Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Marvel092

Cenjen
Učlanjen(a)
19.09.2011
Poena
169
Izgleda da je leakovana slika glavnog lika u AC 3 !!!
426818_10150606245486633_59685491632_9320758_281316279_n.jpg

Ako vreme i tema desavanja bude Americka revolucija,nisam nesto odusevljen time.

Skakacemo po barakama buduceg grada Filadelfije?

Ecio će možda biti Indijanac :)

Auh, nadam se da je slika fake

Jel moze neko da prepozna zig na sredini?

Ja se bojim da nije fake,ipak je igra prvenstveno namenjena za kutije,a znate gde se najbolje prodaju...ovo ce za njih biti neki odraz patriotizma...:vomit:

pa dobro, sta fali i da bude americka revolucija, mogu lepo da uklope ac pricu u ta desavanja

Evo i official sa zvanicnog sajta!!
64997_10150594294993068_6119163067_9102681_1998473807_n.jpg

Toliko o fake...:wall:

I ja sad videh na FB, istu ovu sliku sto je postavio marvel. I ja se pridruzujem negativnom prvom utisku.

sta fali, malo izivljavanja nad amerima, i to sam docekao :)

sta fali, malo izivljavanja nad amerima, i to sam docekao :)

Osim sto Tony [posto je u pitanju potomak Ezia koji je dosao u Ameriku, mora dobiti odgovarajuce sereotipno italijansko mafijasko ime] na slici ne napada amera nego britanca.

edit-beaten

Mozda bi se i iznenadio slikom, da nije Ubisoft iz Francuske.

Osim sto Tony [posto je u pitanju potomak Ezia koji je dosao u Ameriku, mora dobiti odgovarajuce sereotipno italijansko mafijasko ime] na slici ne napada amera nego britanca.

edit-beaten

damn you.
ma mora tu da se roka neki amer, ipak je to period revolucije

Inace se ne obazirem na politiku, ali ne znam da li je moglo biti gore od toga da ti je glavni lik Native American i da ubija Britance zarad Americke nezavisnosti. Pomislio bi da je aprilili.

Poslednja izmena:
nzm ja sam vise ocekivao da AC3 bude u Francuskoj nego Americi..

A mozda ce i biti , ko zna mozda ce se prvi deo igre odviijati u Americi a u drugom delu igre protagonista se seli u Francusku.
Uostalom Francuska revolucija je pocela samo 6 godina nakon zavrsetka Americke revolucije pa verujem da nije tesko povezati pricu.
Ovi iz Ubisofta najavljuju AC3 kao najvecu igru dosad pa prema tome vrlo je moguce da kriju jos nekog keca u rukavu i moguce je da ce igra imati 2 settinga.

U svakom slucaju ja se nadam da Americka revolucija nije sve sto imaju da ponude.

Moguce je da ce i Francuska revolucija doci kao neka "spin-off" verzija trojke kao sto su bili Brotherhood i Revelations.

Sto se tice Americke revolucije ovako na prvu loptu nisam odusevljen ali bolje je i to nego da su uzeli recimo Kinu ili Japan i verujem da ce igra ispasti kako treba.
Takodje ne verujem da ce igra biti ono tipicno americko proseravanje, uostalom i Dzordz Vasington je bio mason i posedovao je "Piece of Eden" (sto lepo kaze i jedna od poruka u dvojci) , takodje ne mora ta revolucija i americko-britanski rat da bude nesto posebno vazan za pricu , moze da bude tu onako vise kao pozadina (kao sto su recimo bili Krstaski ratovi u kecu gde se Altair nije stavljao ni na ciju stranu)

Ezio ce u Ac XY biti Ratko Mladic ? ?

Novi tim Ubisofta krece od 0...
U Revelationsu nisu mogli da naprave drasticne promene u gameplayu jer je to ipak bila ekspanzija..
Sada imaju sredstva i mogu da rade sta 'oce..
Oprezan sam optimista..

Opste je poznato za sta se trose sredstva modernih AAA nastavaka...

02hype.jpg

Prosto divno... :wall:

Ne deluje lose (po SS-ovima), ali zasto su morali to razdoblje i mesto da izaberu, zaastoo? :d

Nazad
Vrh Dno