recimo ja lako uocim vevericu na 500m,
:drecimo ja lako uocim vevericu na 500m,
iskreno i nisam bas odusevljen...
kod ovakvih igara igrac se dosta oslanja na vizuelne informacije, a u arma/arma2 dosta toga je zamaskirano losom grafikom i nerealnim blur / Motion blur efektima sto dovodi do velike frustracije tokom igre... ako su vec ciljali realnost, cudi me kako su propustili osnovne ljudske sposobnosti poput vida, recimo ja lako uocim vevericu na 500m, a u igri je tesko videti kravu na 50m i onda ocekuju da se boris tako corav sa hordama neprijatelja koji vide kroz brda i sume...
Teksture su ocajne.
I OP1 je imao ocajne teksture, mada izuzetan gameplay.
Ipak, kao da ljudi nisu u stanju da naprave graficki kvalitetan endzin, ili da iskoriste neke od postojecih :smash:.
pet frishkih cum shotova
![]()
![]()
E da, baš bedak, Crysis će imati bolju grafiku :trust:
Da li je moguće da se neko igra toliko godina, a onda kreće da meri ovakve igre po parametru grafike, pri čemu apsolutno ne postoji razlog za nekakvo pljuvanje ili drastičnu kritiku.
For those of you who were wondering what my system specs are, they are as follows:
Quad core @ 2.66GHz
Geforce 285
All of that footage was captured via Fraps at fullscale 1280x720 res with good settings. Ran very well, as you can see. I wish I could say something about performance with other cards/systems, but this is all I have. Please understand if I can't sit down and give you details on how A2 will run for you.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari