Šta je novo?

Arctic Silencer 5

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je jedan lik sa foruma "vrobec" slao Arctic Silver 5 pastu za procesor pouzecem. Meni kada je doneo postar paket njemu sam platio postarinu i iznos paste. Kasnije mi je rekao vrobec da je sve uredu i da je primio novac. Eto tako to valjda ide. 🙂 Inace u posti samo trebas da naznacis da saljes pouzecem.

POZ :wave:

Da li ti je mozda malo jasnije, M3???
A za sve ostale: jel sam u pravu sto se tice mog objasnjenja u vezi sa pouzecem??

Poslednja izmena:
Ako je tako onda OK , ali pazi ima jos zainteresovanih za taj kuler pa kontaktira usera obgup,on zivi u BG alim ima neke ortake u CG preko kojih cu da p[osaljem ovaj kuler.Znaci pokusaj sa njim da se dogovoris , lakse je i meni a i tebi 😉
Poz...

Evo sada sam kontaktirao na mail i na PM user-a obgup, pa cemo da vidimo sta ce da mi odgovori. Jedino me interesuje do kada moras da znas da li da narucujes ili ne za mene NV5? Sto se mene tice ja hocu da ga uzmem 100% (vec sam ti to rekao), odvojio sam vec i pare. 🙂 Nego sve zavisi od nacina slanja. Ako nista drugo onda putem pouzeca. OK?
P.S. Znaci uzimaj taj cooler pa cemo videti kako cemo da ga sibnemo do mene i naravno ja tebi pare. 🙂

Oki rezervisano za tebe jedan...😉
Poz...

Nazad
Vrh Dno