neki fabricki kuleri na njima su jos smesniji, zato i potreba za ovakvim resenjima.78xx i gtx 660 su ionako smeshni potroshachi.
Oni svaki put kad ga uvezu sve je veca i veca cena, nije brate da hejtujem ili nesto, daleko od toga, al' dajte ljudi imajte malo obzira i obraza, pa ne zivimo u Becu gde su plate par soma eura a nes kafa u kaficu 7 eura pa da se gadjamo cenama.
HD 7870 MYST je u danu poskupela za 2000 dinara, bila 22k i kasnije istog dana povecali na 24k.
Sledeci put kad budu uvezli AC Twin Turbo, kapiram da ce biti opet veca cena nego sto je sad, znaci nekih 5k dinara naspram ovih 4,500 a pre toga je bila 4k. :d
I posle mi neki ljudi prodaju pricu male su marze, shatro gistro...
kolike su marze zna samo onaj ko ih je uvezao, ti ne mozes imati tu info vec mozes samo pretpostavljati (isto kao kada bih ja pausalno pretposavljao kolika je marza na BMW 5 kod nas). sada sam video, na CK su oko 10% jeftinije nego kod nas. da ne zvucim arogantno, kome je to dranje neka trazi alternativni nacin za nabavku uredjaja po boljoj ceni
http://www.caseking.de/shop/catalog/Arctic-Accelero-Twin-Turbo-II-VGA-Cooler::18199.html
sto se tice Myst-a, on nije ni trebao da se pojavi po 22k. ako je neko kupio po toj ceni Tahiti kartu prosao je do jaja a karta vredi svaki dinar od 24k kolika joj je cena. opet, kome se ne svidja moze da kupi gdegod ili da pljucka po forumima...
da ne shvatis i ti mene pogresno, ako ti ne odgovara trazi dalje![]()
da ne shvatis i ti mene pogresno, ako ti ne odgovara trazi dalje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari