Šta je novo?

Artic Silver III

• Začetnik teme Začetnik teme Brdja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Brdja

Guest
Da li negde kod nas može da se kupi Artic Silver III i po kojoj ceni?

B_r_X je napisao(la):
Da li negde kod nas može da se kupi Artic Silver III i po kojoj ceni?
Jes, bas tebi treba AS III... 😀 :beat:

a da ne treba mozda tebi da postignes izvanredne rezultate? nego gde si, zasto nikad ne stavis svoje uspehe 😀 nemoj coveka da prozivas, lepo pita gde da kupi

B_r_X, nemoj se zanositi sa tim glupostima. potrazi neku silver pastu i stavi nju. za ta 2c razlike pri punom opterecenju ne vredi dati 10e vise

Miroslav je napisao(la):
a da ne treba mozda tebi da postignes izvanredne rezultate? nego gde si, zasto nikad ne stavis svoje uspehe 😀 nemoj coveka da prozivas, lepo pita gde da kupi
OK, videces vec sredinom sledece nedelje... kad mi se malo smire ispiti, a i jos neke jurnjave pozavrsavam.
Zazalices zbog tih reci! :beat: 😀

A moram malo da ga prozivam, znamo se poodavno, i on je mene u vise navrata... :mig:

Miroslav je napisao(la):
B_r_X, nemoj se zanositi sa tim glupostima. potrazi neku silver pastu i stavi nju. za ta 2c razlike pri punom opterecenju ne vredi dati 10e vise

OK. Onda, da malo preformulišem pitanje. Gde kod nas ima da se kupi bilo kakva silver pasta?

B_r_X je napisao(la):
...
A zašto misliš da mi ne treba?
Mladenovcani se ne bave O/C-om... ili samo cisto amaterski, k'o onaj WoyKhan :beat: :mrgreen:

P.S. Sta si to pazario, pa hoces da stavljas AS?
Nemoj mi reci da hoces da ga stavis na nekog Morgana 😀

CAR je napisao(la):
Mladenovcani se ne bave O/C-om... ili samo cisto ******, k'o onaj WoyKhan :beat: :mrgreen:

Ko to kaže, ko to laže? 😛

P.S. Sta si to pazario, pa hoces da stavljas AS?
Nemoj mi reci da hoces da ga stavis na nekog Morgana 😀

XP 1700+ T'bred B. Samo mnogo se greje pri malom overvoltu 🙁 Možda da zamenim kewler? 😉

izvin`te sto se mesam, jel to na "onom" Abit-KX7?

B_r_X je napisao(la):
...
XP 1700+ T'bred B. Samo mnogo se greje pri malom overvoltu 🙁 Možda da zamenim kewler? 😉
Dobar si izbor napravio 😀 CPU snage nikad dosta... pogotovo sa njihovim O/C potencijalom.
Pametan si ti, nisi k'o neki sto se jos uvek igraju sa Duronima... 😀 :mig:

Ne znam koji sad kuler imas (stvarno, koji imas?), ali, menjao ne menjao, greju se podosta. Doduse, to sve zavisi od ploce i njenog ocitavanja temperature. Tako, na EpoX-u mi ni jedan CPU (stari Palomino, onaj "izmedju" TBred, na 1.6V, kao i ovi najnoviji na 1.5V) nije prelazio 43 stepena, sa dobro odsrafljenim naponima. Ler je ovek bio na oko 34-35.
Sada, na NF7-S-u, ovaj sto je na 1.5V mi u leru ima nekih 45 stepeni na default naponu!!! Evo, sada dok ovo pisem, na 1.6V stoji na ravno 50 stepeni.
Cooler je TT 7+.

ja sam danas naterao p4 na 75 stepeni
:mrgreen:

CAR je napisao(la):
Dobar si izbor napravio 😀 CPU snage nikad dosta... pogotovo sa njihovim O/C potencijalom.
Pametan si ti, nisi k'o neki sto se jos uvek igraju sa Duronima... 😀 :mig:

Naravski 😉 Evo ga sad radi na 2004 MHz na default naponu. Ako bih malo digao takt, a ostavio default napon, pukao bi Prime 🙁 Dok ne kupim barem osmicu da izvlači vazduh od pozadi, neću da dižem napon.

Ne znam koji sad kuler imas (stvarno, koji imas?), ali, menjao ne menjao, greju se podosta. Doduse, to sve zavisi od ploce i njenog ocitavanja temperature. Tako, na EpoX-u mi ni jedan CPU (stari Palomino, onaj "izmedju" TBred, na 1.6V, kao i ovi najnoviji na 1.5V) nije prelazio 43 stepena, sa dobro odsrafljenim naponima. Ler je ovek bio na oko 34-35.
Sada, na NF7-S-u, ovaj sto je na 1.5V mi u leru ima nekih 45 stepeni na default naponu!!! Evo, sada dok ovo pisem, na 1.6V stoji na ravno 50 stepeni.
Cooler je TT 7+.

Isprobavao sam ga na [email protected] [ili je bilo 1.625V] i posle igranja CMR2 temperatura je bila 61°C 🙁 Inače, zbog šugave memorije, koja ne može preko 176 oštro, 2200 [176x12.5] mi je max 🙁

Ah da, cooler je Falcon Rock. Kada sam kupovao nije bilo Raptora.

B_r_X je napisao(la):
...
Ah da, cooler je Falcon Rock. Kada sam kupovao nije bilo Raptora.
Falcon Rock je smesan, ali ni Raptor nije bolji. Priznajem, pricao sam lepe stvari o Raptoru, ali to je bilo 98% zbog izuzetno malog nivoa buke koji proizvodi. Uzeo sam ga za ujakov komp, stavio ga na Tbred-a na 1667 Mhz sa 1.6V po defaultu. Lepo je hladio (doduse, soba je uvek prohladna), jedva se cuo... ono, kao san snova. Medjutim, nisma stigao muski da ga opteretim.
Vratim ga pre neki dan, da ga probam kod sebe... potajno sam se nadao da ce, pored tisine, uspeti i da relativno dobro ohladi moj CPU. Da bar opravda onu poveliku osmicu na vrhu. U medjuvremenu, promenim i plocu i dodjem na NF7-S, "The Grejalicu". Razlika sa potpuno istim naponom i brojem MHz cak 15 stepeni o dnosu na TT 7+. Probam sa EPoX-om, koji daje nize temperature, razlika 10. U full load-u, razlika se samo povecava.

Neozbiljan cooler...

P.S. Doduse, koliko kosta, nista nije trebalo ni da ocekujem. Od gov*** pita ne biva 😉

Nazad
Vrh Dno