B
Brdja
Guest
Da li negde kod nas može da se kupi Artic Silver III i po kojoj ceni?
Jes, bas tebi treba AS III... 😀 :beat:B_r_X je napisao(la):Da li negde kod nas može da se kupi Artic Silver III i po kojoj ceni?
OK, videces vec sredinom sledece nedelje... kad mi se malo smire ispiti, a i jos neke jurnjave pozavrsavam.Miroslav je napisao(la):a da ne treba mozda tebi da postignes izvanredne rezultate? nego gde si, zasto nikad ne stavis svoje uspehe 😀 nemoj coveka da prozivas, lepo pita gde da kupi
CAR je napisao(la):...
Jes, bas tebi treba AS III... 😀 :beat:
Miroslav je napisao(la):B_r_X, nemoj se zanositi sa tim glupostima. potrazi neku silver pastu i stavi nju. za ta 2c razlike pri punom opterecenju ne vredi dati 10e vise
Mladenovcani se ne bave O/C-om... ili samo cisto amaterski, k'o onaj WoyKhan :beat: :mrgreen:B_r_X je napisao(la):...
A zašto misliš da mi ne treba?
CAR je napisao(la):Mladenovcani se ne bave O/C-om... ili samo cisto ******, k'o onaj WoyKhan :beat: :mrgreen:
P.S. Sta si to pazario, pa hoces da stavljas AS?
Nemoj mi reci da hoces da ga stavis na nekog Morgana 😀
Dobar si izbor napravio 😀 CPU snage nikad dosta... pogotovo sa njihovim O/C potencijalom.B_r_X je napisao(la):...
XP 1700+ T'bred B. Samo mnogo se greje pri malom overvoltu 🙁 Možda da zamenim kewler? 😉
jaksa je napisao(la):izvin`te sto se mesam, jel to na "onom" Abit-KX7?
CAR je napisao(la):Dobar si izbor napravio 😀 CPU snage nikad dosta... pogotovo sa njihovim O/C potencijalom.
Pametan si ti, nisi k'o neki sto se jos uvek igraju sa Duronima... 😀 :mig:
Ne znam koji sad kuler imas (stvarno, koji imas?), ali, menjao ne menjao, greju se podosta. Doduse, to sve zavisi od ploce i njenog ocitavanja temperature. Tako, na EpoX-u mi ni jedan CPU (stari Palomino, onaj "izmedju" TBred, na 1.6V, kao i ovi najnoviji na 1.5V) nije prelazio 43 stepena, sa dobro odsrafljenim naponima. Ler je ovek bio na oko 34-35.
Sada, na NF7-S-u, ovaj sto je na 1.5V mi u leru ima nekih 45 stepeni na default naponu!!! Evo, sada dok ovo pisem, na 1.6V stoji na ravno 50 stepeni.
Cooler je TT 7+.
Falcon Rock je smesan, ali ni Raptor nije bolji. Priznajem, pricao sam lepe stvari o Raptoru, ali to je bilo 98% zbog izuzetno malog nivoa buke koji proizvodi. Uzeo sam ga za ujakov komp, stavio ga na Tbred-a na 1667 Mhz sa 1.6V po defaultu. Lepo je hladio (doduse, soba je uvek prohladna), jedva se cuo... ono, kao san snova. Medjutim, nisma stigao muski da ga opteretim.B_r_X je napisao(la):...
Ah da, cooler je Falcon Rock. Kada sam kupovao nije bilo Raptora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari