Sve je to lepo rezovi i to ali da li ovaj OC radi i u igrama?
Sve je to lepo rezovi i to ali da li ovaj OC radi i u igrama?
.Planiras li sta za ono sto si hteo da uradis onda?
Pozz
nije poenta u igrama tj. ako ti 3dmark nista neznaci nikad neces ni shvatiti to i uvek ce ti biti besmisleno tako da . . .
dobro rezovi nidzo :wave: vreme je za neshto ozbiljnije :-devil-:
E dosao si na pravo mesto. To je isto kao da si dosao gledati formulu jedan i tamo poceo komentarisati, koja je poenta ovoga, ko ce prije? Ne bih ja ovo, pa da poginem... :wall:
nista tu nije OK :wall::type: :S:Dobro de, nije loshe svratiti do radionice i videti shta ti chudni ljudi rade.
To je okej.
:wave:
Mozemo se dogovoriti,samo da nadjemo vreme.
e covek je lepo rekao kad te vec to ne intresuje nemoj da smaras
nista tu nije OK :wall::type: :S:
A koja je poenta onda? Neko silovanje kartice za neki tamo poen vise-manje?
Wow Domino nemoj da se ljutis odmah ja sam samo pitao u cemu je poenta ne trebaju mi hejterski odgovori razumes?
Ko je rekao da me ne interesuje? Interesuje me zasto se rade tacno ti testovi?
Nemoj previse da se pravis pametan nego ako mozes objasni ako ne odskakutaj.
Mcrazy citam skoro svaki post pa tako i ovaj pa me je zaintrigiralo zasto se rade ovi testovi, jel ima neceg loseg u tome?
Al ste vi Oceri osetljivi u pm...
Pa lepo sam ti dao analogiju. Sta jos treba da objasnim. Znaci postoje ljudi koji uzivaju vozeci formulu, znaju svaki dio uzduz i popreko, ima onih koji uzivaju gledajuci i sl.
Tako ima i onih koji ce pri extremnim uslovima da izvuku maksimum iz hardvera, i takmice se u tome. Ima onih kojima je jednostavno draze videti da je gpu core radi na 760 umesto 750...
Eto posto ti koristis za nick ime fudbalera, mogu da pretpostavim da volis fudbal?
Znas dosta imena igraca, ko ce koju ligu da osvoji, koji je dobar golman, napdac i sl.
Volis da gledas utakmice, da ides na iste, navijas, provodis tako vreme sa drustvom...
I sada ja dodjem i tebe pitam, sta ti vidis u tome, pa to je 20ak ljudi koji ganjaju i udaraju loptu. Lopta sluzi da se deca igraju. Sta je smisao u tome? Ko ce slomit' nogu da bi dao gol vise? Sta ja imam od toga, ne igraju za mene? I tako ta slicna pitanja. Nemoj da mi zameris, samo me zanima.
Brate moj, svaka cast, aj karta stvarnoooo, ali pproccessooooor 4.4+, stvarno neverujem!
Kakvi klokovi, kakve voltaze, a tek kakve temperature, cime ti hladis taj CPU?
A koja je poenta onda? Neko silovanje kartice za neki tamo poen vise-manje?
Poenta je sujeta, imam najbrzu karticu, ne treba mi al da se zna:banana:
cpu hladim sa COOLER MASTER Hyper Z600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari