Šta je novo?

aspire v5-431 wireless problem

• Začetnik teme Začetnik teme FooL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FooL

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Komsija je uzeo juce nov aspire v5-431 laptop. Instalirao sam win7 64, aktivirao, instalirao sve drajvere, osim sm bus controler-a cini mi se, koji nije hteo da se instalira sa cd.

Problem zbog koje otvaram temu je taj sto se ponekad ne otvaraju stranice u pretrazivacu. Sve normalno radi, otvaraju se strannice bez problema i onda kao da odjednom izgubi signal i samo vrti stranicu u mestu, ili izbaci server not found a laptop je i dalje konektovan na tu mrezu. I posle 30-40 sekundi dodje sebi, i otvara normalno stranice, i onda opet ista prica nakon odredjenog vremena, 5, 10, 15 min zavisi kako kad.

Da li je to problem do wireless kartice? Da li vratiti laptop nazad, ili nesto drugo ciniti? Hvala unapred na svakoj pomoci.

Koji ti je wireless Atheros ili Broadcom skini drajvere odavde http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=4278 probaj i starije drajvere možda na nekim ne koči!

Ja imam isti problem sa Intel® Centrino® Wireless-N 1030 i sa Windows 8 , koci ponekad par minuta pa proradi pa onda lepo radi pola sata sat i pocne da koci! Resio sam problem kupovinom usb wireless mini od 1200 dinara sad mi ne koci!

Nakacio sam laptop na moj ruter i sve radi savrseno. Pa sam mislio da je problem do njegovog rutera, ali moj laptop na tom ruteru radi sasvim normalno. Hvala na savetu za wireless usb, ne bi mi to palo na pamet. Laptop je inace vracen, zbog toga sto je isporucen drugi model umesto kupljenog :d

Nazad
Vrh Dno