AC 4 sam dobio uz graficku kartu, interesuje me sta treba uraditi kako bi se igralo multiplayer ?
Izaberem multiplayer ali nikako da krene stalno me izbaci u osnovni ekran....
Upgrade to win7
Ali prvo probaj da iskljucis anti-aliasing.
Kad se iskljuci anti aliasing onda radi!!!
Hvala.
Pre nekoliko dana su poceli da patchuju te stare AC igre i nekoliko trenutno ne rade na win 10 i 11. Neki kazu da im rade ako ugase internet konekciju. Ako ti to ne pomogne jedina opcija ti je da sacekas par dana da poprave to.Da li neko od vas ima problem sa ovom igrom na Ubisoft connect?
Kupio sam je i reedemovao kod, instalira se svaki put ali nikad nece da se pokrene. Verifikovao sam fajlove, probao svasta nesto ali bezuspesno.. Molim pomoc ako je neko imao isti problem.. Win 11 koristim pa sam mislio da moze biti i do njega.
Aha, hvala ti. Razmisljam da uzmem Ubisoft pretplatu ali ako je takva situacija da ne placam dzabe sad dok to ne budu resili. Volim njihove igre a ima ih dosta za ponudjen novac.Pre nekoliko dana su poceli da patchuju te stare AC igre i nekoliko trenutno ne rade na win 10 i 11. Neki kazu da im rade ako ugase internet konekciju. Ako ti to ne pomogne jedina opcija ti je da sacekas par dana da poprave to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari