Šta je novo?

Areal duhovni naslednik S.T.A.L.K.E.R. serijala

Ma ovo je komedija... Onaj ko je backovao ovo, bolje da je zapalio svoj novac na ulici...

Bas ulivaju poverenje ( :D ). Kakve sve prevare prolaze na kickstarteru... Cak su morali ugasiti komentare i like bar na YouTube kanalu :).

Komentar na vest sa prethodne strane:

What next? Obama chipping in because the Russians backed Areal and the USA don’t want to appear cheap?

Ili:

Tomorrow:

World peace as the leaders of the various countries come together to help develop Areal.

Nikada mi nece biti jasni ljudi koji daju 100$+ na ovakve projekte, gde ne znas nista o timu koji pravi igru ( za razliku od npr. Pillars of Eternety ili Divinity Original Sin ) ni o samoj igri.

Poslednja izmena:
Nema sta, jak razvojni studio... Nemaju ni kameru krstenu a kamoli nesto drugo.

A na stranici za komentare na kickstarteru se dopisuju samo dva ruska bota, koji su vec nabili par 1000 postova za manje od 24h. Stvarno treba biti ****** pa da bacis pare na ovu prevaru.

Nemojte tako ljudi!:D Pa čak ih je i Putin podržao, i pored krize između Rusije i Ukrajine.:D
"It's important that our people do not shoot at each other, but instead, play games like this!"
"If you give me the chance to play the alpha version of the game, when it is ready, then I invite you in advance to the Kremlin, to meet personally, be ready to play a little bit and talk about the interests of young people, the gamers of our country."
:D

Ovo je stvarno sramota za kickstarter.

Nemojte tako ljudi!:D Pa čak ih je i Putin podržao, i pored krize između Rusije i Ukrajine.:D
"It's important that our people do not shoot at each other, but instead, play games like this!"
"If you give me the chance to play the alpha version of the game, when it is ready, then I invite you in advance to the Kremlin, to meet personally, be ready to play a little bit and talk about the interests of young people, the gamers of our country."
:D

Ovo je stvarno sramota za kickstarter.

Nije mi jasno kako oni tu ne uskoce i ne zavse ovu bruku... Siguran sam da ima gomila pravila koje su prekrsili do sad...

Meni je cak palo na pamet da ovaj njihov investitor satro uplatio sve ove pare da ispadne kako ljudi veruju u projekat hahahah. Postao sam inspektor :D

Meni je cak palo na pamet da ovaj njihov investitor satro uplatio sve ove pare da ispadne kako ljudi veruju u projekat hahahah. Postao sam inspektor :D

Pa to je jedino logicno objasnjene. Broj backera im se nije povecao vec smanjio u poslednjih nekoliko dana, a novac je sa 36k porastao na 60k... Nesto tu debelo smrdi.

Areal (Suspended)

Ugašen ?

Inace, ne moze biti cilj 50K. Koliko je to zasita novca.. pa, pet ljudi da rade 4-5 mjeseci. Kada se jedna igra zavrsila za toliko vremena, nikada.

Poslednja izmena:
Provalili su ih da uplacuju sami sebi pare ;)

Mora da su izuzetno glupi, kao nece niko da ih provali hahahah *** sta se radi...

Ovo je dobra vest za Kickstarter. Znaci da developeri ipak ne mogu tek tako da lazu ljude i prodju nekaznjeno.

Nazad
Vrh Dno