Šta je novo?

ARM ocing

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
da li je moguce overclockovati arm procesore u nokia symbian telefonima? i da li se moze time postici nesto? (veca brzina? stabilnost?)

da li postoji neki software?

a utice li na stabilnost telefona?
trazio sam vec po googlu ali nista konkretno nisam nasao. moze neki link 🙂

Drugar je oc-ovao motorolu 😉, negativni efekti su veca potroshnja baterije koja je i onako bila slaba 2 dana max, ne bi bilo loshe da se tako neshto proba na E61 telefonu, pre svega zbog baterije od 1500 mAh, tj na nekim modelima ima a ne nekim nema smisla tako neshto raditi 😉

illidane ti to hoces da dodas u potpis i nokia tuned 🙂

Kako bre sad "ima", a ja kad sam kukao pre dve godine za neki program da kloknem 7610, niko da se javi...
pod 1 kupi sapun!
pod 2 kupi dezodorans 😀 😀 😀
Shalu na stranu, dve godine je dug period, mozda sad ima... kada sam ja za ngage trazio software za tako neshto nije postojao, ngage poseduje Symbian OS v6.1, od tada je bilo dosta revizija ovog operativnog sistema 😉

pod 1 kupi sapun!
pod 2 kupi dezodorans 😀 😀 😀
Shalu na stranu, dve godine je dug period, mozda sad ima... kada sam ja za ngage trazio software za tako neshto nije postojao, ngage poseduje Symbian OS v6.1, od tada je bilo dosta revizija ovog operativnog sistema 😉
Pod 1) gde sapun, on je jos sporiji, njega bih bas morao da klokam! 😀
Pod 2) imam parfem :smoke:

Ma znam ja sta znaci dve godine, fora je sto su mi i tada govorili "ima programa, trazi"... al' davno to bese, opametio sam se i ja - batalio Symbian! :d

Ja bih voleo da malo downclockujem moj 6630 ako ce da produzi trajanje bakterije... Mada je pitanje koja je korist, ovako mi traje 3 dana, mozda ako bih izvukao jos jedan.

ja sam pre 2-3 meseca nasao i skinuo neki soft za OC n-gageta, ali ga jos nisam probao 😉
link mislim da nemam a ako neko hoce da proba, attach-ovacu rar ovde...

Nazad
Vrh Dno