Šta je novo?

ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev.2

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Sta mislite o ovome hladjenju? Da li ga vredi kupiti? 🙂 Imam TX3, pa me interesuje, da li se isplati kupiti ga.

Pa nisam pitao da li da smanjujem napon ili ne, pitao sam kakvo je hladjenje, ali dobro, svako voli da pametuje..

Na 1.55v možeš samo da se oprostiš od cpu-a. A taj cooler je u klasi TX3 ili nešto slično. Malo googlaj i sve će ti biti jasnije.

Izmedju pomenutog Freezer-a i CM TX3, uzeo bih ovaj drugi. Prvi sam imao, i mogu ti reci da mi je procesor sa njim bio hladniji kad skinem ventilator s hladnjaka , pa ti vidi... nekako je svojom robusnoscu zagusivao ventilaciju . Platio sam ga tada 30 eura, a u roku od 15 dana prodao za 15... tad se nije mogla vratiti roba u roku do 14 dana (ne znam koliko je sad tacno propisano), te sam srecan sto nije otisao za dz... TX3 je za njega ubica...

Odgovor na tvoje pitanje je definitivno - ne isplati se prelazak sa TX3 na AC Freezer rev. 2

Poslednja izmena:
@Thierry Henry Sto da se oprostim? Nije bitna voltaza nego temperatura...
@KAMIKAZE Pa da, to sam pitao, a ti si mi rekao da smanjujem napon 😵
@Hardrockdrinker E konacno da mi neko kaze normalan odgovor 🙂 Bas sam se iznenadio. Racunam, veci je, ima vise bakarnih cevi, mogu 3 12-ce da stanu, pa reko valjda bolje hladi.

Poslednja izmena:
Mozda je nekome sa njegovom konfiguracijom "terena" i dobro hladio. Mene je ubijao sa Xigmatek Asgardom i mojim Chieftec-om iz potpisa. Problem sam bio resio kupivsi od korisnika bencha Playboy-a Thermalright 120-XP , oborio sam 965 Phenom tada od 48 na 32 C u idle-u i pevao...

Elem, review-i korisnika se slazu sa tvrdnjom da se ne dobija nista u odnosu na TX3. Meni se licno nije dopao vent koji ide uz njega, tanak i prosecnog airflow-a, a u manjim kucistima ne bi ni bilo mesta za budzenje vise ventova.

A sto se tice Kamikaze, covek je bio konstruktivan i sigurno nije nista lose mislio, kao ni Thierry ,to zaista jeste veliki napon, a da bi barem rasteretio temperaturu, kupuj kvalitetniji kuler od pomenutih, mozda neko ko ima vise iskustva sa kulerima moze nesto i da preporuci.

cheers

Poslednja izmena:
Naravno da je bitnija temperatura, ali onda brate uzmi neki Antec Kuhler 920, Corsair h100, neko vodeno customized ili slično a ne te prdavce🙂. I baš me zanima koliko će da traje na tih 1.55 24/7.

@KAMIKAZE Pa da, to sam pitao, a ti si mi rekao da smanjujem napon 😵

Aj' sto si zaboravio sta si prvo pitao i sto nisi procitao moj prvi odgovor na to pitanje, al' ti ocigledno imas neki problem u glavi jer si nastavio sa pogresnim tumacenjem odgovora :smash:

Napises ovo
Voltaza mi probija 1.55V. Greje se..
a u Moja masina ti stoji da teras otkljucan CPU na 4GHz. Valjda je najnormalniji savet da smanjis napon i OC, al' ocigledno si jedan od onih sto vole da pametuju, a koje si prethodno pominjao :rupa:

Aj' sto si zaboravio sta si prvo pitao i sto nisi procitao moj prvi odgovor na to pitanje, al' ti ocigledno imas neki problem u glavi jer si nastavio sa pogresnim tumacenjem odgovora :smash:

Napises ovo
a u Moja masina ti stoji da teras otkljucan CPU na 4GHz. Valjda je najnormalniji savet da smanjis napon i OC, al' ocigledno si jedan od onih sto vole da pametuju, a koje si prethodno pominjao :rupa:

Aha... Tvoj odgovor je bio "***, pa smanji malo napon i dozivljaj sa OC-om, jer moze da se desi da ostanes bez procesora, pa ti nece ni trebati hladnjak " Hmmmm... nigde ni reci da li je Artic bolji od TX-a... To sto imas 2000 postova, ne znaci nista, tako da mozes slobodno da zaobidjes ovu temu 😉 Nemoj dzaba da se brukas 🙂

@Thierry Henry A nisi video moje tajno oruzje 😀 Imam turbinu 12-cu koja direktno bije na TX-a i na procesor 😀 Cuje se ko avion, preko 3000 obrtaja, ali obara temperature samo tako 😀
@Hardrockdrinker Pazi, ja nemam pare ko neki da daju po 2000e na racunar, ja ovo sto imam pokusavam da iscedim do zadnjih granica, ja sam svestan posledica i svega, ali ne volim da mi neko izigrava mamu i tatu 😛 Malo je to glupo, da ides po forumu i da tako radis. Mene nije sramota da pitam neku glupost 😛 Nego merkam Noctua NH-D14 😀 Jeste skupa, ali valjda se isplati 🙂

Isplati se... Ako kupis Noctua NH-D14, nek te sluzi dugo i uspesno.

Hteo sam da pomognem , ko ume neka pomogne vise, ako to lici na izigravanje mame i tate.. hbg... nisam umeo bolje...a mozda sam mator u dusi :beat:

Svako dobro... :wave:

Bolest zvana...

Aha... Tvoj odgovor je bio "***, pa smanji malo napon i dozivljaj sa OC-om, jer moze da se desi da ostanes bez procesora, pa ti nece ni trebati hladnjak " Hmmmm... nigde ni reci da li je Artic bolji od TX-a... To sto imas 2000 postova, ne znaci nista, tako da mozes slobodno da zaobidjes ovu temu 😉 Nemoj dzaba da se brukas 🙂

OMG... Je l' ti stvarno nisi u stanju da pregledas ovu malu temu od pocetka do kraja ili to PSY u tvom nadimku znaci psycho pa me zezas?:rupa:

Pitao si
Sta mislite o ovome hladjenju? Da li ga vredi kupiti? 🙂 Imam TX3, pa me interesuje, da li se isplati kupiti ga.

A ja ti odgovorio
Pa vec imas aftermarket hladnjak, tako da se ne isplati 😛

Posle si se "zalio" na visoku voltazu i grejanje, pa sam ti odgovorio to sto si sad citirao :trust:

E sad, to sto se zanosis i sto hoces da cedis suvu drenovinu pa ti smetaju "roditeljski" saveti, to je vec posebna prica... Ko hoce vece, izgubi i ono iz vrece :eyebrows:

Nego merkam Noctua NH-D14 😀 Jeste skupa, ali valjda se isplati 🙂

Zezaj, zezaj... :smackbum:

Nazad
Vrh Dno