Šta je novo?

Archos 97 titanium HD - "Retina" display za 25500 dinara!

Gde si video specifikacije ovog jeftinijeg tableta Archos 97B titanium HD, posto ja nigde ne mogu da nadjem? U njihovom katalogu ne pise da je od plastike kuciste, a ne spominje se ni prednja kamera.

Archos 97B
Archos 97B Titanium.png
3:12 vidi se oznaka Archos 97B, ima dve kamere (VGA front/ 2MP rear ), verzija sa aluminijumskim kućištem ima 5MP sa autofokusom. Zato je razlika u ceni 2000din.

Da li je wifi jaci, posto nema aluminijumsko kuciste?

I da li je neko na kraju kupio ovaj uređaj da podeli utiske

Koliko sam uspeo da vidim ima ga samo reklamirana firma a kad se nesto prodaje samo u jadnoj firmi ja to NE KUPUJEM, bez obzira na komentare.

A koja je to firma, nisam u toku?
Kakva ti je to logika, kada bi samo jedna firma prodavala Ferari, da li bi to znacilo da je Ferari los?

Ne smatram ni ja da je firma jadna sama po sebi ali ako mora da se reklamira na ovako providan nacin onda... Elem nit radim u nekoj firmi, niti mi je stalo. Niti favorizujem bilo koga. Za mene je onaj koji je najjeftiniji sa istom ponudom a da nije neka prevara u pitanju najbolji. Sebe i svoj dzep gledam. U principu registrovao sam se da potrazim savet za projektor pa je neko ovde naveo "projektor" u tekstu. Uostalom zasto da ne citam forume malo vise, uvek se pokazalo da ima neke koristi od toga. A tebi hvala na komentaru. E da, samo da kazem Air-maxu, da, ako bi se Ferari prodavao u samo jednoj jedinoj prodavnici normalno da bi to nesto znacilo. Svrha je kupiti best buy a ne Ferari. Ili nije tako? Ako cu da kupim Ferari onda sigurno necu uzeti pomenuti tablet vec cu lepo da zagrizem jabuku...
edit:
"p.s. ne trazite bolji video review ili engleski, na danasnji dan, ovo je jedini pravi review. Svi ostali su sajamski sa jednog te istog standa, gde su se ljudi vrteli kroz meni..." btw, vec ovde se primecuje da nesto nije u redu...

Poslednja izmena:
E da bar neko kupi da da znamo kakav je, ovako samo mlatimo praznu slamu. "p.s. ne trazite bolji video review ili engleski, na danasnji dan, ovo je jedini pravi review. Svi ostali su sajamski sa jednog te istog standa, gde su se ljudi vrteli kroz meni...".
nisu ga isti dan imali na lageru pa da kazes kupuj dok je vruce.

Ajde moderatori, malo pocistite forum i uradite nesto po pitanju kvaliteta diskusije!!! Ja sam na forumu skoro 9 godina a Gigatron postoji 5-6??? Dalje, "BOan" nje bas ni pismen, a vec vidi da nesto nije u redu!!!!!
Ljudi iz Gigatrona su se potrudili da naprave lepu brosuru/magazine, kakav ima i Calumet i Saturn i BHPhotoVideo i mnogi drugi retaileri. I sta tu ima lose??? Jel je naplacuju? Teraju nekoga da je kupi???

I cela ta prica je docekana bizarnom pljuvacinom od novih "clanova", poput ovog sada "BObana" gore!!!!

Izmedju ostalog, listanjem tog magazina/kataloga sam video i ponudu za realno sjajan tablet, koja me je zaintrigirala??? Pregledao sam youtube, zakljucio da su svi "review"-ovi mahom isti, tj. cackanje tableta na sajamskom standu, a jedan jedini pravi review koji sam pronasao je bio taj koji sam i okacio, u to vreme!

Danas ih verovatno ima vise, ali tada su svi bili isti!!!!!!!!!

I potpuno je bizarno da neko sa 3 posta i clanstvom od pre 3 dana napada ljude koji skoro deceniju konstruktivno pisu po forumu!

Poslednja izmena:
ni ja stvarno ne znam gde se to tako eksplicitno reklamira gigatron. napali ste coveka kao da je uradio ne znam sta, a onog lika iz cuprije koji besramno reklamira svoj sajt kulirate, kao to je ok.

Dalje, "BOan" nje bas ni pismen, a vec vidi da nesto nije u redu!!!!!
I cela ta prica je docekana bizarnom pljuvacinom od novih "clanova", poput ovog sada "BObana" gore!!!!
I potpuno je bizarno da neko sa 3 posta i clanstvom od pre 3 dana napada ljude koji skoro deceniju konstruktivno pisu po forumu!

Testthenext super si me podsetio kojim tehnikama smo se sluzili kada smo bili klinci. Dovoljno je da nekom kazes da je nepismen i glup i u ocima drugih ispadas bolji, jel da? Nije pljuvanje nego realnost. I uvek cu da dam komentar kad vidim da neko ocigledno reklamira drugu firmu. A to ako tebe pogadja preispitaj se malo zasto je to tako. Ja kad pitam za nesto napravim post u 3 reda, a kad nesto reklamiram u 100 (tvoj post je u 98 linija + video). Evo, cisto da citaoci foruma mogu da primete kada poredis cene, u 90% artikala kompjuterske opreme u ponudi gigatron je uvek medju najskupljima. Doduse postoje pojedini slucajevi kada je najjeftiniji, bas kao u ovom slucaju gde jedino oni prodaju taj tablet. E tu i moze da ispliva zbog (ne)konkurencije. A to kakav im je katalog mi samo govori ko ih placa, razlikom u ceni. Drugo, to sto si 9 godina na forumu znaci da kad ja budem 9 godina na forumu ti ces biti 18 godina na forumu i uvek ces biti vazniji i konstruktivniji od mene? Prevazisao sam forume odavno, cisto gubljenje vremena. Ne velicam sebe niti tebe spustam a ti ako hoces nastavi sa tim uzvicnicima kao pravi intelektualac pa cu ti predociti i na koje nacine se gigatron reklamira. Pogotovu sto nisu ni najjeftiniji a nisu ni najljubazniji. I ne moras da pises o meni u trecem licu jer sam tu. I to je jedna vrsta uvrede. Znaci nisam te direktno vredjao i govorio ti da si nepismen a ti mozes da nastavis kako si i poceo, mene neces dodirnuti. Znam ko sam, sta sam i koliko vredim. Ne patim od toga da se dokazujem po raznim forumima. E da, zelim liku iz Cuprije koji besramno reklamira svoj sajt 80% offline vremena u ovoj godini.

Poslednja izmena:
Videh ovaj tablet danas za 23.000 dinara... Izgleda da nije bas najbolje prosao na domacem trzistu... :)
Po ceni od 200 evrica, za "retina" displej, definitivno izgleda interesantno!

Meni je 1200 x 800 jednostavno prekrupno za citanje raznih sajtova, zato sto se gleda iz blizine!!!

Gledam Archos ali nigde ne mogu da vidim da li ima slot za SIM,wifi ako mu je slab sto sam citao na pocetnoj strani teme nije nesto bog zna sta za te pare moze da prodje.
Naime moj Samsung P6200 ili 7.0PLUS kako ga ko zove ima relativno dobru komunikaciju sa wifi AP,medjutim nekada ako ga drzite u ruci i pojacate bacgroundlight do kraja hoce da baguje i da koci,ali to je jelte do nekle normalna stvar.
Ja bi taj pazario samo ako ima slot za SIM.

Mislim da nema sim slot, tj. nigde ne pise.

Po meni je bolja opcija tethering. Placas jedan, manji racun a net uvek imas preko telefona!

Nazad
Vrh Dno