Šta je novo?

ArmA 2

Za sada nigde nije potvrđen taj datum, ali nadam se da je istina. Taman da bude i neki razmak između izlaska u odnosu na Operation Flashpoint 2.

Kad izlazi Operation Flashpoint 2, i koja je bese povezanost OF 1,2 sa ArmA 1,2, mislim na timove koji su radili.
Jel bese ovi sto su napravili OF1 su presli da rade ArmA 1 i 2 !?!

Poslednja izmena:
Bice nama kvalitetnog taktickog igranja na sirokim poljanama :banana:.
ArmA 2, pa posle par meseci OF2 :).

Oce li igra biti free ?

naravno da neće ;)

Poslednja izmena:
Nadam se da ce srediti malo upravljacki interfejs nad likom da ne bude onako bedan ko u proslom delu ko mrtav konj kad pritisnem Z dok se baci na zemlju popije vec 2 metka

to je inace glavna mana u arma-i i OF-ima...

Likovi deluju toliko tromi i bangavi da je to strasno. Jes da nose opremu na sebi ,ali brate , kad bi mi metak fijuknuo onoliko blizu ...ne bih osetio ni tenk da mi spakuju u ranac! :p

Још мало новости са блога развојног тима. ЛИНК
...Firstly, we finished clutter; these are simplified models of vegetation that cover the landscape, such as grass or small plants and things. The locations where these models are placed is controlled by a kind of mask of the landscape’s surface texture, this is not finished yet, but we are finalizing this texture and on most parts of Chernarus it’s done. You can see it in some pictures around this text. So we can say that all vegetation for ARMA2 is finished.

Because of this we have opened a new website and started offering services in CG generated vegetation. You can see that at our website http://linda.bistudio.com/ where you can find some more detailed information about the system as well as a few videos about performance & analytic tools build into Linda.
blog_kytky_prev.jpg

blog_utes_prev.jpg

hlava_sykes_small.jpg

hlava_cooper_small.jpg

Ne vidim poentu 3D skeniranja lica ovde...osim ako ovaj lik nije neki poznati glumac tamo...crnjan je mozda neki zalutali kosarkas :p

No dobro...izgleda da im je to vredno hvale...:)

Pa ja vidim da u ArmA 2 lica vojnika izgledaju stvarno odlicno , mnogo bolje nego grafika celokupne igre.

Pa i moraju tako da izgledaju... da se divite rupi u glavi kada preturate po lesevima zbog municije i oruzja :p

Hahhahhaha, kao da je atomska bomba udarila par kilometara levo :) Dizajnerski tim treba kaširati ma kako igra (ne) uspela...

Poslednja izmena:
Dobro de...***, ko će ga znati. Treba to videti i u pokretu. Najizrazitiji primer u negativnom smislu od većih imena mi je Stalker - na slikama Stalker deluje sjajno, a u pokretu je očajan. Nadajmo se da će ovde biti obrnuto.

jok i nece :p

Nije ti ovo stalker...

Кад смо код сличица ево фришких

ARMA2_ingame_screenshot_0209_2.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_3.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_4.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_5.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_6.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_7.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_8.jpg

ARMA2_ingame_screenshot_0209_1.jpg

Vozila i vojnici izgledaju sjajno :banana: , jedino sto je okolis mogao biti bolji , ali ...
Onaj Screen iz aviona me podsjeca na IL-2 Sturmovik.

P.S. Koji su ovo avioni , i ne izgledaju bas kao posljednji krik nauke i tehnike.

Poslednja izmena:
Bogami, ja jedva cekam ovo.
ArmA 1, sto se tice mene, je bila veliki korak unazad u odnosu na OF1, u svakom pogledu.
Takodje cekam i OF2, koji ce sigurno biti dosta pojednostavljeniji.

Bogami, ja jedva cekam ovo.
ArmA 1, sto se tice mene, je bila veliki korak unazad u odnosu na OF1, u svakom pogledu.
Takodje cekam i OF2, koji ce sigurno biti dosta pojednostavljeniji.
ArmA 1 кад је изашла је била нека бета фаза игре,исто као и OFP, али је сад испеглана тако да ако можеш patch-уј игру на 1.14/15 па види. Што се тиче OFP2 мислим да ће остати само име оригинала а добићемо игру типа COD4 :S:

Zasto svi lazu da igra lepo radi posle patch-a?! Igra je shit i sa patch-om i bez njega, a i dvojka smrdi ako se moze verovati trejlerima (fps pada ispod 30).

Svako ima svoje misljenje.
Za mene je gaming Operation Flashpoint (ili Arma) , Elder Scrolls itd... , a Call of Duty , Crysis itd... mi je nesto sto me moze onako zabaviti.
To sto su COD i Crysis i ostali bolje tehnicki doterani od Arme slagao bi da kazem da mi je nevazno , ali mene su OP i ArmA zabavili vise nego svi Run-and-Gun FPS-ovi zajedno.

Zasto svi lazu da igra lepo radi posle patch-a?! Igra je shit i sa patch-om i bez njega, a i dvojka smrdi ako se moze verovati trejlerima (fps pada ispod 30).
Не знам на каквој машини играш али ово што си написао није тачно :type:

Nazad
Vrh Dno