Šta je novo?

ArtCom provajder - P2P i ostali utisci !!!

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Kako Vam radi net kod ovog provajdera?

prvenstveno mislim na P2P, jer od kad su uveli "p2p agregaciju", meni sa 256kbps paketom eMule radi brzinom od 1 do 2kb/s. pricham o skidanju fajlova sa velikim b rojem source-va. U isto vreme, ako upalim Torrent, brzina ide i do 32kb/s, sto jasno govori da ovo nema veze sa agregacijom, nego se slavina za eMule zavrnuta :mad:

Na zalost, od pre par dana se i protok koji dobijam sa Torrent-om visestruko smanjio.

Ima li jos nesrecnika sa ArtCom-om?
pretpostavljam da svi imate slichna iskustva!

Bezi od njih ako mozes. Ortak ima katastrofalne probleme. Pljackasi !!!

Artcom nije izbor, on je moranje :) za sve nas nesrecnike u Filmskom gradu koji smo zarobljenici iKom-a i kojima su oni jedini moguci provider (i to ako se vidi vodotoranj u kosutnjaku)... Valjda ce biti nesto od ovog Big brother ADSL-a

Poslednja izmena:
upravo tako... MORANjE!!!

Koliko sam video, imaju toliko jak signal da gushe sve oko sebe (ovo pricham za ist. kapiju), tako da su jedini logichni izbor.

Nego pogledajte im novi sajt... tj Logo na sajt-u!!!
Zar Google ne bi mogao da ih tuzi za takvo ponashanje?
hehe... cak im se i fajl logo-a zove artCom_g(oogle)1.jpg

artCom_g1.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam !!!!!!
Uoste, mislio sam da stvari koje oni rade desavaju samo u filmovima.
Koliko ti ljudi lazu to je neverovatno.

I neka mi sada neko kaze da nase firme nesrecnim slucajem nisu konkurentne u inostranstvu,da to uopste nije zbog toga sto im manadzmentom upravljaju seljaci
i manipulanti.

Sta niko sa njima nema problema.
N emogu da verujem.
Mora da malo ljudi koriste p2p.

Ne radi ni limewire, ni dc+ što se p2p tiče...

Ja sam kod njih 4 meseca i rade sve bolje kako se cini, u pocetku je bas bilo katastrofa, nije radilo 2 od 7 dana u nedelji, tehnicka podrska beskorisna.
Sad radi dosta dobro, download ide ok, naso sam sefa tehnicke podrske, link je stabilan (iako je ranije padao extra i usudjivali su se da meni kazu da je problem u mojoj custom made anteni koja je bolja od onih njihovih 3 puta)
Za one koji se igraju preko neta, sredili su par problema i sad je okBTW cela mreza im varira, kod drugara u Rakovici haos, a ima njihovu opremu, dok je kod mene ok (Vojvode Stepe AP) i obrnuto.
Sve u svemu nije tako lose, i to sto ponekad ima problema nadoknadjuju cinjenicom da su jeftiniji od vecine.

nije problem u stabilnosti link-a nego u brzini p2p-a.
Baner-u, kakva iskustva imas?

Ja imam dobra... ne koristim P2P (mada me se porodim dok skinem tih par pesmica mesečno sa LW ili dc++)...

ovo stvarno postaje smesno!

Ljudi imaju Forum na svom sajtu, na kom korisnici redovno postavljaju pitanja i komentarisu kvalitet usluga i sl...
Biser je sto su poceli da brisu postove koji sadrze kritike!!!

jox je napisao(la):
ovo stvarno postaje smesno!

Ljudi imaju Forum na svom sajtu, na kom korisnici redovno postavljaju pitanja i komentarisu kvalitet usluga i sl...
Biser je sto su poceli da brisu postove koji sadrze kritike!!!

Pa naravno......
Ja sam shvatio da su zbog mojih postova i ukinuli prethodni forum.
(secas se da je forum bio ukinut dosta ranije nego sto je napravljen novi)
A nisam bio bezobrazan samo sam buiio realan.
Je*** li im sve u p***u.
To su prljave smrdljive svinje nadam se da se moderatori ne ljute zbok
iskrenog izliva emocija.
Dunaov izliv je nekima verovatno vise smetao.

Vrh Dno