A da li imaju XP-120?Moso je napisao(la):A tek XP-90C za 55 evrica (bez fana, naravno)...
Moze biti tacno, ali kad to predje cenu od 50e onda se vec vise isplati uzeti neko vodeno hladjenje za koji evro vise. Inace, i "obicni" kuleri do 30 evra "tezine" hlade tek malo slabije od navedenog. Mislim da se to prosto ne isplati.Moso je napisao(la):@Marti Misterija
Vec sam vise puta ponavljao a ponovicu jos jednom, trenutno nema boljeg air coolera od XP-90C a da se nalazi u prodaji.
Apsolutno tacno. Za tu razliku uzmes utoliko bolji procesor. Znaci taman da uzmes Venice umesto Winchestera, i sigurno ces moci da ostvaris veci klok na Venicu sa standardnim kulerom nego na Winniju sa XP 90c (ovo me podseca na H&K P90c :d ), zar ne? 😉Moso je napisao(la):@Darko
Mozda tebi tih 6 stepeni ne opravdava razliku od 40 eura u ceni coolera
Jeftinije ti je da otvoris kuciste 😉 :d 😛Moso je napisao(la):@Darko
Darko druze, pogledaj thread Venice overclocking koji sam pokrenuo i videces da ja vec posedujem Venice 0517DPMW koji sam iz prve poterao na 2906mhz sa box coolerom. Meni taj XP-90C treba ko "lebac" ako zelim da stignem magicnih 3000mhz sa vazdusnim hladjenjem, sto mi je i cilj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari