Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Poslednja izmena:
keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-22.png

Meni po ovom snimku se igra nerazlikuje od predhodnih ni pocemu posebno, mozda po grafici, deluje bolje, ali opet to su YT snimci pa je tesko suditi po tome. Combar sistem delije indentican, mozda su animacije ispeglane, po neka promenjena, ali princip, cini mi se i dalje isti. In any case, dzaba im 20 000 NPC u trenutku na ekranu, kad nesto nevidoh primetni napredak u odnosu na do sad. Bolje da su stavili 500x manje, a da su ih doterali malo, bar ovo kad naokolo, njima pred nosem ubijas gomilu, a oni samo nemo posmatraju to.

Ljudi, molim vas ignorisite usera chonyaga. U pitanju je kellhusov 854. profil.

Svestan sam toga, ali hvala na upozorenju za druge clanove :)

Nit znam ko vam je taj nit čime su moji komentari zaslužili ignorisanje.
No dobro, bar znam kako da se ubuduće odnosim prema pojedinim članovima (nikako).

Poslednja izmena:
Nit znam ko vam je taj nit čime su moji komentari zaslužili ignorisanje.
No dobro, bar znam kako da se ubuduće odnosim prema pojedinim članovima (nikako).

Ahahaha... Pazi, ali to je tako tipicno ponasanje da je bolno ocigledno :D

Digli su tolko frku oko ove igre i system requirementsa svuda.. Cas mislim da moram kako god znam i umem prodam ovu i uzmem 970 ali onda opet mislim da je marketing. Kako god mislim da zahtevnija od ove (koliko god optimizacija bude losa/dobra) nece biti naredne godine.. bar se nadam :)

System requirements je za malu decu i neiskusne "gejmere", oduvek bio. Uzmes igru i probas kako ti radi, pa se veoma cesto pozitivno iznenadis.

System requirements imaju smisla za ljude koji isključivo kupuju igre. Recimo da je nekako i fer da budu pretstavljeni kao viši nego što jesu, da se ljudi ne bi opekli i kupili nešto što posle jedva radi na njihovoj konfiguraciji.
Kod nas skoro svi igraju pirate, pa i ne obraćamo pažnju na njih.:D

Digli su tolko frku oko ove igre i system requirementsa svuda.. Cas mislim da moram kako god znam i umem prodam ovu i uzmem 970 ali onda opet mislim da je marketing. Kako god mislim da zahtevnija od ove (koliko god optimizacija bude losa/dobra) nece biti naredne godine.. bar se nadam :)

970 za Unity, je si lud ? :d

Igra nije vredna toliko ulaganja, pre ću da je igram sledeće godine kad kupim za neku igru koju vredi igrati.

970 za Unity, je si lud ? :d

Igra nije vredna toliko ulaganja, pre ću da je igram sledeće godine kad kupim za neku igru koju vredi igrati.

Ma jok nego ono za sledecu godinu,dve :) Cini mi se da ce sve igre da forsiraju 3GB+ iako sam sebi i svima okolo govorim da ne patim od toga da li je ultra ili high, da uvek tweakujem igru i da je rezolucija sa bitnijim stavkama samo bitna ali opet mi ne da mira :) Ja sam po sebi nisam AC fan previse ali kad vidim zahtevniju igru uvek ocekujem da i standard ide gore.

hd3sohjl6afg726mqhlm.jpg

http://kotaku.com/assassins-creed-unity-dlc-bundled-with-shaving-gel-1654876969

Neeeeeeeeeee :lupko:

Kad se oseti miris para onda sve ima smisla...

Ovu igru većinom igraju ili deca koja nemaju bradu ili "basement dwellers-i" koji se ne briju. Neko iz marketing je omanuo :)

Vredi odgledati, ovo dodje kao neki "rezime" pred izlazak igre.
Potvrdjuje se da su Drugi svetski rat i Time Anomaly deo igre, a ne DLC kako su mnogi mislili. :)

Poslednja izmena:
Ne znam zasto su otkrili ovaj WW II anomaly kad bi valjda bilo bolje da se igrac sam iznenadi...
Jedino ako su im pre-orderi losi pa se bore i rukama i nogama da ih povecaju

Ne znam zasto su otkrili ovaj WW II anomaly kad bi valjda bilo bolje da se igrac sam iznenadi...
Jedino ako su im pre-orderi losi pa se bore i rukama i nogama da ih povecaju

Postoje šanse, jer posle objave onih neboluloznih sys. zahtevnosti primetio sam mnogo masnovnije pljuvanje po komentarima i mnogo pretnji o otkazivanju preordera.

Komotno nema potrebe da se ovo igra, sve smo saznali iz trejlera :d

Sve osim Time Anomaly i Present day price. :)
Mada, necu ja ovo u skorije vreme, ne moze na Intel HD. :d

Deo sa gamespot-a ..
Everything You Need to Know About Assassin's Creed Unity Before Launch;

1; It is the same as the previous games. but 'reskinned'

2; Ubisoft fashioned the game on, 'running away' a lot, they are French 'Canadian'

3; The game is basically the exact same as the first AC1, RELEASED IN 2007!

4; It has taken 7 years to add a basic co-op/multi player

5; Effectively the game is now what they could have made it IN 2007,

6; The story is about Alien Technology and the Illuminati

7; The 'story' has a lot more truth than you'd ever care to research

8; YOU have the DNA of the original alien 'gods'

9; I just ruined the final piece of the very 'fina'l game - This will be it!

10; consider yourself enlightened

Have a good day

Brate - spoiler - to sto se tebi ne svidja ubisoft/ac/statijavecznam ne znacik da moras da shareujes sa svima kraj igre ili celu pricu. Forum software sa razlogom ima [ spoiler ] tag.

Vrh Dno