Šta je novo?

Asus 6950/70

• Začetnik teme Začetnik teme Hocico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hocico

Cenjen
Učlanjen(a)
12.05.2010
Poena
159
poz ljudi,
da li zna neko gde ima da se uzme asus-ova 6950/70 kod nas i kolika je okvirno cena?
planiram da zabodem jednu, nego ne vidim ih nigde.
hvala unapred🙂

prvo sam mislio da zabodem leadtek gtx570, a onda vidim da ce gore navedene imati 2gb vrama. gtx je gtx, al' 2 giga je 2 giga🙂
s'a cu kad' sam zeljko🙂

Poslednja izmena:
a sto moraju Asusove? jel' su one nesto posebno dobre?

Ma kojeg god proizvodjaca nadjes svejedno je kad su referentni modeli nema razlike potpuno su identicni 🙂

Jel to ozbiljno ? I Gigabyte i MSI imaju 3god. garancije. Kvalitet izrade ? Isti kod svih, sve identicne, svi delovi iz iste fabrike.

Poslednja izmena:
Asus je overklokovan za celih 10Mhz i ima aluminijumsku oplatu. that's gotta count for something 😀

Poslednja izmena:
Jel to ozbiljno ? I ostale imaju 3god. garancije. Kvalitet izrade ? Isti kod svih, sve identicne, svi delovi iz iste fabrike.
Ne, nego neozbiljno. Lepo napisah, za pismene: da ne ulazimo u kvalitet izrade, da ne krene rasprava o tome sta je bolje.

Vodeci ATI-jev partner, Sapphire ima 3 godine garancije? Powercolor? VTX?

Moramo da udjemo, jer tako svako moze da izjavi sta mu se hoce bez ikakve osnove i dokazanosti ? Mene interesuje konkretno i dokazano objasnjenje zasto je Asus 6950/70 bolja od npr. Gigabyte ili MSI 6950/70 ?

Da, vidim da ove tri navedene firme daju 2god. garancije, sto ne znaci automatski da su njihove karte losije.

Poslednja izmena:
Tema se zove Asus 6950/70, a ne zove se 6950/70. Pokretac teme pita GDE ima da se kupi Asus 6950/70, a ne gde ima da se kupi 6950/70.

Ja se drzim teme. A ostalo.... Ima jedna lepa arapska izreka.

Da ne zapocinjem novu temu... Razmisljam se o kupovini ove kartice. Proizvodjac je VTX, pa me to brine jer ne znam puno o njima. Negde sam procitao da je to firma u vlasnistvu AMDa i da nema razlike u kvalitetu sa recimo Asus kartama, ali ne znam koliko je to sve istina. Ima li ko kakvo misljenje?

Ja imam Sapphire i radi kao sat, ali ima 2 godine garancije, tako da... jedino zbog garancije razumem ljude koji kupuju druge proizvodjace, jer se po ceni inace ne bi isplatilo s obzirom da sapphire kosta skoro kao VTX, PowerColor...

Ne, nego da je cenovno blizu VTX i PowerColor...

Od grafika sam koristio Asus, Msi, Gigabyte i Sapphire, i uvek bih se vracao na te iste brendove, ovi ostali me nikad nisu interesovali, ne kazem da nisu dobri, nego da jednostavno nisam imao iskustva sa njima, izuzev PowerColor koji me je razocarao sa par modela sa kojima sam imao susreta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno