imaju sve modele pa probaj svaki ponaosob. Ako shvatiš da ti neki leži, onda se fokusiraj na tajDa li je neko koristio Midjourney ili Dalleta za minimalisticki dizajn? Na primer logo sa malo elemenata, dominantna jedna boja sa varijacijama i prelazima, eventualno tekst? Pokusavam nesto da uradim na Bing-u ali je bas istreniran za bajkovitost - makar mi je je takav opsti utisak. Da li da uzmem Midjourney na mesec dana da testiram?
SIDE NOTE: nemam zavrsen prompt kurs 😂
Midjourney developers caught discussing laundering, and creating a database of Artists (who have been dehumanized to styles) to train Midjourney off of. This has been submitted into evidence for the lawsuit.
Svaki model trenutno u širokoj upotrebi je neetički i potencijalno ilegalan, i izgrađen na krađi tuđeg rada.Ako bre, zaslužuju tužbu i kaznu ako kradu tuđi rad.
Мене овај циркус од слика подсети на време од пре петнаестак година кад су се као тренд појавиле пренаглашене хдр фотографије. Било актуелно неко време, па пало у заборав као и сваки други тренди кич. Рачунам да ће и ово после неког времена да се охлади сведе на ограничену меру и публику.Na keca se vidi da je/kada je AI slika... ne razumem pomamu za istima.
Sve mi nekako izgleda kao coin/gem based igrica na telefonu..
Botox art...
Stable diffusion ili fooocus ali nije bas tako jednostavno za koristiti kao u fotoshopu imas i kritu sa pluginom stable diffusion (svi ovi se primarno koriste za generisanje ali ima opcija inpaint i outpaint za to sto tebi trebakoja je najbolja zamena za onaj fotošopov ai koji više nije besplatan
glavno bi mi bilo da ispravljam već postojeće slike, gnerisanje novih me ne zanima baš
npr imao sam malo izgužvanu košulju, samo sam označio mišem taj deo, bez ikakvog kucanja šta želim i ps je odmah prepoznao šta želim
jel ima neki besplatan alat koji može tako nešto i da proširuje slike, mislim da se generative expand to zvalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari