Šta je novo?

Asus 2600xt

• Začetnik teme Začetnik teme Cranky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

Cranky

Guest
Prvo poz za sve i zelim da vam se unapred zahvalim na pomoci koju cete mi pruziti ili ne 😀
Naime radi se o gore pomenutoj karti uzeo sam je prije 3 mjeseca kad i cjeli kompjuter koji mozete vidjeti u moja masina 😀.
E sad o problemu: dok sam koristio catalyst 7.6 ili 7.7 nisam siguran koji je
pojavljivala mi se ova poruka sa vremena na vrijeme

http://img403.imageshack.us/img403/2158/probek5.jpg

Zatim sam instalirao novi catalyst 7.11 mislim i sad se sa vremena na vrijeme jednostavno kao zamrlja slika na sek onda zamrzne i monitor se kao ugasi. U gornjem lijevom uglu onda samo trepti kao bira izmedju digital i analog i kad to prestane isto kao da je komp ugasen ne pokazuje sliku nista. Kompjuter u toku tog radi. Evo vecheras skidam nesta sa neta kad prf zamrlja se na sek zamrznu monitor poce da bira i nema, slika se ne pokazuje dole crvena od harda radi aj reko posto skidam ostavicu josh 15 minuta koliko je trebalo da se skine. Kad sam po mojoj pretpostavci mislio da je zavrsio skidanje resetovao sam racunar kad dl je stao tacno tamo gdje se desio taj prekid. Ako neko naslucuje u cemu je problem ili mozda zna neka pise bio bih mu zahvalan.
Nisam siguran da je do nje ali moze li sta drugo da bude
poz

Poslednja izmena:
Možda će nova verzija BIOS-a rešiti problem?

Gore je direktan link, a ovde može i natenante da se odabre i pogleda.

Otvori kuciste i ako mozesh postavi nesto da duva u kartu, ali uhvati a4 svesku 😀 i mlati. Sledece pokreni 3dmark i pusti da ide. Ako problem nestane, znash da je bilo do pregrevanja i sta dalje da radish ( nabacish neki ventilator na nju ). Inace vpu recover se desava u 90% ili zbog pregrevanja ili zbog nedovoljnog napona na GPU. U svakom slucaju fesuj ovaj bios sto je okacio Ostoja.

Mislim da nije pregrevanje, već promena iz jednog u drugi PowerState pri čemu dolazi do promene takta gpu i mem, i tu nešto krene naopako.
Nove verzije BIOS-a imaju fiksnu brzinu memorije za sve režime (prostudirao sam to u nekoliko BIOS-a za različite ATI karte) i trebalo bi da reše ovaj problem.

Meni je to bilo jednom na 9550,i tad je stao kuler tj zapekao.
Znači pregrevanje

Ne verujem da je kuler zapekao posle 3 meseca, pogotovo ne onoliki kuler.

flashnuo sam je pa sta joj bog da 😀
ako se ponovi odo odma uzeti josh jedan kooljer 😀

Nazad
Vrh Dno