Kod mene 5 Arena u SD i 6 Sport klubova košta nekih 350din.Uz osnovnu digitalnu pretplatu to izađe nekih 1150 din.Živi bili mali operateriKonacno ta premiere liga na areni da bude. Ovde imamo nekog kablovskog operatera za nasu opstinu koji ima sve arene i jos i hd, 100 kanala i sve to za 500din mesecno na 3 tva. Milina jedna.A ne svi jurimo ovaj total samo zbog te lige. Koliko njih znam koji su presli na total samo da bi to gledali. Sad ce da im opadne verovatno i broj korisnika, to je ono najbitnije sto su imali.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
E ovo i mene zanima. Ovaj nas operater nudi kablovsku na 3 tva + internet 50mb/s za 1500din. Uveo optiku svugde i sad kako kome istekne ugovor kod mtsa prelazi ovamo, ipak je dosta jeftinije a sve lepo radi.Moze li neko (makarena) da objasni te male operatere koji za <1000 din imaju sve moguće kanale ?
Moze li neko (makarena) da objasni te male operatere koji za <1000 din imaju sve moguće kanale ?
I to 5.1![emoji1]RG na RTS HD-u. Izgleda da im je doslo iz d****a u g***u.![]()
I to 5.1![emoji1]
Sent from my TCL S720
Arene će od jeseni biti u fullHD rezolucijiTuga bozija sledece sezone SK bez PL, da uzmem IPTV pa da se obesim bez FOXa i ostalih kanala. Doduse imam Box ali bez IPTV i HD kabl kod SBBa, ostaje mi da pojacam net kod MTSa i da gledam PL preko ACESTREMa.
Pošto na D3i nažalost nema mogućnost biranja engleskog komentatora a od ovog Banjca hoću da se obesim![]()
Jel neko koristio/plaćao ovaj Eurosport Player? Pošto vidim da se žale ljudi na sve strane da je krš usluga tj pre svega na mobilne aplikacije. Na stranu to što iz Srbije može da se koristi samo browser varijanta... Pošto na D3i nažalost nema mogućnost biranja engleskog komentatora a od ovog Banjca hoću da se obesim(plus mi idu na živce kad se prebace na Eurosport 1 na biciklizam a na 2. kanalu ide ženski tenis umesto da gledam Nišikorija ko čovek) a ni na RTS nisu bolji uzeh ozbiljnije da razmatram mogućnost da platim ovaj mesec Eurosport Player i gledam ko čovek šta hoću koji meč hoću, da se ne mlatim sa Acestream-om i Rusima i ArenaVision gde vrte loop reklamnog bloka sa francuske verzije Eurosport-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari