Šta je novo?

Area 51

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ne vidim razloga za pljuvanje po igri. Stigao sam do 13 levela ( od 18 levela) i postaje sve interesantnije. Alien gun je strava.Inače nema šta da se igra.

Slicno su je ocenili i u sk.Nista extra ali sasvim igrivo.Koliko je zahtevna?

Igru je napravila firma MidWay, a inače sveža vest glasi:

JOHN ROMERO NAPUSTIO MIDWAY.
John Romero, jedan od tvoraca Doom-a i osnivača kompanije Ion Storm, je potvrdio da je napustio Midway. Kompanija Midway je dala saopštenje da odlazak Romera neće uticati na razvoj naslova Gauntlet i da će se ta igra pojaviti kada je prvobitno zakazano (drugim rečima, ove jeseni).

Inače John Romero je u Midway-u od 2003. godine kada se pridružio zajedno sa drugim osnivačem Ion Storm-a Tom-om Hall-om.

Čini mi se da je sve jasno.

igra je definitivno za preporuku! Super je akcija, teksture oce da baguju, prica je OK, a avi sekvence izmedju levela su nesto nevidjeno dobro, nikada nisam tako nesto video 🙂

Igra nije losa, sekvence izmedju levela su stvarno dobro uradjene sto kaze ToxiC.
Ja nisam imao problema sa bagovanjem teksture. A, da, zavrsio sam igru 🙂 i kraj je stvarno zivi kurton.

Dobre su sekvence izmedju levela, ali kad dodju leveli izmedju sekvenci :d imam osecaj kao da vodim balon a ne tesko naoruzanog vojnika 🙂

Nemo Da Se Zanosite

Ljudi iz dana u dan citam vase postove i neverujem.Kao da ste zaboravili sta je dobra igra!!!!Pa da prosto covek neveruje,sto svi lepo ne priznate da ste u bedaku sto nema sta da se igra!Ajde budimo malo realni bar sada dok jos nabavljate igre za 100dinara!Razumeo bi da je neko platio igru 30 evra pa da se preso,ali dajte malo zdravog razuma!Radije cu ponovo da igran stare dobre igre ponovo nego da se smaram ovim cudom ilazem kako je super.MOLIM VAS NEMO DA SE ZANOSITE!!!!

Pa cekamo STALKER 😀

@bubu63 niko se brate ne zanosi,ljudi komentarisu igre koje izlaze...mozda igra nije super ali nije ni losha,sta fali odigrati neku igru osrednjeg kvaliteta?Bas zato sto kosta 100 dinara ima da je kupim i odigram,ako imam vremena naravno.A i ne mogu bre vise da igram onaj far cry,nikako da ubijem onog lika u helikopteru... 😀

ToxiC je napisao(la):

Ozbiljno, totalno odsustvo bilo kakve fizike, tacno se vidi da je za/sa ps2...ovo je po tom pitanju kao nesto pre Quake-a

I jedno pitanje - kad pomerite misa u stranu, da li vam se desava da do tada ravne linije postaju dramaticno iskrzane, tj. izlomljene? Meni se to stalno desava, ne znam, mozda je do drajvera mada sumnjam. To mi je strasno smetalo jer je fov mali a taj efekat u kombinaciji sa cudnom fizikom mi je, po prvi put u bilo kojoj igri, izazivao mucninu. Ni Descent nije uspeo u tome 🙂

Pa doobrooo!

psaras_pa je napisao(la):
@bubu63 niko se brate ne zanosi,ljudi komentarisu igre koje izlaze...mozda igra nije super ali nije ni losha,sta fali odigrati neku igru osrednjeg kvaliteta?Bas zato sto kosta 100 dinara ima da je kupim i odigram,ako imam vremena naravno.A i ne mogu bre vise da igram onaj far cry,nikako da ubijem onog lika u helikopteru... 😀

Nemam ja nista protiv da se djuskaju i igre slabijeg kvaliteta,ali nemojte da dizete stvari u nebesa.Vidim da su ovde neki poceli da pisu kao da je u pitanju novi deo far cry-a!Moje je neko misljenje,sto nemora da je tako da posle odigranih igara kao sto je far cry,doom,HL2,MOHA....ovaj naslov nema sta da trazi!Ali ko voli neka izvoli,ali nemoj da pisete kako je igra super i ostalo.Ja ovo kazem zbog toga sto treba ipak odrzati neki nivo,jer veliki broj nas radi i nema vremena da isprobava svaki novi naslov koji izadje vec vecinom one po preporuci sa raznih sajtova i foruma.A ja ovde procitam da je igra OK! a ona osrednaj ili ispod proseka.Eto ja toliko o tome i toj filozofiji.Ko se slaze ,slaze,a ko ne isto je i to uredu.DEMOKRACIJA!!!!!!

igra je za svaku preporuku!! posle totalno neigrivog, ali sa odlicnom idejom Boilling Point-a, instalirao sam ovu klasicnu, nezamarajucu, ne RPG-ovanu, ne mixovanu-sa-drugim-zanrovima pucacinu i odusevio se! klasican FPS!!! 😉

p.s.
inace gde god sam pogledao, na net-u, igra je ocenjena ~75%!

Poslednja izmena:
Da, osim u "čuvenom" SK.

a sta boiling point je kao neki rpg?

Nazad
Vrh Dno