Šta je novo?

Arena sport kanali problem

woxer

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2016
Poena
80
Sta se desava sa Arena sport kanalima, malo malo slika ne ide u 50hz osvezavanja, neki dan utakmice lige sampiona, juce utakmica Brentford-Southampton, danas Newcastle-Tottenham, dok npr Chelsea-Crystal Palace radi u 50hz normalno?
Mislio sam da je do Yettela, ali udjem na Supernovu move, isti problem.

pitaš za ovo?

Ne druze, vidis da je problem sa kanalima, i da je isti i na Yettelu i na Supernova Move.

Ovo sam i ja primetio. Doduše retko gledam TV, ali na nekim prenosima baš je očajno osvežavanje, kao da je 15fps.

Auuuu kakve zamlate su ovi na Areni, ni vreme ne umeju da promene....sta mi placamo!!!!.....tuga :)

Malo da zivne tema, a i ne znam gde je prilagodnije da se pise :)
Jel moguce da prenos utakmice kasni zbog njihovih kladionicarskih reklama? Ovaj "profesionalizam" nema ni na lokalnim kanalima

Malo da zivne tema, a i ne znam gde je prilagodnije da se pise :)
Jel moguce da prenos utakmice kasni zbog njihovih kladionicarskih reklama? Ovaj "profesionalizam" nema ni na lokalnim kanalima
Sve sam vidjao ali da skoro celo poluvreme basketa Denver - Atalanta, evo ide bez komentatora, to nisam.

Ја кошарку не могу да гледам од тих што кажеш кладионичарских реклама. Почео сам поново фудбал да гледам. Нема рекламе...
Или гледам снимак ем они скрате паузе па има мање реклама и могу да их прескочим.

Pa imaš i sponzore gola, žutog kartona, auta, kornera ... Nisi primetio kako iskaču :)
Pa dobro je što još uvek nema pravog tajmauta u fudbalu inače bi i to zatrpali.

Nazad
Vrh Dno