Šta je novo?

Asus 6600GT TOP

alex303

Nenadmašan
Učlanjen(a)
19.04.2005
Poena
2,455
Interesuje me zašto nemogu da podignem takt memorije? Čak ni za 1 mhz?
Dok Core bez problema dižem i do 575mhz. Probao sam riva tuner i standardnu clock postavku u okvitu nv drajvera. Ali ni makac. Znači nemogu da stavim ni 1001mhz. Wtf ??

Kartica je hladna, drajveri su 84.12 kofiguracija iz potpisa.

Poslednja izmena:
Kada OC preko Rive Tuner pogledaj koji mod izaberes, mora da bude Performance 3D. Memara nece da se OC ako je Standard 2D mod izabran dok GPU oce. Barem je tako kod mene.

Naravno da je 3D mod u pitanju. Izgleda da niko nezna u cemu je problem.

tnx anyway.

znam ja, asus bios je probelm. idi na mvktech sajt i vidi koji jos bios odgovara tvojoj karti, samo da nije asus. ili skininibitor pa sam edituj bios, vidi da li moze da se skine zastita.

gx-x je napisao(la):
znam ja, asus bios je probelm. idi na mvktech sajt i vidi koji jos bios odgovara tvojoj karti, samo da nije asus. ili skininibitor pa sam edituj bios, vidi da li moze da se skine zastita.

slazem se...

imao sam asus 5900 ge i imao sam isti problem.

modovani bios bi trebalo da resi problem.

***** taj TOP, ako ne mozes da ga klokujes bez modovanja biosa. ne mogu da verujem da Asus moze sebi da dozvoli ovako nesto.

ma svaki drugi asusov model ima neki trip sa biosom, prave se pametni pa trpaju svoje neke parametre i opcije i onda te teraju da koristis njihove fensi-sega-mega utility-je, koji fansi sega mega ne rade 20% vremena

Rešio sam problem. Powerstrip bez problema klokuje ovu grafičku.
A i sviđa mi se opcija za snimanje pozicije ikona na desktopu. 😉

Sve u svemu problem rešen. Za one koje muči isti problem
http://entechtaiwan.net/files/pstrip.exe [789kb]

I btw nije poreban modovani bios. Dovoljno je editovati već postojeći nibitorom.

ShoX.

:wave:

Nazad
Vrh Dno