Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Ja sam cak 3 puta stigao do one devojke kada dolazi u grad i trebam da se prisunjam, ali nisam dalje..cekam nesto, ne znam sta.

Imam problem sa igrom.Radila je normalno i odjednom nece da ocita.Svaki put kad udjem i hocu da igram,kliknem na ocitavanje igra krene da ocitava i izbaci me na desktop.

Desavalo se isto i meni. Probaj da restartujes kompjuter.
Probaj "Run as administrator"
Instaliraj opet Microsft Visual C i DirectX iz AC: Unity foldera.

Ljudi imam konfiguraciju koja je ispod minimum system requirements za AC Unity, al sam ga instalirao i igram na low settings, malo pada FPS al ide :D
Zanima me jel to moze da mi osteti komponente( grafu ili procesor)?

U sustini nece ostetiti komponente.

Ljudi imam konfiguraciju koja je ispod minimum system requirements za AC Unity, al sam ga instalirao i igram na low settings, malo pada FPS al ide :D
Zanima me jel to moze da mi osteti komponente( grafu ili procesor)?

Lol jesi li ozbiljan :d jedino sto igre mogu ostetiti jesu mis i tastaturu, ako se igra neka igra godinama koja zahtjeva non-stop lupanje po tastaturi :d

Da li Unity moze da se igra sa gamepadom od xbox 360 bez ikakvih dodatnih programcica i slicno,nesto tipa gurnem kabal u PC i igram?

Pa svaka novija igra koja ima controller support podrzava xbox kontroler. Samo bocnes i uzivas. Ja promenio 10-ak gamepada i na kraju kupio xbox i nema nigde problema.

Jel moze neko od vas da mi pomogne ne znam o cemu se radi imam intel proseor i5 3330 ... graficka asus r9 280x i on meni ladno na high detalje secka.. jel to opravdano iz njihovog system requirements , ili ja nesto dobro ne radim, posedumej najnovije drajvee, dirext... takodje imam i 1.4 update instaliram ,dok gledam neki gameplay na youtube, covek sa istom graickom i nekim prosorom jebrm liga koji je neki fx 860 bla lba ne znam ni ja ... on decko laganica fura sve na ultra a ja ne mogu vola da updadem... koji K.... helppppppppp pls

Jel moze neko od vas da mi pomogne ne znam o cemu se radi imam intel proseor i5 3330 ... graficka asus r9 280x i on meni ladno na high detalje secka.. jel to opravdano iz njihovog system requirements , ili ja nesto dobro ne radim, posedumej najnovije drajvee, dirext... takodje imam i 1.4 update instaliram ,dok gledam neki gameplay na youtube, covek sa istom graickom i nekim prosorom jebrm liga koji je neki fx 860 bla lba ne znam ni ja ... on decko laganica fura sve na ultra a ja ne mogu vola da updadem... koji K.... helppppppppp pls

Mislim da samo 2GTX 980 u SLI mogu dateraju ovo na ultra, sta god da si ti video nije tacno.
Ja imam 7970 (isto sto i 280x) sa klokovima na 1150 za GPu i 1500 za memoriju imam oko 50 fps na 1080o na high.
Ako imas najnovija drajvere i barem 8Gb rama tvoj problem je verovatno procesor jer tih 3Ghz bas i nije dovoljno.
Moj i7 4770k je klokovan na 4,5Ghz.
Inace svi vi koji imate i7 procesore disejblujte HT, dobija se kudikamo bolje iskoriscenost pocesora vise FPS i sto je najbitnije stabilniji FPS.

Mislim da samo 2GTX 980 u SLI mogu dateraju ovo na ultra, sta god da si ti video nije tacno.
Ja imam 7970 (isto sto i 280x) sa klokovima na 1150 za GPu i 1500 za memoriju imam oko 50 fps na 1080o na high.
Ako imas najnovija drajvere i barem 8Gb rama tvoj problem je verovatno procesor jer tih 3Ghz bas i nije dovoljno.
Inace svi vi koji imate i7 procesore disejblujte HT, dobija se kudikamo bolje iskoriscenost pocesora vise FPS i sto je najbitnije stabilniji FPS.

i5-3330 zagarantovano nije problem.

Kontam da ima malo rama ili ko zna kakvo pakovanje igre ili nesto u pozadini iz Windowsa pravi problem.
I neka proba ovako: http://forum.benchmark.rs/showthrea...-Creed-Unity&p=4034982&viewfull=1#post4034982
Slicne su im masine.

Poslednja izmena:

Sta smatras pod ultra ? 1080p sa fxaa i sve ostalo max out 970 gura na 55min i 60-65 average sa novim patchem.

i5-3330 zagarantovano nije problem.

Kontam da ima malo rama ili ko zna kakvo pakovanje igre ili nesto u pozadini iz Windowsa pravi problem.
I neka proba ovako: http://forum.benchmark.rs/showthrea...-Creed-Unity&p=4034982&viewfull=1#post4034982
Slicne su im masine.

i5 4460 ide da 3.4 ili 3.5 Ghz u turbo modu
Ali posto ne znamo koliko ramam ima mozemo samo da nagadjamo...

Sta smatras pod ultra ? 1080p sa fxaa i sve ostalo max out 970 gura na 55min i 60-65 average sa novim patchem.

Ultra i Fxaa nikad nisu isli u istoj recenici :p

Taj turbo je zanemarljiv jer se odnosi na samo jedno jezgro a ne sva cetiri. Na stranu sto je i 200Mhz razlika u base frekvenciji izmedju ta dva procesora zanemarljiva.
Tako da ponavljam, procesor zagarantovano nije problem.

i5 4460 ide da 3.4 ili 3.5 Ghz u turbo modu
Ali posto ne znamo koliko ramam ima mozemo samo da nagadjamo...

Ultra i Fxaa nikad nisu isli u istoj recenici :p

Danas rade i Tomb Rider ultra/maxed out pa iskljuce tessalation i imaju 120 umesto 80. Zato sam i pitao. Ali to je najmanje bitna stavka u podesavanjima ove igre. Meni cak FXAA i poboljsa sliku jer igra i sa ultra detaljima ima nekako hrapave i ruzne strane. Fxaa ih ublazi, sta znam.

Danas rade i Tomb Rider ultra/maxed out pa iskljuce tessalation i imaju 120 umesto 80. Zato sam i pitao. Ali to je najmanje bitna stavka u podesavanjima ove igre. Meni cak FXAA i poboljsa sliku jer igra i sa ultra detaljima ima nekako hrapave i ruzne strane. Fxaa ih ublazi, sta znam.

Meni je fxaa uzasan jer mi slika onda mutna.
Btw koliko fps pada sa TXAA u odnosu sa MSAA, Unity bi trebalo to da podrzava kod Nvidije?

Dok sam igrao igru primetio sam da kada malo krenem da trcim po mapi i pustim shift on nastavlja, sve dok mu ne pritisnem shift+space cini mi se. Kako ovo da ugasim, tj da trci samo kad mu drzim shift + movement (a,w,s,d)?

Jel postoji neki narodni fiks za red screen? Igra mi posle 30tak minuta izbacuje ROD i mora restart :(

Nov patch na steamu, oko 60mb.

Stability & performance
Fixed numerous random crashes both on Campaign and Coop

Save game & Progression
Fixed gear and outfit rewards getting relocked
Added users profile corrector to resolve companion synchronization issues
Made Initiate and companion app exclusive content accessible to all players
Fixed the ‘Find Leon’ objective not spawning on Dead Kings Memory 2

Online matchmaking, connectivity & replication
Fixed various matchmaking and connection issues both in matches and when starting a match.
Fixed various replication issues between host and clients
Fixed issues with the My Club feature

Gameplay (navigation, fight, stealth)
Fixed issue with Arno losing control after trying to launch Initiates from the pause menu
Fixed minor navigation issues

Menus and HUD
Fixed issues occurring when hacking gears
Fixed additional issues with notifications

World & 3D
Fixed some minor FX and texture issues

Dešavalo mi se u par navrata da, pri otključavanju žutih kovčežića, bluruje sliku i na sredini ekrana vrti ono "please, wait". Pomoglo samo resetovanje igre.

Sama igra - sve već viđeno, osim što je Pariz stvarno fenomenalno odrađen i likova ima raznolikih, nije svaki peti isti kao u ranijim delovima. Imao sam situaciju da olešim par siledžija u žutim košuljama, a prilazi pas i njuška jedan od leševa :D Nostradamusove zagonetke su mahom teške, za neke moraš biti istoričar iz Pariza da bi ih rešio. Mapa prekrivena sa dodatnim sadržajem koji veštački produžava igranje, a suštinski ništa ne donosi (šta, da se hvalim na FB da sam skupio sve lepezice i otvorio sve kovčege? bullshit!) Meni lično smeta što u par poslednjih delova nema više onih jednistvenih lokacija gde se skupljaju neke relikvije, gde ima dosta pentranja i skakanja (izuzetak je Ajfelov toranj u WWII). London će verovatno, nažalost, biti slična priča, AC već dosta dugo stoji u mestu i nije doneo ništa revolucionarno novo, sem malo bolje grafike i raznovrsnijih likova na ulici.

dead kings bi trebao da bude pun tih jedinstvenih lokacije koje trazis.

Sad ce Rogue, za 20 dana, prijatno da iznenadi. :D

Poslednja izmena:
Zna li ko gde se nalazi save game za ponovo-napunjenu verziju? Naime, zelim da predjem sa 1.3 patcha na 1.5, ali mi ne pada na pamet da bilo sta radim dok ne vidim gde su mi save-ovi. :)

Zna li ko gde se nalazi save game za ponovo-napunjenu verziju? Naime, zelim da predjem sa 1.3 patcha na 1.5, ali mi ne pada na pamet da bilo sta radim dok ne vidim gde su mi save-ovi. :)
U program data u folderu Orbit/720.

Nazad
Vrh Dno