Šta je novo?

Arctic Cooling konzola

• Začetnik teme Začetnik teme nsAce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Pre nekoliko dana je objavljena vest da Arctic Cooling izbacuje konzolu ARCTIC GCM.
Nesto slicno GBA ali sa ugradjenih 80 igara i treba da kosta oko 40 evra. Ekran joj je 2,5 inca, napaja se sa tri AAA baterije (3 punjive od 1050mAh dolaze sa konzolom). Koliko vidim, moze da se napaja i iz mreze a sto je jos bolje, moze da se prikljuci na TV.

ARCTIC_GCm_pic_300.gif

Evo i mali pogled na igre koje su ugradjene u konzolu.

ARCTIC_GCm_02l.jpg

Proslog meseca je izasla velika verzija koja ima kontrole poput Nintendove kozole Wii a koliko vidim sa slika i iste igre kao i na ovoj manjoj ali ih ima samo 48.

Evo i link.
http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=82_86&mID=526

Meni je ovo jako zanimljivo. Izgleda da AC cilja na one korisnike sa plicim dzepom.

Nije mi jasno kakve su igre na ovom cudu? Portovi sa konzola?

Ne znam da kazem ali mislim da su njihove igre a ne portovi. Ali me neke igre podsecaju na one coveculjke sa Wii konzole. A koliko vidim vecinu cine logicke i kartaske igre. Ima dvadesetak sportskih. Pise tamo na sajtu.

Izgleda da AC cilja na one korisnike sa plicim dzepom.

Ne samo zbog cene, meni bi ovako nešto bilo idealno da kupim za sina. On je još previše mali za neke ozbiljnije konzole i igre, za sada igra samo flash igrice na PC-u, pa bi ovo bila odlična zamena jer može da se poveže na TV.

Da li postoje još neki slični uređaji koji se lako mogu pronaći kod nas u maloprodajama po nekoj normalnoj ceni?

Ne samo zbog cene, meni bi ovako nešto bilo idealno da kupim za sina. On je još previše mali za neke ozbiljnije konzole i igre, za sada igra samo flash igrice na PC-u, pa bi ovo bila odlična zamena jer može da se poveže na TV.

Da li postoje još neki slični uređaji koji se lako mogu pronaći kod nas u maloprodajama po nekoj normalnoj ceni?

Nazalost mislim da nema, mada neka me neko ispravi ako gresim. Jedino mozda one konzole u kineskim prodavnicama ali mislim da one nisu ni prineti ovakvom uredjaju. Vidjao sam po radnjama i one crno-bele igrice (ala sam to przio kad sam bio klinac) a ima i neke igre koje se prikljucuju na tv tipa stoni tenis. Sve ovo sadrzi uglavnom jednu igru i nista vise pa mislim da nije prava zamena za ovu konzolu.
Sve u svemu ovo mi se jako svidja jer sadrzi i logicke igre (kartanje, sudoku...) pa je moguce i duze igranje.

P.S. A jel bi ti to uzeo za klinca ili "za klinca" (tj. sebe). 🙂

Neki polovan GameBoy? Ko god da prodaje GB, uz njega daje i krs kertridza.

P.S. A jel bi ti to uzeo za klinca ili "za klinca" (tj. sebe). 🙂

Ma za sina, ja i kad igram nešto to su real time strategije, mada i to vrlo retko u poslednje vreme.

Generalno nisam za to da previše sedi isper računara/tv-a, ali kad je usrano vreme napolju, kad je bolešljiv i u sličnim prilikama, ovo bi mu dobro došlo da se malo zabavi.

Ništa, jedino da sačekamo i vidimo hoće li se pojaviti kod nas. Ne bih sad da kupujem ps, xbox, wii i da puknem puno para, a da on to skrcka za par mesec (ipak ima tek 3 godine). 🙂 Nego kad bude stariji malo, uzeću mu nešto ozbiljnije, za sada bi nešto kao ovaj ARCTIC GCM bilo idealno.

GameBoy, nisam u toku, da li su izlazile novije verzije ili misliš na onaj sa monohromatskim ekranom? Takođe, ne pamtim da sam video oglas. Hvala na predlogu, mada ću to uzeti u razmatranje ako ništa ne bude od ARCTIC GCM.

Poslednja izmena:
Color, Monochrome, Advance... Na sta naletis i sta mozes da priustis 😉. Obidji limundo.com, ima ih mali milion na prodaju.

Nazad
Vrh Dno