Šta je novo?

Arctic Silver

velson

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2003
Poena
609
Gde se u Novom Sadu može kupiti Arctic Silver pasta u špricu?

AS5 se kod nas ne moze naci regularno u prodavnici... Moraces da se cimas da nadjes nekoga ko to ima da ti proda. Svojevremeno je user noki, mislim da je banovan, imao doticnu. Mozda sada ima djolez ili neko treci. Uglavnom vidi sa nekim ko ima pa da ti posalje pouzecem, znaju oni vec kombinacije.

I meni bi trebao jedan špric isto. Bilo bi dobro da se sakupimo nas par iz novog sada i poručimo od nekog da nam pošalje city/post expresom jel kad bi slali samo jedan gotovo skuplje izađe prevoz nego sama pasta! Ovako nas par podeli troškove isporuke i milina.

Samo da naglasim da postoje dve velicine sprica. Ja mislim da sam ja kupio (kad sam kupovao) neki od 3g, a mnogo je bolja varianta onaj veci (mislim da je oko 12g).
poz :wave:

kod nas se uglavnom prodaje spric od 3.5 grama i kosta oko 600 din, a slanje bi bilo oko 150-200 din.

Poslednja izmena:
Imam ja jedan neotvoren AS5 placen u Imtelu 800din,
prodao bih ga za 700din pa ako neko hoce nek mi baci PM.

Na Novom BG-u sam.

Taj od 12g je samo za servise koji stalno stavljaju ili bas .... ehm, lifeless ;-) koji svaki dan se igraju sa procom.
Ozbiljno, vise se osusi nego sto se iskoristi iz njega.

Jasta. Pogotovu sto cu ja staviti moj proc i eventualno jos dva i to je to za jedno vreme...

ja imam 12g, pa se jos uvek nije osusio... a nemam servis... |>>
mene je ta 12g kostala manje nego sto vi ovde te male placate...

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835121005

nesto me ne privlaci...
razlike izmedju pasti su postale prakticno akademske (pogotovo na procesorima sa HS), meni je licno as ceramique bio drazi od ovog as5, jer je bio puno zgodniji za upotrebu, a davao je max 1C vise i to na bartonu, gde je ta razlika izmedju 2 paste ipak primetnija... tako da sam ja taj hobi batalio...

A sto je keramik zgodniji za upotrebu od AS5???
Mislim meni sve paste dodju na isto, sto se upotrebe tice.
Otvoris>istisnes>razmazes>...

Lakse se maze |)))

ko sto rekoh za a64 isl je totalno svejedno... kod bartona sam ja to mazao ko neurohirursku operaciju da izvodim... sem toga je bilo onih horror prica da ako ti silver pasta udje na procu gde netreba moze kurslus da napravi itd, pa sam jos vise pazio...
AS C, sam opusteno mazao kako i gde sam hteo... a bas sam gledoa testove i ni na jednom testu se nije puno gore pokazala od as5... akademske razlike...

Ima li pasta poput Artic Silver neki rok trajanja? Imam zalihice od pre godinu ipo i pitam se da uzimam novu?

Ima li pasta poput Artic Silver neki rok trajanja? Imam zalihice od pre godinu ipo i pitam se da uzimam novu?
E, ovo i mene zanima. Moje tube su jos starije, mislim da su vec zasle u trecu godinu... da se zabrinjavam ili ne?

2 ZorMi:
Stvarno, koji je dil to sa Arctic Silver-om i TT-om?
TT samo pakuje AS 5 u tube sa svojim imenom... ili sta vec? Znas li mozda?

@CAR
Ja imam neku TT (attach) staru - ima 2 godine, i dan danas je koristim i ne mogu da je potrošim... :D
I dan danas ima iste performanse kao prvog dana. Ako je TT = AS onda ti je jasno da ne gubi performanse...

Prilozi

• tt grease.jpg
    tt grease.jpg
    129 KB · Pregleda: 128
Ako je TT = AS...
Nije, ne mozes da izvodis ovakve zakljucke. Ovo je samo u ovom slucaju TT = AS 5.

Na stranu to sto je ova tvoja (pretpostavljam) neka obicna bela, AS je pak silver itd... ima tu dosta faktora.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno