Šta je novo?

Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX 280

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Jeli moguce da ovaj hladnjak ovako dobro hladi!?

accelero_38.jpg

http://techlime.com/hardware-benchmarks-reviews/arctic-cooling-accelero-xtreme-gtx-280-review

http://hardwarebistro.com/index.php...view=72-Arctic-Cooling-Accelero-XTREME-GTX280

accelero_43.jpg

Uff jos malo pa cemo na graf. karticama da gledamo hladnjake sa automobila :d 😀
Nego koje kuciste je potrebno da se smesti ovakva zverka?

Moze to stati u medium kuciste bez problema.

Što da ne. Sam pogled na kuler odozdo odaje poštovanje.
Pet heat pipe-a i težina od bezmalo 700g je više i bolje od 80% aftermarket CPU coolera.

Bottom.jpg

Sviđa mi se dizajn.
Razmišljaš o upgrade-u? 😀

Poslednja izmena:
Pa sta bi, ocemo li je kupovati ili ne.Ovde kod nas je nema,Djoleza ne mogu da dozovem,kako je nabaviti jer bih je pazario...

5870 ce ovo da "oduva", i to mozda vrlo uskoro.

^ Mislis, njegov referentni kuler ce biti bolji od ovog ? Mozda, ako ga Arctic Cooling bude radio. 😀

Pa ovo je zver 🙂

Ja sam ubacio Accelero S1 i sada šta god da radim grafi temp. ne prelazi 53°C, a ranije za čas posla ode na 100-tku...ovde sam detaljnije objasnio

Pa sad možeš misliti šta radi hladnjak koji ima na sebi 3 turbine😉

^ Mislis, njegov referentni kuler ce biti bolji od ovog ? Mozda, ako ga Arctic Cooling bude radio. 😀

Mislio sam da ce da je "oduva"(aludirajuci na ladjenje) sa boljim performansama i manjom cenom, a i manjim hladnjakom.😀

U ovoj prici je bitan hladnjak, ne GTX 280.

Uff, ovo je boles' od kulera! Curi mi voda na usta... Ovi ventovi su nechujni, Arctic Cooling pravi kompletan kuler za ovu moju 4670, i hladi ko zmaj. Nisam radio Volt-mod kartice, pa je fan zakucan na 34%. Jedino u FurMarku dodje do 50%!!! A ovo chudo je ovo moje puta 3, plus 5 heatpipe-a.

Jel ima ovo cudo da se kupi zasebno i kolika bi mu bila cena?

Je li salju oni to nama ili se lakse dobija iz Kine (Tajvana)

Ne salju , bio sam tamo pre cca dve nedelje pa sam se zagledao u ovo chudo.I onda sam video i cenu.Preracunato tacno 43 eur je bio.

Mislite da je ovo tiho?
(ne znam, pitam)

Ipak, tri ventilatora su tri ventilatora...

U leru ili kad se odsrafi?
Mnogo malo za full load, deluje nemoguce... opet, za idle moze, ali idle nikad nije problematican, i referentni hladnjak za ovu kartu odlicno radi posao u leru.

Koliki je TDP te karte? Ako je ispod 200W ovo chudo nece preci 50% obrtaja, pa...

Kakav monstrum, ja bi ovo metn'o kod sebe na HD 4890! 😀😀😀

Moze li to, starce? 😛

760Core, 1629 Shader, 1435 Memory. Furmark 1.6.5 i temp. u loadu 61°C!

Nazad
Vrh Dno