliko i to sa zalmanom. bolja kupovina ne postoji u celoj engleskoj a mozda i sire:smash:

inclusive of vat mate ;)

da, verovao ili ne toliko i to sa zalmanom. bolja kupovina ne postoji u celoj engleskoj a mozda i sire:smash:

Stavis dva u SLI i za novac koju si ulozio, imas performanse boli glava....

Poslednja izmena:
Ili ako mozes iskrivi mu pi*ku pa ce da vidi. Ja sam hvatao za gusu prodavca koji nije hteo da mi vrati zvucnike od kojih jedan nije radio... A jos ako si veci, jaci... onda :cuss: :smackbum:

Polako spusti loptu na trenutak, ne mora bas da odrobija nekog zbog 50e.....:smoke:
Neka prvo pokusa da vrati, pa ako to ne uspe onda neka predje na Plan B (krivljenje pi*ke itd.)

Poslednja izmena:
Stavis dva u SLI i za novac koju si ulozio, imas performanse boli glava....

j--- ga, nemam sli ;)

na ovog asrocka mogu samo jednu da stavim. a nazalost sa mojim dragstor radnim vremenom poteram igru tipa cod 2, farcry, hl2, cs i slicno jednom u mesec dana. za to je i ova jedna usamljena vise nego dobra.

jedna mi je stvar cudna. na njoj kaze 7600gt. komp je prepoznaje kao 7600gs a klokovi su 550/1550 def. memorija je samsung 1,2 ns.

prethodnu bfg 7600gt je sistem prijavljivao kao 7600gt. pitam se da li je ovo nesto kao onaj cuveni gainward 7600 gs sa besnim klokovima ili sta vec?

pored svega ostalog jako lepa osobina je tisina. zalaman im je zaista izvrstan. iako najjeftiniji vf 700. drzi kartu na def na 38, a na load-u na 49 max ako je verovati rivi.

pozdrav svima:smash:

Ima li toga jos ovde ima dosta interesanata povoljna cena pa daj da se ugrabi dok ima!!!!!!!!

Da, da naravno prvo lepo pravo i kulturno, a ako je prodavac majmun onda prelazimo na krivljenje...

@nikola

Brate mogao si malo da se raspitas i proveris cenovnike, a ne da se zaleces!

Poslednja izmena:
*** ja kupio Galaxy 7600 gt sa zalmanom,ali ne u GB za 90 vec ovde za 133,dobro jes da sam je sprizio sinoc :(,nemogu da je prebolim

a sta si joj radio da si je sprzio?

Kapiram da je bio neki voltmode ili tako nešto. :)

@ Ile, That's a real bargain, cheers mate!

@ Ile, That's a real bargain, cheers mate!

cheers

da znas da stvarno jeste. jedino sto me navodi na razmisljanje je da mi je prethodna bfg 7600gt imala sve kondenzatore oklopljene a kod ove galaxy su obicni, ne oklopljeni, a nisu ni nekog bog zna kako poznatog proizvodjaca. tako da je mozda vek trajanja ne bas predugacak ali godinu dana koliko je pod garancijom ce sigurno preziveti.:smash:

Poslednja izmena:
Nego nema nam pokretača teme, da se nije upuco čovek :S:

znali su ga svi birtasi

trazio je spas u casi....:-devil-:

Nikola je izlgeda mir nasao u vecnom miru :D :D!

Pratite po sutrasnjim novina, mozda ce biti neki naslov tipa "Obracun u Zvorniku", grafika presudila...

@Ile, za te pare tesko da su mnogo ulagali u samu karticu, stavili najjeftinije delove i teraj!

Nazad
Vrh Dno