Šta je novo?

ARCTIC COOLING Accelero Twin Turbo II

haro1987

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
154
zanima me navedeni hladnjak gde ga nabaviti?prevrnuo sam ceo net vec nigde ga nema..

ja sam taj hladnjak uzeo u w-w shopu pre mesec-dva. Spustio je load za 15C, a ventovi necujni, ne idu preko 40% ili 800 rpm... Lepak za radijatore je odlican, ocistio sam sve i pripremio po uputstvu, pustio 2h, i sad je kao zavareno... ne znam kako cu skinuti kad budem menjao kartu :D.

Ako ga neko nađe, neka javi :)

Imam ja na mojoj 5850. Odlican...

ja sam bio platio okruglo 4k din u radnji... a ovo za 5500, pa valjda stvar ponude i potraznje diktira cenu:S:

konacno se pojavio hladnjak ima ga u e,w i p..sutra mi stize posle visemesecnog smaranja..

Oni svaki put kad ga uvezu sve je veca i veca cena, nije brate da hejtujem ili nesto, daleko od toga, al' dajte ljudi imajte malo obzira i obraza, pa ne zivimo u Becu gde su plate par soma eura a nes kafa u kaficu 7 eura pa da se gadjamo cenama.
HD 7870 MYST je u danu poskupela za 2000 dinara, bila 22k i kasnije istog dana povecali na 24k.
Sledeci put kad budu uvezli AC Twin Turbo, kapiram da ce biti opet veca cena nego sto je sad, znaci nekih 5k dinara naspram ovih 4,500 a pre toga je bila 4k. :d
I posle mi neki ljudi prodaju pricu male su marze, shatro gistro...

a i realno, veca je potreba za boljim hladjenjem jachih modela, npr 7950 ili 7970, bolje da su uvezli za josh 10-15e, za njih, acelero extreme, a ne ovo.
78xx i gtx 660 su ionako smeshni potroshachi.

Demiose ako za ovo malo cudo traze skoro 5k, Extreme ce kostati k'o jedan Corsair H100. :-devil-: :D

Oni svaki put kad ga uvezu sve je veca i veca cena, nije brate da hejtujem ili nesto, daleko od toga, al' dajte ljudi imajte malo obzira i obraza, pa ne zivimo u Becu gde su plate par soma eura a nes kafa u kaficu 7 eura pa da se gadjamo cenama.
HD 7870 MYST je u danu poskupela za 2000 dinara, bila 22k i kasnije istog dana povecali na 24k.
Sledeci put kad budu uvezli AC Twin Turbo, kapiram da ce biti opet veca cena nego sto je sad, znaci nekih 5k dinara naspram ovih 4,500 a pre toga je bila 4k. :d
I posle mi neki ljudi prodaju pricu male su marze, shatro gistro...

kolike su marze zna samo onaj ko ih je uvezao, ti ne mozes imati tu info vec mozes samo pretpostavljati (isto kao kada bih ja pausalno pretposavljao kolika je marza na BMW 5 kod nas). sada sam video, na CK su oko 10% jeftinije nego kod nas. da ne zvucim arogantno, kome je to dranje neka trazi alternativni nacin za nabavku uredjaja po boljoj ceni :)
http://www.caseking.de/shop/catalog/Arctic-Accelero-Twin-Turbo-II-VGA-Cooler::18199.html
sto se tice Myst-a, on nije ni trebao da se pojavi po 22k. ako je neko kupio po toj ceni Tahiti kartu prosao je do jaja a karta vredi svaki dinar od 24k kolika joj je cena. opet, kome se ne svidja moze da kupi gdegod ili da pljucka po forumima...

Ako nekom treba ima na sajtu proizvođača ! Sa dostavom izađe 8000din :-devil-:

kolike su marze zna samo onaj ko ih je uvezao, ti ne mozes imati tu info vec mozes samo pretpostavljati (isto kao kada bih ja pausalno pretposavljao kolika je marza na BMW 5 kod nas). sada sam video, na CK su oko 10% jeftinije nego kod nas. da ne zvucim arogantno, kome je to dranje neka trazi alternativni nacin za nabavku uredjaja po boljoj ceni :)
http://www.caseking.de/shop/catalog/Arctic-Accelero-Twin-Turbo-II-VGA-Cooler::18199.html
sto se tice Myst-a, on nije ni trebao da se pojavi po 22k. ako je neko kupio po toj ceni Tahiti kartu prosao je do jaja a karta vredi svaki dinar od 24k kolika joj je cena. opet, kome se ne svidja moze da kupi gdegod ili da pljucka po forumima...

Druze, bez da me shvatis pogresno, do informacija se uvek moze doci kao i do odredjenih ljudi. ;)
Caseking vazi za skuplje, pogledaj neke druge radnje, da ne bude da ni za preko nemam nikakav info :D drugar mi je pre par meseci donosio neke stvari iz Frankfurta iz jedne radnje, po nizim cenama nego u caseking-u, a isto je maloprodaja u pitanju tj web shop sa svojim radnjama u Nemackoj.
A Myst da li je trebao ili nije, na sajtu je stajala cena 22k skoro ceo dan dok nije promenjena na 24k.

da ne shvatis i ti mene pogresno, ako ti ne odgovara trazi dalje :)

da ne shvatis i ti mene pogresno, ako ti ne odgovara trazi dalje :)

Mnogo ste se bre izbezobrazili vi tamo u L-emiju. Pre neki dan niko nije hteo da mi primi porudzbinu za grafu, kao vikend je. A onda me u ponedeljak popodne zovete da mi kazete da je karta stigla. Jos skuplja za 1k din od karte koju sam uzeo na drugom mestu jer nisam bio siguran dal cete je uopste nabaviti u ta tri dana koliko je rok za nabavku. Ranije sam sve kod vas kupovao, sad u zadnje vreme sajt vam posetim bas kad mi je dosadno...

Poslednja izmena:
ne znam u kojoj si radnji bio ili sta vec ali kritika je primljena k' znanju :) ako hoces mozes da mi posaljes PM povodom toga da ne zagadjujemo ovde...

Sad je reseno. kartu sam kupio na drugom mestu, a verovatno cu i sledecu, jedino sta moze da me ubedi da kod vas kupim je ako dobijem bolju ponudu. A ljubav je nestala definitivno :)

ljubav u trgovini ne postoji. svako ide ka boljoj ponudi :)

Nazad
Vrh Dno