Šta je novo?

Arc Raiders

Nije catchy, nešto tu nedostaje. Okretanje kamere malo pliva, a samo kretanje je relativno tromo, barem u startu pošto vidim da to ipak može da se nabudži. Takođe kao što je većina primetila, razlike između oružija gotovo i da nema. Nisam zadovoljan uopšte puškama. Spore su i ne efikasne. Gomila nekog otpada koji sakupljaš, a ne znaš šta bi sa tim. Stoji da ima nekolio različitih stolova za bildovanje različitih elemenata a koji su zaključani u ovoj prezentaciji igre, pa možda su trebali da otključaju barem još koji čisto da se vidi šta sve postoji od opcija i o kakvoj se tačno kombinatorici radi. I što reče bahamud, definitivno su trebali da postave početak sa botovima čisto dok ne pokapiraš šta treba da radiš i uhodaš se malo. Da budem iskren i zadati vremenski okvir me nervira. Ionako nema metaka da bi mogao da se makljaš previše dugo, tako da te sa tim igra dodatno ukalupljuje i zato postaje brzo tendenciozno repetativna.

Poslednja izmena:
Kamera je uzas. Ne znam zasto samo nisu prekopirali onu iz PUBG. Tamo sam cak i preferirao kameru iz treceg lica umesto prvog.
Ovde moras svaki cas da kuckas X da bi je prebacivao sa ramena na rame.

Postoji 68 (ili 69) blueprinta u igri, sto za oruzja, sto za attachemnte, sto za modove, sto za matse. Metkovi su, light ammo, medium ammo, heavy ammo i energy (da dobro nema tih puski ukoliko nekog ne ukaki da nadje Jupiter ili onu drugu zaboravih kako se zove).

Light ammo nece probiti arc armor sa time moze samo da se rostilja weak spot.
Medium ammo onako neki slabiji armor ce probiti neki, kao na primer na Rocketier-u nece (onaj armor oko rotora)
Heavy ammo kida armor.
E sada ako neko roka Arc sa light ammo u armor i ocekuje da ce ga unistiti, pa... Nece.
Postoji bonus modifier za headshot ali ne znam da li to zavisi od oruzja ili do ammo type, posto u opisu oruzja stoji da prave veliki headshot dmg.
Sto se loota tice on sada i nema neku vaznost posto su 3 workbencha zakljucana a one koje mozemo da napravimo ne mozemo da unapredimo, inace se unapredjuju do 3 levela. Takodje moguce je unapredjivati oruzja do 4 levala kao i attachmente, ne znam da li je moguce unaprediti modove.
Obicno furam Ferro i Sticher, jedan za daleku borbu i jedan da bude za blizu. Ne kostaju mnogo da se naprave nije cak ni bitno da ih se unapredi, kao sto je bitno za Rattlera (on dobija bonus ammo u magazinu pa na lvl 3 ima 18 komada), sem eventualno magazin attachemnt i to prvi lvl pa onda Sticher ima 25 umesto 20 metaka.
Ako bi neko zeleo da se napucava protiv Bastion (onaj kraboliki tenk sa sest nogu sto se polako gega i ima LMG kojim rostilja) ili Rocketeer (ona leteca abominacija) ili Leaper (onaj sa cetiri noge sto skace ko nenormalan) preporucujem da to radi posle 18tog minuta partije posto tada igra vise ne pusta nove igrace u mec koji nadoknadjuju one koji su zaginuli. Za Queen mislim da nema dovoljno oruzja i municije da je se pobedi u 30 minuta.

Doduse kako su napravili neko na redditu spomenu da deluje ako da ce ovo da ostane permanent demo igre, ko zna.

Najjaci je dizajn ovih prodavaca, tri zene i gej robot. :) Ok nemojte nigde da ubacite slucajno belca muskarca... pu ne daj boze, to je zlo.
Kamera je uzas. Ne znam zasto samo nisu prekopirali onu iz PUBG. Tamo sam cak i preferirao kameru iz treceg lica umesto prvog.
Ovde moras svaki cas da kuckas X da bi je prebacivao sa ramena na rame.
Bila je kamera odaljenija od karaktera u prvim trejlerima, sada su je primakli previse karakteru jer eto, to je moderno.

Mozda kod normalnih ljudi, al eno gledam svet sludjen max.
Ko da nikad nisu igrali extraction shooter.
Kakva strast za onim itemima jeeee... gledam video u kome oni objasnjavaju karakteristike onog krsa i kako vi to da najefikasnije koristite jer eto , imacete dodatnih 10% damage output.
Druze ne bih se cimao ni za 500%
Dok naucim koji krs sa kojim mogu da kombinujem u ovoj igri, u pravom zivotu naucim neko novo jelo da spremim, ili nesto novo na autu da popravim, ili po kuci.

Nazad
Vrh Dno