Šta je novo?

AppStore bug

fearthebeard

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2013
Poena
170
Otkad se update-oval AppStore, tacnije od kada su ga promenili, npr umesto FREE pise GET itd. od tada nece da mi skida aplikacije. Dakle, stisnem na GET i onda ucitava onaj kruzic, i ostane na tome, niti mi trazi pw da ukucam da bi krenuo download, ili bilo sta slicno.. Zadrzi se na onom kruzicu i to je to. Da li je imao jos neko ovaj problem ili zna kako moze da se resi?

stavili su GET kako ih ne bi tuzili ljudi kojima klinci naprave racun sa in-app payments :)

a za ovo drugo ne znam, meni ok radi, tj instalira. jesi probao da resetujes telefon?

I meni je bilo čudno kad se pojavilo, ali je radilo najnormalnije. 5S, 8.1 i 8.1.1

ma ja sam stavio to GET samo da napomenem da mi se od tog update-a izbagovao App Store
jesam, nista se ne desava.. poslao sam pre 3 dana poruku ovima iz support-a ali mi nista nisu odgovorili, sto me cudi, odgovarali su mi uvek najkasnije posle 48h

Da l' je moguce da izgleda samo kod mene ne radi :(

Jesi probao da ugasis i upalis iUredjaj? :)

Uradi icloud backup, i resetuj sve na fabricka podesavanja (u ponovnom setovanju ces videti opciju da uradi restore sa iclouda).

kod mene radi isto sve normalno za sad sto se toga tice

A mislio sam da mogu bez restarta :(

Vrh Dno