Šta je novo?

Assassin's Creed - zvanicna tema

ako je istina da je u finalnoj verziji i grafika bolja ili da je i sam exe drugaciji, ne vidim cemu samo jerusalim fajl...

6,54GB je velika???

Assassins Creed Repack-Reloaded.iso =6.43 gb
Nadam se da ovo nije zabranjeno :D

Poslednja izmena:
Sejv sa prosle verzije ne radi, tako da i nece biti popravke samo za Jerusalim, a i ovo je Director’s Cut Edition i ima novih stvari. Kazu da i izgleda bolje ali nesto nisam stigo da primetim.

Moguce je iskoristiti stari save... evo kako je to lik uradio

Reinstall game from repack. (uninstall first but keep your saves and settings)
Start the game and create a new pofil.
Exit from game.
Go to your userfolder on your windows directory, find ubisoft/savegames and search for a new dated 232342344.SAV or something similar .SAV fil with numbers.
Copy this numbers and delete this file. (CTRL+C)
Rename your old profile named .SAV with this numbers (CTRL+V).
Start the game from Jerusalem when your game crashed before.

Dulio,nebismo stavljali koje kakve gluposti.Ni nama se ne isplati da skidamo danima fake ili pre-release verzije.

Prodaja je pocela pre nekih desetak sati i za sada nema reklamacija.

Narucio sam i ja tu, trebalo bi da mi stigne do sutra popodne.

Vidim da se na netu dosta pojavila ova "narodna" verzija. Da li neko zna da li je to final da ne kupujemo dzabe. Poveca je.

Nemoj ni slucajno, 6.3GB je mnogo podataka, a verzija je "prepakovana" , za ljude kao sto si ti je najbolje da ne skidaju tu verziju nego da cekaju lokalnog pijacnog dilera koji ce uskoro imati DVD ili dva sa original verzijom za 200-400 dinara.

@zwobot Hvala.

Vidim da se na netu dosta pojavila ova "narodna" verzija. Da li neko zna da li je to final da ne kupujemo dzabe. Poveca je.
To sto nisam stavio osmeh na kraju, ne znaci da sam ovo mislio bukvalno.

Nemoj ni slucajno, 6.3GB je mnogo podataka, a verzija je "prepakovana" , za ljude kao sto si ti je najbolje da ne skidaju tu verziju nego da cekaju lokalnog pijacnog dilera koji ce uskoro imati DVD ili dva sa original verzijom za 200-400 dinara.
Ovde si predostavljam pokusao da budes duhovit :p. Ne vidim kakve to ima veze sa temom, al ajd...;)

Poslednja izmena:
Ziveo brz net :) ja sam svoju kopiju dobio za otprilike 25 minuta :D
Ali necu stici da probam pre petka (u pitanju je prava verzija) :(

Ja razmisljam samo da li da uzmem kredit ili da je kupim na lizing.Ipak sam odabrao downloading.Tako ne placam PDV.

Kutija care kakav ti imas internet kad obavis kupovinu za 25 minuta.

Probao sam danas ovu novu verziju ide nešto bolje, par fps-a. Crno gore i dolje je i dalje,fraps brljavi

hehe, meni treba 12 sati, ali zato mogu odmah da je probam , ne moram da cekam petak, hehe

radi!krade ekran, čini mi se da izgleda isto.prvo test na xp-u pa na visti.javljam čim povirim u sveti grad, ako povirim.
eh da, samo da znate, i dalje se razgovori ne mogu prekinuti!

Poslednja izmena:
Koje zavaravanje, kao lepše izgleda, samo je rezolucija veća i ništa više. Teksture su iste, mada mogu da izgledaju bolje teksture na tlu zbog AF-a... Ali brate, ako na 9800GTX-u ne može da se igra u 1080p, u čemu je poenta... Sva sreća je da postoje konzole i da je igra, realno, dosadna...!

Kako bre ne moze ? na 9600GT radi na MAX podesavanjima sa AA na 3/3 (u 1024p :p )

Koje zavaravanje, kao lepše izgleda, samo je rezolucija veća i ništa više. Teksture su iste, mada mogu da izgledaju bolje teksture na tlu zbog AF-a... Ali brate, ako na 9800GTX-u ne može da se igra u 1080p, u čemu je poenta... Sva sreća je da postoje konzole i da je igra, realno, dosadna...!

Zanimljivo...i kad nema flejma, ti moras da ga zapocnes...
Igru niko cestito nije ni prokomentarisao, a ti si brze bolje ubacio disclaimer da igra izgleda isto na kao na konzolama, da secka na 9800GTX, i da je svet lepse mesto jerbo postoje konzole...
Ocigledno da tu nesto ne stima...:D Moguce je da igra zaista izgleda bolje?

Kakav flejm, mojne sad sve da powarnujem! Upadate stalno u konzolne tredove i flejmujete - baš vi koji se najviše bunite. Ja sam "tek sada" to napomenuo za AC zato što sam ga sada i probao i zato što ne mogu da verujem da secka na 9800GTX-u sa novim drajverima. I da, secka i u 1680 x 1050 na maksimumu detalja. Zaista ne znam koji problem imate, samo sam izneo stanje stvari! Nisam vam pominjao majku i sl. Opustite se malo!

Nazad
Vrh Dno