Šta je novo?

ASUS 295GTX on air

Vidim ja stari, lepo se ti igras ;)

:wave:

763MHz na vazduhu!! Lepo si ga razvukao, nema šta, svaka čast... :)

Svaka cast , svaka cast !

Nidzo

05 -icu si nastelovao extra a 03 je moglo to jos malkice bolje (fali malo clocka CPU-a ;) ) pa da me stignes :D
Toliko si razvalio kartu na vazduh da nisi ostavio prostora za vodu:d
Inace neko jednom rece da ta karta ne moze toliko na vazduh:S:

P.S.Planiras li sta za ono sto si hteo da uradis onda?

Pozz

Poslednja izmena:
Sve je to lepo rezovi i to ali da li ovaj OC radi i u igrama?

Sve je to lepo rezovi i to ali da li ovaj OC radi i u igrama?

Nikad OC za test nije mogao da bude OC za svaki dan.Inace moj primerak radi na 756/1250 za svaki dan i to sam ja tako ostavio,nisam testirao gde udara u wall sa stabilnoscu.Dobro,moram napomenuti da je moja karta i na vodi sto je jako bitno.A da moze,moze samo sto nema potrebe a ni nekog specijalnog efekta drzati je preko 700 Mhz.Ja po potrebi tj po raspolozenju variram od 700-715- da bi se nekako skrasio na 730 Mhz jer razlika izmedju 730 i 756 je mozda jedan FPS a dzabe podizem temperaturu itd kad i ovako imam ogroman FPS u igrama.

nije poenta u igrama tj. ako ti 3dmark nista neznaci nikad neces ni shvatiti to i uvek ce ti biti besmisleno tako da . . .

dobro rezovi nidzo :wave: vreme je za neshto ozbiljnije :-devil-:

A koja je poenta onda? Neko silovanje kartice za neki tamo poen vise-manje?

E dosao si na pravo mesto. To je isto kao da si dosao gledati formulu jedan i tamo poceo komentarisati, koja je poenta ovoga, ko ce prije? Ne bih ja ovo, pa da poginem... :wall:

Dobro de, nije loshe svratiti do radionice i videti shta ti chudni ljudi rade.
To je okej.

e covek je lepo rekao kad te vec to ne intresuje nemoj da smaras
E dosao si na pravo mesto. To je isto kao da si dosao gledati formulu jedan i tamo poceo komentarisati, koja je poenta ovoga, ko ce prije? Ne bih ja ovo, pa da poginem... :wall:

Dobro de, nije loshe svratiti do radionice i videti shta ti chudni ljudi rade.
To je okej.

nista tu nije OK :wall::type: :S:

Poslednja izmena:
e covek je lepo rekao kad te vec to ne intresuje nemoj da smaras

nista tu nije OK :wall::type: :S:

Wow Domino nemoj da se ljutis odmah ja sam samo pitao u cemu je poenta ne trebaju mi hejterski odgovori razumes?
Ko je rekao da me ne interesuje? Interesuje me zasto se rade tacno ti testovi?
Nemoj previse da se pravis pametan nego ako mozes objasni ako ne odskakutaj.
Mcrazy citam skoro svaki post pa tako i ovaj pa me je zaintrigiralo zasto se rade ovi testovi, jel ima neceg loseg u tome?
Al ste vi Oceri osetljivi u pm...

A koja je poenta onda? Neko silovanje kartice za neki tamo poen vise-manje?

Znaci ovako si lepo i simpaticno pitao da prosto nisi ni mogao da dobijes drugi odgovor,ili odgovore.....Ako ti nije jasno takmicenje sa ove adrese www.hwbot.org onda tesko da mozemo to da ti i objasnimo poentu svega toga....

:wave::wave:

p.s. Nidzo kao po obicaju si razvalio......

Poslednja izmena:
Wow Domino nemoj da se ljutis odmah ja sam samo pitao u cemu je poenta ne trebaju mi hejterski odgovori razumes?
Ko je rekao da me ne interesuje? Interesuje me zasto se rade tacno ti testovi?
Nemoj previse da se pravis pametan nego ako mozes objasni ako ne odskakutaj.
Mcrazy citam skoro svaki post pa tako i ovaj pa me je zaintrigiralo zasto se rade ovi testovi, jel ima neceg loseg u tome?
Al ste vi Oceri osetljivi u pm...

Pa lepo sam ti dao analogiju. Sta jos treba da objasnim. Znaci postoje ljudi koji uzivaju vozeci formulu, znaju svaki dio uzduz i popreko, ima onih koji uzivaju gledajuci i sl.
Tako ima i onih koji ce pri extremnim uslovima da izvuku maksimum iz hardvera, i takmice se u tome. Ima onih kojima je jednostavno draze videti da je gpu core radi na 760 umesto 750...

Eto posto ti koristis za nick ime fudbalera, mogu da pretpostavim da volis fudbal?
Znas dosta imena igraca, ko ce koju ligu da osvoji, koji je dobar golman, napdac i sl.
Volis da gledas utakmice, da ides na iste, navijas, provodis tako vreme sa drustvom...
I sada ja dodjem i tebe pitam, sta ti vidis u tome, pa to je 20ak ljudi koji ganjaju i udaraju loptu. Lopta sluzi da se deca igraju. Sta je smisao u tome? Ko ce slomit' nogu da bi dao gol vise? Sta ja imam od toga, ne igraju za mene? I tako ta slicna pitanja. Nemoj da mi zameris, samo me zanima.

Brate moj, svaka cast, aj karta stvarnoooo, ali pproccessooooor 4.4+, stvarno neverujem!

Kakvi klokovi, kakve voltaze, a tek kakve temperature, cime ti hladis taj CPU?

off: BTW, mccrazy nije poenta u fuzbalu, vec ucheers

Ne mozes da poverujes. :wall:
Stvarno sorry za off

Poslednja izmena:
Pa lepo sam ti dao analogiju. Sta jos treba da objasnim. Znaci postoje ljudi koji uzivaju vozeci formulu, znaju svaki dio uzduz i popreko, ima onih koji uzivaju gledajuci i sl.
Tako ima i onih koji ce pri extremnim uslovima da izvuku maksimum iz hardvera, i takmice se u tome. Ima onih kojima je jednostavno draze videti da je gpu core radi na 760 umesto 750...

Eto posto ti koristis za nick ime fudbalera, mogu da pretpostavim da volis fudbal?
Znas dosta imena igraca, ko ce koju ligu da osvoji, koji je dobar golman, napdac i sl.
Volis da gledas utakmice, da ides na iste, navijas, provodis tako vreme sa drustvom...
I sada ja dodjem i tebe pitam, sta ti vidis u tome, pa to je 20ak ljudi koji ganjaju i udaraju loptu. Lopta sluzi da se deca igraju. Sta je smisao u tome? Ko ce slomit' nogu da bi dao gol vise? Sta ja imam od toga, ne igraju za mene? I tako ta slicna pitanja. Nemoj da mi zameris, samo me zanima.

Cool znaci samo eto sto vise da se dobije iz karte? Pa to je bas cool zanimacija!:banana:

Ja moju moram poshteno da oznojim da bih dobio te brojke koje si upisao pored..Ali zato ta karta je skuplja za neke pare jer je fabrichki oc-ovana dok ova moja ili stotine hiljada drugih nisu i zato se klokuju izmedju ostalog da bi se dobilo na performansama za isti ili manji novac.

eto najiskrenije...

bravo indijancu :wall: nije u tome fora to je sport kao i svaki drugi . . .

Poenta je sujeta, imam najbrzu karticu, ne treba mi al da se zna:banana:

Po tebi svako ko se takmici u bilo cemu je sujetan ?!?!?!? ...a to za sta koristi ko racunar je na njemu samom da odluci i prilagodi prema svojim potrebama i finansijama....

p.s. Ako se ne varam ovo je tema u okviru overklokovanja grafickih karti tako da ce biti pre da si ti zalutao sa svojim komentarom malo.....a na kraju i ne razumem likove kao ti koji se javljaju i pokusavaju da nas prosvetle......

Poslednja izmena:
cpu hladim sa COOLER MASTER Hyper Z600

Prava stvar, necu ni da te pitam kako se tebi svidja, pretpostavljam da si veoma zadovoljan ... bilo bi lepo da mu neko da TRUE da uradi test, ja mogu da mu dam NHU-12P pa da se uporede ta tri kulera, znam da ima mnogo testova za sve to, ali nesto mi je tu mnogo sumnjivo, mogli bi u konkurenciju i Fenrin i Xigmatek DK ... Naravno, sve to kad Nikolas bude imao vremena?!

Jos jednom, imas primerke do bola, ubistvo!

fali ti samo 15.000 pojena Nidzo druze stari ..... :)

Baci to pod minus znamo da je i7 na air dobar :) :D
Ovo je jos uvek zagrevanje , sutra prebacamo 120.000 i ulazimo u top 10 na hwbot.....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno