Šta je novo?

assassin's creed

Ljudi nisam ni mogao da je zavrsim do kraja,
Jednostavno nisam mogao vise.

poz

Gdje nadje sad da postujes,kad sam je narucio:S:
Doduse doci ce i COd4 pa cemo se naci...
Bane jeli bilo puno frame drops u A.C.???

Evo samo i ja da ostavim svoj komentar.

Ljudi nisam ni mogao da je zavrsim do kraja, prica jeste do jaja, ali je sama igra smor zesci. Svaka assassination misija na isti fazon, ispitaj ovog, izudaraj ovog, popni se ovamo. Cak su i likovi svi isti koje treba da bijes.

Eto tako, monotonija, prodao sam je, a ostalo mi jos dva lika bilo da skenjam. Jednostavno nisam mogao vise.

poz

Treba si da odradis jos te dvije misije jer su to najace misije u igricu mozda su sve na isti fazon ali predzadnja i zadnja su strasne-vrhunske-odlicne nemam rijeci.

Kao što sam odavno rekao - igra će biti smor i tako i jeste. Najbolji review je napisao Kuzma. 110% je istina i nije mogao bolje da sroči. Repetitivno do bola. Sve bi bilo cool da tih prvih sat vremena nisu čista fantazija. Izvođenje, grafika, animacije, broj detalja, atmosfera... Ovo ostalo je baš smor. Recimo, Crackdown ima tonu istih misija ali se sve drugačije igraju i nikad ti ništa ne dosadi jer leveluješ lika. Da su ubacili RPG elemente, bilo bi mnooogo bolje...

Meni je Uncharted mnogo saren i deluje nekako plasticno a ne kao realno okruzenje a i mnogo je manji prostor gde se radnja odigrava nego u Ass Creed.

Ja sam od AC-a ocekivao sjajnu igru...igra mi je dobra ali sigurno bar 30% manje od onoga sto sam ocekivao.Npr. voleo bih da ima vise ozbiljnosti znaci u stilu Svet Assasin Creed + takticki deo Metal Gear Solid.Ovako zavrsio sam drugo ubistvo.... mislim kakve gluposti imas 20 zastavica trci pa skupljaj, osmatraj, spasavaj, dzepari ,prisluskuj.Ma i to moze jos da prodje al kako samo Altair skace - cuj skace letiiii agilan ko spiderman jos da su mu i kostim dali :d , strazari ****** najgori, dakle dosta vise ozbiljnosti u igri i bilo bi extra.Sve u svemu zavrsicu je , ima puno dobrih ideja no realizacija omanula. Steta.

Za razliku od toga Uncharted mi je extra extra.Meni nije to nimalo plasticno, sarenilo je OK za okruzenje gde se igra odigrava.Malo je uglavnom skucen prostor u igri ali sasvim OK.I tu bih zamerio na malom nedostatku ozbiljnosti, previse rolanja,skokova i sl. ali uklapa se u sam koncept igre.Meni kazem bi leglo malo vise sporiji tempo al mozda samo meni.Uglavnom najlepsa i najbolja igra uz Heavenly Sword za mene za sad na PS3.

I meni se Uncharted svidja kao igra mnogo, komentar je bio upucen samo za grafiku ali ne kao kritika vec kao neko poredjenje sa drugim igrama. Heavenly sword sam video ono malo u demo-u i mogu reci da je stvarno praznik za oci ali je kao igra nista posebno a uz to i kratka.

Ovo sto kazes za realizaciju i ideje u AC si u pravu, nemam volje ni da zavrsim celu igru ali uprkos tome Ubisoft moze samo da trlja ruke jer se igra dosad prodala u 2 miliona kopija koliko cujem.

I meni se Uncharted svidja kao igra mnogo, komentar je bio upucen samo za grafiku ali ne kao kritika vec kao neko poredjenje sa drugim igrama. Heavenly sword sam video ono malo u demo-u i mogu reci da je stvarno praznik za oci ali je kao igra nista posebno a uz to i kratka.

Ovo sto kazes za realizaciju i ideje u AC si u pravu, nemam volje ni da zavrsim celu igru ali uprkos tome Ubisoft moze samo da trlja ruke jer se igra dosad prodala u 2 miliona kopija koliko cujem.

Znam za komentar Uncharteda samo sam nadovezao moje misljenje o igri.A za Heavenly Sword gresis.Igra mozda i nije najduza ali i nije bilo potrebe za vise.Igra je krajnje adrenalinski sok od pocetka do kraja tako da svakako vredi, prelazi se u jednom dahu......sto ne bi moglo da se kaze za AC.Za taj zanr igara meni je tik iza God of War, dok mi se Ninja Gaiden nije nesto svideo..videcemo NG2.. :d:d:d

Zavrsio sam Assasins Creed... uz dosta napora jer je igra krajnje monotona.Super je realizovana sto se tice animacije, borbe ali kad odigrate prvu misiju odigrali ste i poslednju.Uz sve cemo ono skrivanje kad uopste nije ni najmanje potrebno jer je moguce na counter ubiti 10000 vojnika u borbi.AI u igri je "genijalan" pobijete 10 strazara i nailazi 11. strazar i jedino ste vi tu sa krvavim macem i on pita a ko je to uradio - ma moja baba :d Jedna od stvari koja me je zacudila na kraju NEMA KRAJ??? Tu bi trebalo da postoji kakav takav kraj, ono svi se razisli i gotovo.Ja u cudu ajde reko da vidim na netu jel gresim negde...jok kao da su programeri resili e dosta je i nama ovih gluposti ajde da izbacimo igru kakva je.Ima stupidna vizija od 3 sekunde na kraju i odjavna spica.Sve u svemu sramota da se igra toliko dugo pravi , kad su sredili animaciju karaktera mogli su da izbace igru jer su svi nivoi i zadaci isti.Jos je najavljivano kao super hit.

Ljudi kako pređete onaj deo u fight tutorijalu kad treba da ga uhvatite sa "B" i "grabujete" iliti bacite:S:? Nema šanse da uspem:wall:

Minimum System Requirements:

- Windows XP or Vista
- 2 GB RAM
- Dual core processor (Intel Pentium D or better)
- 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
- DirectX compatible driver
- DVD-ROM dual-layer drive
- 16 GB free hard disk space
- DirectX libraries (included)
- Vista compatible sound card
- Keyboard, Mouse
- Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Recommended System Requirements:

- Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
- 3 GB System RAM
- ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
- 5.1 sound card
- Microsoft Xbox 360 controller
- Supported Video Cards at Time of Release
- DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series
- Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

Sorry za off! :lupko:

Ja uzasa od povoljne konfiguracije....e sad mi nije zao sto sam se poslednji put igrao na pc-eu PII400mhz,500mb.........nikad vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banana:

da zamisli, treba ti cak i tastatura i mish ! kakav bezobrazluk...

salu na stranu: minim system req. je masina od pre 2-3 god, eventualno izuzimajuci dual core (mada i njih vec dugo ima), a recommended je masina koja ce ga gurati u 60fps na visokim rezolucijama. Sta je tu cudno ? #GB RAM je zbog Viste koju i tako ne koristimo pa je 2GB sasvim dovoljno, a i ostatak iz tog recommended-a je manje vise ojacan zbog Viste.

Ja ocekujem da ce na mojoj kanti raditi skroz ok. U rezoluciji koju tera xbox i ps3 ce se moci igrati sa svime na max i na minimum system req masini ;) Mislim, 1280x720 i 1024x768 - to zvace graficka od 100e...

Nazad
Vrh Dno