Šta je novo?

Arena sport

florke

Zapažen
Učlanjen(a)
11.02.2023
Poena
11
Pozdrav korisnik sam sbb-a ali bih hteo da pored toga uzmem neki paket za arenu sta preporucujete sta je najbolje
arena cloud iris orion ili nesto cetvrto najbitnije mi je da ima sve arene i da radi

Ako imas nekog da ti da 1 supernova nalog (za 1 uredjaj. Smart aplikacija radi sasvim ok. Alternativa je da uzmes sa nekim na 3 dela orion paket (daju na 3 uredjaja). Arena klaud nisam probao ali su se mnogi zalili ranije

Ako imas nekog da ti da 1 supernova nalog (za 1 uredjaj. Smart aplikacija radi sasvim ok. Alternativa je da uzmes sa nekim na 3 dela orion paket (daju na 3 uredjaja). Arena klaud nisam probao ali su se mnogi zalili ranije
Cek, cek... Kako ovo ide? Kako mogu da gledam/iskoristim supernova nalog ako ga imam na jednom mestu a na drugom nemam (drugi provajder usluga)?

EDIT: To preko Move 'n' Go?

Poslednja izmena:
Da,radi na bilom kom internetu barem za sad.

pregledati odgovarajuće teme i doneti odluku

Iris go/smart ne pusta Arene na preko SBB neta.

Arena cloud ima uzivo hajlajte, to im je izgleda novo. Ko prati sport brutalna stvar..

Prilozi

• B8349C76-5AF6-48EF-81C8-85CC6B92D4F2.png
    B8349C76-5AF6-48EF-81C8-85CC6B92D4F2.png
    528.7 KB · Pregleda: 60
Neće, DAZN prenosi i za Srbiju i to takmičenje se može gledati besplatno uz registraciju na njihovom sajtu.

Neće, DAZN prenosi i za Srbiju i to takmičenje se može gledati besplatno uz registraciju na njihovom sajtu.
Ma nije besplatno
Imam besplatan nalog gde mi na DAZN otvara samo najavu utakmice
Ako hoću da gledam moram da platim 10$
A problem što meni iz nekog razloga ne radi ta stranica za premium plaćanje, pa nikako preko DAZN ne mogu gledati
Ali snašao sam se naravno
SAT tv je i dalje živ :love:

postoji tema za DAZN i ovde se završava off-topic

Vrh Dno