Šta je novo?

Aprilske igre...

GANDALF

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2000
Poena
619
CEka nas dosta toga ovog meseca poceci od Duke Nukem-a [Mannhattan Project], GTA 3, Dungeon Siege-a pa tako nadalje.
Ko prvi dodje do neke od ovih igri nek javi impresije... Cann't wate to hear...
Ljudovi, ima li neko ova ostvarenja...

ja igram dungeo siege vec 5-6 dana :) i super je.. jest da je diablo fazon ali je mnogo bolji od dotichnog....

heh mircosoft sve bolji bolji u igrama.. josh kad bi tako pravili i OS gde bi nam bio kraj ;)

Nisam cuo,ni pretpostavio da ce izaci GTA3 na PC.da li je to istina?

DA, definitivno 19-og by TAKE 2 Interactive and Rockstar Games...

Ja vec odavno igram Dungeon Siege i mogu reci da je igra od Diabla jedino bolja u grafici koja je prosto neverovatna.
Inace dosta je sporija od diabla sa jednostavnom linearnom pricom i moglo bi se reci dosadnim tamnicama.
Sa druge strane predstvalja odlicnu zabavu na mnogo sati.

Dungeon Siege je dosao jos pre 10 dana. odmah sam okacio thread ali se skoro niko nije ni javljao na njega. Toliko o aktuelnosti, G!!! :D
Jel taj Duke onaj Duke Nukem 4Never ?

a..

Da li se sprema Gran Turismo 3 verzija za pc???

Ne to nije Dike Nukem 4(n)ever, on je najavljen za late 2002, odnosno u zimskim mesecima.
Po mojim informacijama tako nesto se nece pojavljivati (barem u sledece 3 godine) , samo mogu da kazem steta vise puta sam igrala na PS2 i veoma mi je zao.

GANDALF je napisao(la):
DA, definitivno 19-og by TAKE 2 Interactive and Rockstar Games...

19-tog ovog meseca!?
...i...i...hoce li to chudo prebacili u 3D? Valjda se nisu zezali sa GTA3 kao shto su oni mamlazi upropastili Heroes4 (moje mishljenje)!FX

GANDALF je napisao(la):
Ne to nije Dike Nukem 4(n)ever, on je najavljen za late 2002, odnosno u zimskim mesecima.
Po mojim informacijama tako nesto se nece pojavljivati (barem u sledece 3 godine) , samo mogu da kazem steta vise puta sam igrala na PS2 i veoma mi je zao.

shta si igrala na ps2??dnf??

i da GTA3 je u 3D...

Ne,na PS2 je igrala GT 3(Gran Turismo),jer je to i GTA3 igra zbog koje vredi kupiti Sony,stvarno.Gandalf,a da li je neko objavljivao konfiguraciju koja ce biti potrebna za GTA3??????

Nazad
Vrh Dno