Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Gde je ovde stealth? Ovo kao da je postala obicna koljacina...

pa i nije stealth trailer nego coop. Fora je samo da ubace malo cool shotova uz dobru muziku

Smorili su vise sa tim coop-om..
Ne znam koga to uopste zanima?

Nas koji imamo društvo i volimo da ne sedimo sami u tišini dok igramo nešto.
Ja sa drustvom radije izadjem do grada do neke kafane ili na pice, eventualno odigram neku partiju BF 4 i Fifa a sto se tica assassins creed-a radije igram sam kako je od pocetka bilo i zamisljeno forsiraju co-op zbog zatucanih klinaca koji po ceo dan zevaju u tv i monitor.

Ja sa drustvom radije izadjem do grada do neke kafane ili na pice, eventualno odigram neku partiju BF 4 i Fifa a sto se tica assassins creed-a radije igram sam kako je od pocetka bilo i zamisljeno forsiraju co-op zbog zatucanih klinaca koji po ceo dan zevaju u tv i monitor.

Aha, znaci mi, kojima se ovo svidja, smo zatucani?

nene, bf 4 je igrica za elitu i ozbiljne ljude. to ne igraju zatucani klinci kao ovaj uzasni ac.

Haha jao boze kazem da su poceli, pogotovo ubisoft da forsiraju co-op u igrama koje bi trebalo da pre svega imaju dobru pricu u SP: Far Cry, Assassins Creed itd... nisam reko da je AC los serijal! Citaj sta pisem.

zezam se covece, nije me briga uopste.

ovo je coop a ne odvojeni multiplayer. tako da prica i ostali sp segmenti ne bi trebalo da pate zbog toga.

Ja koliko se secam oni nesto pricase da u nekom od novih AC nece biti mp, pa predpostavljam da su zato u ovaj ubacili coop, a izbacili mp. Mada je moguce i da experimentisu sa oba. Zna li neko?

P.s. Prave klasicnu SP igru i ne mogu da se odreknu potrebe da se bude online.

Izbacili su klasicni multiplayer. Ovo ce sada biti co-op za do 4 igraca, kroz pojedine misije tokom igre.

Haha jao boze kazem da su poceli, pogotovo ubisoft da forsiraju co-op u igrama koje bi trebalo da pre svega imaju dobru pricu u SP: Far Cry, Assassins Creed itd... nisam reko da je AC los serijal! Citaj sta pisem.

A kako CO-OP moze da smeta u AC igri? Nije da je do sada bio nesto kompleksan i sarenolik. CO-OP moze samo svezinu da unese zadnji delovi su bili svi nalik jedan drugom.

Postujem ovaj COOP i deluje mi bar 10x zanimljivije nego onaj dosadni multiplayer u prethodnim delovima AC-a..

Igra jos nije izasla, a DLC u najavi - AC Unity Dead Kings. xD

Kao i najava za AC Chronicles: China - nesto drugacija igra od ostalih (2D~3D), sa Shao Jun (ako je se neko seca iz AC Embers). :)

Bezobrazluk, ali sada svi to rade. treba da platim 120e da bih odigrao sve... Sacekacu GOTY na popustu.

ne znam dal da se radujem ili da hejtujem...

Pa, i nije lose samo me brine ovaj Combat mehanizam kakav ce biti u praksi.

Koliko mrzim kad vidim onaj minimap i one opcije kad treba da biras koga napadas, los port uvek bio uvek ostao AC. Podsvesno me tera na shift+delete. Ako to ne promene nema shaje da zaigram ovu igru. Mhhm ...

Who cares, ionako je u trendu da se ta prica potegne kad god nemaju sta pametnije da kazu. A inace, niko ionako nije ni ocekivao da igra radi u 60fps kad su sve do sad bile 30 fps lock.

A koje su to sve do sad bile na PS4/One?
A ovo da niko nije ocekivao i nije bas tacno, dovoljno je da posetis Ubisoft forum, Neogaf, bilo koji sajt koji je pisao o ovome i procitas postove/komentare... 900p i 30fps "Next-Gen" nema sta.

Edit: Na kraju, ne radi se uopste o tome sto je igra zakljucana na 30fps vec sto ove budale jebu ljude u zdrav mozak!

Poslednja izmena:
Kako mi ovi gameplay snimci deluju jadno posle igranja Shadow of Mordor.

Usput, 30fps i 900p... next gen... jedan veliki LOL. Jos po Ubisoft logici 30fps pruza bolji uzitak nego 60fps. Pogubili su svaki kompas.

Meni je 48 fps zlatna sredina.Dovoljno tecno da ne izaziva glavobolju, a opet dovoljno cinematic da da posebnu car igri.Tako sam igrao shadow of mordor.Samo za neke izuzetno brze igre i sportske simulacije je zaista bolje 60fps.

A ovo sto Ubisot j**e ljude u mozak, tako je kako jeste zbog populacije koja se lozi na hype i koja je kratka s pamecu.Meni drug kaze: "Jao igrao sam WD na PS4, nemas pojma kakav dozivljaj!", a ja pomislim, mozda zbog velicine tv-a ili kvaliteta prikaza, ali 30 fps, znaci ne znam.Samo nam jos fale bukvalno igre "press this button to win".

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno