Šta je novo?

Arcanum problem...

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
znaci jebacina,trebam da idem kod onih dwarfova Wheel clan,ali nigde ne mogu da nadjem one naocare pomocu kojih mogu da vidim ulaz u pecinu...valjda ih ima onaj patuljasti ***** na Isle of Despeir,ali nije hteo da mi ih da,pa sam otisao sa brodom nazad u Ashbery...
zanima me da li ima na nekom drugom mestu da se nadju te naocare,zato sto na Isle of Despeir ne mogu da se vratim,jer kad pricam sa onim matorim kapetanom ne otvara se vise dijalog vec samo kaze "pozovi me kad hoces opet da putujemo" bez opcije za board ship...

aj ovo mi je hitno,stigao sam do 40 levela,glupo mi sada da bacam disk kroz prozor,mozda cu da povredim nekog... ne terajte me da povredjujem neduzne ljude :))

HELP!

Na Isle of Despair moras naci bilo naocare, bilo skematik za naocare, ili ubediti patuljastog pedera da ti se pridruzi i tako uzaptis njegov primerak naocara.U svakom slucaju, sorry bez naocara sa IoD-a nema progresa price.Koliko se secam naocare i skematik su u kovcegu u torvaldovoj sobi, a i torvald na sebi ima jedan primerak.Mozda gresim, davno bese.

mozes i da ubijes torvalda i da mu uzmesh naocare :)

Koliko se ja sećam (davno sam igrao Arcanum) u gradiću iz kog polaziš na Isle of Despair (nešto na A.. valjda) imaš lika koji pravi naočare. Ako ih već nemaš možeš da ih kupiš od njega i uz pomoć kristala (Kathorn??? tako nešto) taj isti lik će ti napraviti naočara koje ti trebaju da otkriješ ulaz za Wheel Clan.

Kad vec pricamo o Arcanumu...

Imam mali problem.
Stigao sam do elf grada Quintara i sada treba da
ubedim neke ljude da se maknu sa svetog mesta (Falcon's...).
Ima li nacin da se ovo uradi bez persuade skill-a jer mi doticni manjka,
a vec sam dostigao maksimalni nivo razvoja.

Poslednja izmena:
Mozda bi neki potion of persuasion pripomogao, ako si tehnomanser?

Ne, bas suprotno, probao sam sa "dominate will" magijom ali njenom upotrebom inicira se borba koja je zabranjena.
Reci mi samo da li si siguran da taj napitak ima negde da se nabavi, nece me mrzeti da ga trazim.

Ako ti je magical aptitude suvise visok onda ti tehno boosteri ne pomazu, ako ne, cini mi se da devojka u Cumbrii (propali grad gde regrutujes Vollingera) moze da smucka persuasion potione.

Mislim da nije zabranjena borba, nego je zabranjeno TEBI da prolivaš krv. Ne sećam se sa kojim likom, ali taj problem sam često rešavao tako što sam ih isprovocirao na nasilje, posle čega bi ih priroda umlatila.

Arcanum je keva.

Lurdusami je napisao(la):
Mislim da nije zabranjena borba, nego je zabranjeno TEBI da prolivaš krv. Ne sećam se sa kojim likom, ali taj problem sam često rešavao tako što sam ih isprovocirao na nasilje, posle čega bi ih priroda umlatila.

Arcanum je keva.
Monsinjore, koristan si kao i uvek.
Upravo tako, samo provociraj njihovog šefa dok te ne napadne, a onda ih duhovi tog mesta sve pokokaju.

Nazad
Vrh Dno