telegram_sam je napisao(la):Konkretno pitanje, posto nisi bio dovoljno jasan: da li poznajes PHP ili bilo koji SS scripting jezik?
dekius je napisao(la):Čini mi se da je malo neprecizno nazvati ASP.NET script jezikom.
Tu baš poenta treba da bude na prilagodljivosti mnogim jezicima, ne samo skriptovima.
Dekius
dekius je napisao(la):Čini mi se da je malo neprecizno nazvati ASP.NET script jezikom.
Tu baš poenta treba da bude na prilagodljivosti mnogim jezicima, ne samo skriptovima.
Dekius
telegram_sam je napisao(la):Ma nije u tome ni stvar... ASP.NET i nije SSS jezik vec tehnologija, i za sada nisu u pitanju mnogi jezici vec C# i VB...
Poenta je u to me da se u pocetku ne treba zamarati razlikama izmedju PHP-a, CF-a, ASP, ASP.NET, JSP... Vec jednostavno treba sesti za komp i poceti od necega.... Dakle to je cela poenta treba kretnuti na primer od PHP-a, i upoznati se sa nacinom na koji sve to funkcionise... Tek kad se stekne neko odredjeno znanje, onda treba razmisljati o razlikama izmedju pojedinih tehnologija...
@Neno - znaci skines php (u koliko to vec nisi ucinio), nabavis neke literature (moze da se nadje dosta toga prevedenog na srpski), i pocnes da "kucas"... Kasnije ces lako nauciti bilo koji SSS jezik, odnosno kad ti jednom bude bilo jasno na kojim principima sve to u opste funkcionise, i kad budes imao malo prakse...
Ja sam na primer poceo sa ASP-om, nakon ovoga "adaptacija" na ASP.NET nije bila problem... A za PHP mi je trebalo malo manje od nedelju dana, odnosno jedan "crash course", jer se ispostavilo da sam zbog provajdera morao da radim nesto u istom...
Znaci samo ti lepo kreni, a vremenom ce sve doci na svoje mesto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari