Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Prosto je moralo da se desi. Imati Pariz kao mesto desavanja, a nemati Ajfelov toranj je neoprostiv greh! Naravno, za koji ce se dodatno placati.

Da to stoji, samo prijatelju Ajfelov toranj je izgradjen ceo vek posle same revolucije ;)
Zapravo izgradjen je kao spomenik francuske revolucije koja se desila 1789, tako da tesko da isti protagonista moze rokati templare punih sto godina :d

Cini mi se da je neko igrao Remember Me...

839988.png

Ja nisam. Jel dobra igra, da je stavim na listu? :d

Ne verujem da je dlc. Vise deluje kao neki glitch u Animusu, posto kaze simulation is collapsing i onda neocekivani prelaz u neki drugi vremenski period. :)

Koliko sam shvatio ovaj video prikazuje DLC koji dobijas free ako pre-order Season pass ili tako nesto...

Nigde se na traileru ne spominje Season pass. A realno je ocekivati da je ovo vezano za glavnu pricu odnosno mozda sam kraj igre. (glitch u Animusu povezan sa desavanjima u sadasnjosti?)

A za Season pass se zna da ide AC Chronichles China (nova 2.5D igrica) i dlc Dead Kings (desavanje par godina kasnije, Sent Deni).

Receno je da toga nece biti posto Assassini imaju krovove pod svojom kontrolom. I valjda se strazari nece penjati.

a49oBRy_460s.jpg

AC smešten na Balkan! :)

^^^ lol ko ovo napravi?

neki Bugarin

stream čega?

Cudno mi je posto igra nije izasla zvanicno, a stream leakovane verzije mozda i nije najpametniji. Offline je stream pa nisam mogao da vidim o cemu se radi

Da sad je offline, a u vreme kad sam postavio isao stream igrice.

Poslednja izmena:
Ima dosta klipova na YT okacenih u poslednjih dan-dva. Procurelo za PS4.

Da, vec ima gameplay za ps4. Evo jedan...

[YOUTUBE]KDzXsKtUrOc[/YOUTUBE]

Da, vec ima gameplay za ps4. Evo jedan...

[YOUTUBE]KDzXsKtUrOc[/YOUTUBE]

Muka me uhvati dok ovo gledam...
Opet strazari na krovovima, opet retardiran AI, opet texture i NPC pop-in...
Nista za Boga miloga Ubisoft nije naucio, vec nastavlja da tera po starom...

To što je leakovano je 110% neki raniji build a ne konačna retail verzija.

To što je leakovano je 110% neki raniji build a ne konačna retail verzija.

Ti znas sa 110% sigurnoscu! Izvinite, gospodine Yves Guillemot, nisam vas prepoznao.
Inace, kao matematicaru, red mi je da ti napomenem da 110% sigurnosti je jedna glupa izjava. U rangu je sa pravljenjem novih naloga na forumu svaki put kada te banuju.

Prilicno je originalno i lepo upakovano za neki early build.
AFCiAcq.jpg

Nije early build - to je final build za PS4 koji se pojavio kroz neku radnju. Neko ima drugara u nekoj radnji i ovaj mu je iz skladista da kopiju.

Čak i ako jeste konačna verzija a neki leak (hajde da ignorišemo mogućnost da je to pakovanje i njegov sadržaj mogao da napravi svaki klinac sa štampačem i previše slobodnog vremena), treba imati u vidu da se Day 1 pečevi standard već duže vreme. Već vidim da će igra istog dana dobiti masnu zakrpu.
U svakom slučaju - screenovi i snimci uzeti pre zvaničnog datuma izlaska NE MOGU biti merodavni.

@Shimec
Ne pametuj, dobro znaš šta sam hteo da kažem.:)

Poslednja izmena:
U svakom slučaju - screenovi i snimci uzeti pre zvaničnog datuma izlaska NE MOGU biti merodavni.

A zasto ne mogu da budu merodavni molim te? Ako Ubisoft posalje promotivni materijal koji nazove promo screenshot-ovi iz igre pre izlaska igre i ako se pokaze da ti promotivni screenshotovi nisu u skladu sa onim sto se nalazi u krajnjem proizvodu to se zove false advertising i veliki je prekrsaj u vecini zapadnih zemalja.

Ako si mislio na screenove i snimke iz "leakovanog" gameplay-a - zasto oni tek ne mogu da budu merodavni? Da pricamo o necemu sto je pojavilo pre 6 meseci pa da covek i kaze. Ovako, 9 dana pre zvanicnog izlaska igre, to je to sto ce potrosac dobiti. Ne da su merodavni - vec su 100% indikativni kakav ce krajnji proizvod biti. Nikako mi nije jasno zasto tvrdis da takvi screeenshotovi ne mogu biti merodavni. Zato sto je Ubisoft super moralna kompanija koja garantuje da ce njihova igra da izgleda kao promo screenshotovi?

Čak i ako jeste konačna verzija a neki leak (hajde da ignorišemo mogućnost da je to pakovanje i njegov sadržaj mogao da napravi svaki klinac sa štampačem i previše slobodnog vremena), treba imati u vidu da se Day 1 pečevi standard već duže vreme. Već vidim da će igra istog dana dobiti masnu zakrpu.

Takodje, kakve veze imaju Day 1 patchevi sa grafikom igre. Nikad ni jedan day 1 patch nije doneo znacajno unapredjenje grafike bilo koje igre.

Lupas - a ni ne znas da lupas.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno