Šta je novo?

Area 51 Suxz

jegor

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D & BeQuiet 5
Matična ploča
ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16Gb Kingston Fury DDR4 3200MHz
GPU
XFX RX 7800 XT
Storage
Kingston SKC3000D 2TB+Silicon Power Ace A55 2TB
Zvuk
FiiO K7
PSU
NZXT C750
Kućište
Thermaltake Urban S71
Monitor
Gigabyte M32QC
Miš & tastatura
Logitech G502 Lightspeed & NuPhy Air96 V2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nemoj da bi se neko zeznuo da skida demo Area 51 od 695Mb.

Ovamo kao David Duchovny i Marylin Manson u glavnim ulogama, kad ono igrica najgori krš posle Daikatane. Engine igre je lošiji od QuakeIII, jedino što su pokušali stvar da zamažu time što je antialiasing uključen standardno i ne može se isključiti. O samoj igri i da ne trošim reči. Bilo je boljih igara pre 6-7 godina u svakom pogledu.

Ja sam skinuo demo.....i izgleda bolje od dooma 3 ;)
Mada i nije lose...ali nije ni ono sto sam ocekivao.....
Ali je igrivo sto mi je najvaznije....

kome sad da verujem???a bre ljudi, dajte jos informacija

Evo jos infoa:
1.Save sitem je slican onom u FC-u.
2.Grafika nije losa ali nije ni izbljuvak kao sto Jegor kaze, mada mi se cini da je moglo toj bolje da izgleda.
3.Akcije ima podosta tj. nema bas smornih deonica kao u HL2.
4.Za mene je igrivost sasvim ok.

Zakljucak:Ako zelis da skidas demo a imas nesto pametnije da radis onda se ne isplati, ali ako imas brzi net i flat i nemas sta drugo da skidas onda ga skini.Znaci ne vredi 700MB skidanja, ali nije cist trash.

Izgleda da nikome ne moze da se veruje. Na Gamespotu je ocenjena sa 69, a na pojedinim sajtovima ide i do 90... uglavnom se svi slazu da je grafika, uz zvuk najveci plus... Licno, ocekivao sam vise, ali cini se da je daleko od toga da suxz.

Minimum
Windows 2000/XP;
Intel P3 1.4GHz or AMD Athlon 3000+,
Sempron 2200+ or greater;
4X Speed CD/DVD; 256MB;
DirectX 9.0b Compliant Sound Card;
Video Card Requires a minimum of 32MB RAM

•Media type and size: 3 CD
•Release folder name: Area.51-Reloaded
•Protection: StarForce 3
•NFO file: Link
•Multiplayer: Yes
•Official web page: Link
•Publisher: Midway
•Developer: Midway
•Genre: FPS
•Release date: 06.06.2005
•Story/Description:

quote:
* Extensive Single-Player Campaign - Battle through the corridors of Area 51 and attempt to discover the secrets of the extraterrestrial menace before it's too late in this 1st person shooter experience that focuses on action, adventure and exploration.

* Fearsome Weaponry - Players are armed with more than 10 types of human and alien weapons as they explore the dark and menacing corridors of Area 51.

* Biological Mutations - An infectious mutagen has given players alien-enhanced physical abilities but is slowly transforming them into an alien. They must find the cure before it's too late and their humanity is lost.

* Government Conspiracies - Discover the real answers behind such conspiracy theories as the alien autopsy and faked lunar landing.

* Alien Menace - Face off against a horde of horrific creatures designed by Stan Winston Studios, monster creator for such films as Aliens,Jurassic Park and Predator.

•Preview: Gamespot
•Screenshots: Gamespot
•Trailer(s): Gamespot

U svakom slucaju, neku ovako relativno slabo ocenjenu igru, necemo uskoro igrati zbog njenog SF3 protectiona...
A sumnjam da ce za istu neko da se otvori...

Agilni je napisao(la):
Izgleda da nikome ne moze da se veruje. Na Gamespotu je ocenjena sa 69, a na pojedinim sajtovima ide i do 90... uglavnom se svi slazu da je grafika, uz zvuk najveci plus... Licno, ocekivao sam vise, ali cini se da je daleko od toga da suxz.

Evo šta kažu na Gamespotu o grafici:

"Perhaps unsurprisingly, the PC version of the game does really look like a console game that's been dolled up somewhat thanks to the benefit of more-powerful technology. It's still a great-looking game, but considering how many other first-person shooters on the PC market look a whole lot better, it's tough to get excited about the visuals."

Možda sam se razmazio igrajući Chronicles of Riddick do pre neki dan i sada SW Republic Commando. Možda se finalna igra debelo razlikuje od demoa!?

Znam samo da ono što sam video u demou ne valja ništa. Engine koristi jako malo poligona, teksture su siromašne i jedina stvar zbog koje igra (kao) izgleda OK je antialiasing. Još jedna stvar koja potkrepljuje ovo što govorim je framerate koji na mojoj (ne tako jakoj mašini) prelazi 100 fps sa sve AA.

Mape su potpuno neinventivne, da ne kažem zastarele. Velika prostorija i gomila stepenica, razbacanih bez ikakvog smisla. Protivnici trče bezglavo na tebe čim čuju pucnjavu iz velike daljine. Moguće je pobiti SVE neprijatelje sa nivoa sedeći na jednom mestu i čekajući da natrče na metak. Umalo da zaboravim. Kad pobiješ jednu turu protivnika, novi se pojavljuju po trigger sistemu na potpuno nelogičnim mestima. Tamo gde nema ni vrata ni prolaza nego na sred prostorije. Ceo demo sam završio za 15-ak minuta i odmah ga deinstalirao i obrisao downloadovanu instalaciju, što mi je sada žao, jer bih baš da vidim, možda sam pogrešno zapamtio. Kako i sam kažeš nikome nije za verovati, ni samom sebi. Area 51 je to ;)

Poslednja izmena:
pa sta ocekivati od igre koja se zove area 51 i u kojoj se pojavljuje David Duchovny !?!

Isto sto i od igre xiii.... igrao demo, mediokret...ako nemate pametnije posla moze da ubije vreme...

Agilni je napisao(la):
U svakom slucaju, neku ovako relativno slabo ocenjenu igru, necemo uskoro igrati zbog njenog SF3 protectiona...
A sumnjam da ce za istu neko da se otvori...

Sta pricas kad se vec pojavila "domaca" verzija, kao i "domace" verzije svega sto je u zadnjih 2 meseca izaslo sa Starforce zastitom :)
Kupujmo domace, obnovimo Srbiju :smoke:
I nema veze sa XIII, skroz je drugacija

filipenko je napisao(la):
Sta pricas kad se vec pojavila "domaca" verzija, kao i "domace" verzije svega sto je u zadnjih 2 meseca izaslo sa Starforce zastitom :)

Da li to onda znaci da postoji "domaca" verzija Splinter Cell 3?

Ne, Splinter Cell je jedina stvar koja nema "domacu" verziju, verovatno stoga sto namerno ne zele da je naprave.
Sve ostalo je dobilo "domacu" verziju, izmedju ostalog i ovde spomenuto Podrucje 51. Kao i Kozaci 2 i gotovo sve igre koje izlaze. Mislim da "domacu" verziju od igara koje su izasle od Nove Godine naovamo nemaju samo Splinter Cell i Sacred Underworld, s'tim sto ovaj drugi ima neku foru pa se moze pustiti. Splinter Cell nikako. Ali to je 99,9% namerno. Da hoce da izbace izbacili bi je makar i u varijanti sa kidanjem optike.

Da se vratimo temi - je li probao neko konkretno Podrucje 51 pa da nesto kaze? Ja sam probao ps2 verziju koja je neigriva (makar meni) posto ortak nema misa za ps2 vec samo dzojpad koji je za sve sem za fps. Igra ima neki svoj duh i sarm, grafika je bila tako-tako, super s'obzirom da je za ps2, ali nadam se da ce to doraditi dosta za pc posto je trziste daleko ozbiljnije a i imali su nekoliko meseci fore, nisu valjda odlagali izbacivanje za pc bez razloga. Ima dosta akcije, dovoljno da se covek pogubi. Lisica Molder nariche glavnom yunaku. Kazu da posle pred kraj ima i Merlina Mensona sto je po mom misljenju samo downside igre. Videcemo.
Odmah da naglasim da ne ocekujete neki realni shooter u smislu ozbiljnog istrazivanja Podrucja 51, vise je probijanje kroz horde mutanata i bestija.

Odmah da naglasim da ne ocekujete neki realni shooter u smislu ozbiljnog istrazivanja Podrucja 51, vise je probijanje kroz horde mutanata i bestija.
ko je rekao DOOM III :d

Kupujmo domace, obnovimo Srbiju :smoke:
I nema veze sa XIII, skroz je drugacija

Istina je ovo za poslednja dva meseca, ali Area 51 nesto tesko dolazi do mene...
Pa ima li neko igru? Domacu naravno, pridruzujem se akciji :)

Ah, izvinjavam se. Izgleda da su neki "ponovo napunjeni" zavrsili posao.
I stvarno, jel probao neko PC verziju (ne demo)?

Sutra mi stiže full verzija na 3 CD-a pa javim.

Odigrao sam par levela i igra nije baš tako loša.Igrivost je dosta dobra dok grafika nije nešto, slična grafika ko na Project Snowblind.
Ima slična fora ko i u Sufferingu da se pretvoriš u nekog monstera samovoljno. U prva dva tri levela si u timu, a poslije sam.
Oružja su klasika za jedan FPS arsenal od pištolja,sačme,automata(kad pokupiš od mrtvih isti takav onda u svakoj ruci imaš po jednoga, isto vrijedi i za sačmu), snajper,bombe.
Neprijatelji su nekakvi marinci i monsteri(isti u kakve se možeš pretvoriti).
E da ima još jedna fora koja me podsjetila na Doom3, kad se pretvoriš u tog monstera energiju uzimaš iz leševa tih istih monstera.
Meni osobno igra nije loša i odigrat ču do kraja.

Dobra je igra, isplati je se kupiti, grafika je dobra igrivost odlicna...
Inace ja sam skinuo demo od 700 MB inace cim je na 3 cd-a znaci da ima sta igrati...

Ja ne znam sta ste vi ostali gledali, vjerovatno samo uvod preko Deoma ili same igre, ali imate Storyline na njihovom zvanicnom sajtu www.area51-game.com daleko je bolja prica od svega sto sam do sad vidio sto se tice FPS igara...
Posto stvarno na sajtu su stvari koje inace ja najvise i volim, SF-Horror zanr koji ima tu neodoljivu privlacnost oko sumnji i prica za Areu 51 konkretno!!!
Za sajt morate imati malo brzu vezu ako nemate zivaca cekati, meni ja na 384K sa Wifi trebalo da se nacekam ali sajt je odradjen perfektno.
Skinuo sam demo od 700 MB i zadovoljan, kupujem je na DVD-u cim dodje.
Samo da kazem Daikatana je ****** za ovo, a Doom3 ima stryline shit u odnosu na Area51. Sam David Duchovny kao storyteller je jos vise doprinjeo popularnosti u svakom slucaju...

Evo vam link na E-mule za 3 cd-a
http://www.emule-filmovi.fx.to/

Poslednja izmena:
Potvrdjuem naslov teme. Ovo je igra koja je zivela na mom kompu najkrace ikada.
Igrao sam je 2 sata.

Jako je losa. Imam osecaj kao da vodim balon a ne vojnika. U kombinaciji sa jako uskim vidnim poljem i neverovatnim grafickim kuriozitetom (kad misa pomerim levo ili desno sve prave linije postaju naprasno veoma izlomljene) ovo je prva igra od koje mi nije bilo dobro u fizickom smislu. Dobijao sam neku muku od nje. Odigrao sam do drugog nivoa od momenta kad se ostaje sam. Potom deinstal.

jest da je thread "skoro" zamro, ali sam tek sada uzeo igru!
ja bih da je preporucim, kao "jedino" letnje osvezenje u FPS zanru :d
igra mi je "atmosferski" neverovatno odlicna ;)

Nazad
Vrh Dno