Šta je novo?

Assassin's Creed - zvanicna tema

I za sve one kojima je igra "laka". Za koliko ste vremena prešli one templare pri kraju.

I za sve one kojima je igra "laka". Za koliko ste vremena prešli one templare pri kraju.

Iz prve. Fora je samo da drzis blok pa kada vidis da neko krene na tebe pritisnes napad. Tako te prakticno samo jedan napada. A u medjuvrenemu dodas jos koji napad macem posle kontranapada.

Poslednja izmena:
Znači umesto fajla koji zakrpi igricu od 750 mb da se skine cela igra od 6,5 gb.Nema logike.

jel zna neko gde ova igra baca sejvove? komsija obrisao profil, i sad mora ispocetka, a garant negde ima sejvova, samo nemozemo da nadjemo.....

thx

Znači umesto fajla koji zakrpi igricu od 750 mb da se skine cela igra od 6,5 gb.Nema logike.
Mene baš briga koju ćeš ti da igraš, al ja ti lepo kažem - ta verzija koja puca u Jerusalimu nije finalna verzija igre, nije mi se ništa "javilo" nego je to odavno konstatovano na milion sajtova na netu. Naravno, onaj ko kupuje diskove na ulici kod "svog omiljenog pirata" naravno da nema pojma o tome. Ostali koji prate dešavanja na netu znaju do tančina koje su sve verzije igre izašle i kako rade.
Ako ti se već sviđa igra, onda lepo nabavi finalnu, prodajnu verziju. Ako je igraš samo da ubiješ vreme, onda rokaj tu krpljenu betu i uživaj.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da je u:
Document and Settings\<user_name>\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

ajde kaži mi koja je razlika izmedju te dve verzije kad toliko znaš o igri

tacno...ja to nisam uspeo da resim patc-om vec sam ubacio drugu verziju igre...koju sam nanovo skidao...i nije imala taj bug pri ulasku u jerusalim:smash:

Poslednja izmena:
1. Zašto je tema zamrla?
2. Šta se dešava sa trećim delom BROTHERHOOD?

Vjerovatno zato što je igra iz 2008.

stara igra. svi koji su hteli da igraju su je igrali i komentarisali. sa vremena na vreme ce doci neko nov da pita nesto i mozda da prokomentarise, ali nema mnogo vise da se prica.

brotherhood za xbox je izasao pre nekih 2 meseca, a za pc se jos ceka. brotherhood je sjajan. svaki deo je jos bolji od prethodnog. jedva cekam trojku i konacan kraj price.

Bas tako - tema je mrtva zato sto je igra stara, a za svaki novi sequel se otvara nova tema, tj. nije ovo sveobuhvatna AC serial tema... Ovo je samo za kec koji vise niko ne igra....

Na kraju krajeva - ova igra i nije ona koja se prelazi vise od 1-2...

koja je poenta skupljati one silne zastave i ubijati templare kad se time APSOLUTNO nista ne dobija?

na konzoli achievmenti. verovatno ih ima i ako si kupio preko steama. inace nikakve nagrade nema. u principu samo zadovoljstvo sto si presao igru 100%.

Nazad
Vrh Dno