Pa nisam pitao da li da smanjujem napon ili ne, pitao sam kakvo je hladjenje, ali dobro, svako voli da pametuje..
Na 1.55v možeš samo da se oprostiš od cpu-a. A taj cooler je u klasi TX3 ili nešto slično. Malo googlaj i sve će ti biti jasnije.
@KAMIKAZE Pa da, to sam pitao, a ti si mi rekao da smanjujem napon 😵
a u Moja masina ti stoji da teras otkljucan CPU na 4GHz. Valjda je najnormalniji savet da smanjis napon i OC, al' ocigledno si jedan od onih sto vole da pametuju, a koje si prethodno pominjao :rupa:Voltaza mi probija 1.55V. Greje se..
Aj' sto si zaboravio sta si prvo pitao i sto nisi procitao moj prvi odgovor na to pitanje, al' ti ocigledno imas neki problem u glavi jer si nastavio sa pogresnim tumacenjem odgovora :smash:
Napises ovo
a u Moja masina ti stoji da teras otkljucan CPU na 4GHz. Valjda je najnormalniji savet da smanjis napon i OC, al' ocigledno si jedan od onih sto vole da pametuju, a koje si prethodno pominjao :rupa:
Aha... Tvoj odgovor je bio "***, pa smanji malo napon i dozivljaj sa OC-om, jer moze da se desi da ostanes bez procesora, pa ti nece ni trebati hladnjak " Hmmmm... nigde ni reci da li je Artic bolji od TX-a... To sto imas 2000 postova, ne znaci nista, tako da mozes slobodno da zaobidjes ovu temu 😉 Nemoj dzaba da se brukas 🙂
Sta mislite o ovome hladjenju? Da li ga vredi kupiti? 🙂 Imam TX3, pa me interesuje, da li se isplati kupiti ga.
Pa vec imas aftermarket hladnjak, tako da se ne isplati 😛
Nego merkam Noctua NH-D14 😀 Jeste skupa, ali valjda se isplati 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari