Šta je novo?

ASP hosting

mota

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2003
Poena
601
Treba mi neki ASP hosting, ali da ne bude previse skup i kod domacih provajdera. Znaci bez vratolomija sa free hostinzima, kreditnim karticama itd. Odgovarlo bi nesto za oko 3 eura meseceno - otprilike je to OK cena i napolju! Gde je ASP tu je i baza, pa bi trebalo da hosting omogucuje ne samo portovanje mdb baze vec i ODBC (ako je MS SQL dovoljno jeftin - moze i to :)

Infosky, SCnet, Bits, Routo... Ne znam da li je 3€ baš ok cena i napolju (pre je oko 7-10$), ali kod Routa je recimo 1800 din + pp godišnje, 20MB + podrška za Access. 50 MB + MS SQL je duplo skuplje. Mada, tehnički gledano, oni baš i nisu domaći hosting (serveri su u UK), ali možda ti odgovara.

pustio sam upit na google (srpske strane) asp.net hosting i izbacio je dve, tu se nasao SCnet i Loopia hosting. Zvao sam i jedne i druge, cene su tu, jedino u Loopia spremaju neku kampanju (aj' da vidimo:) pa ce kao biti bas jeftini. Interesantno da su njihovi serveri u Svedskoj, a od ovih (SC i Routo) u UK; u principu mozda je i bolje tako za krajnje korisnike - bar za sada.

tnx nIce, ali ja nisam video nigde rec free? Jedino sam shvatio da je brinkster big MS fan :)... a i cene su onako... bice da je to free bilo u nekom periodu da bi se doslo od onih "pola miliona" korisnika

probaj sa

www.nevidia.com

za svega 6.5$ (STARTER PLAN) mesecno dobijes sasvim pristojan hosting + placanje mozes da izvrsis i sa VISA viruon karticom. Evo ti direktan link ka specifikacijama hostinga:

http://www.nevidia.com/compare.asp

Pozdrav.

Jos uvek je free

https://www.brinkster.com/Registration/default.asp?

Izaberes Open new acount i izaberes W2k Solution

Nema addova ni ostalih ******. Sjajan ASP hosting i jos free

... i dalje ne kapiram to sa free, ali mozda imas neki carobni stapic,... ma sve je ok i sa W2k i sa new account, ali se prica uvek tuzno zavrsava - sa kreditnim karticama; odabracu jedan od ona tri gore za dinare.... pa kako bude, a da li su serveri u UK ili Svedskoj to ce cena da odluci :)

Nazad
Vrh Dno