Da, u pravu si uglavnom. Mozda i ne treba to toliko ispitivati. Nego od skoro sam poceo da razmisljam o tom satu i vidim po oglasima recimo da covek sa par stotina pozitivnih ocena, koji se hvali kako ako nadjete negde jefitnije, da ce on dati 10 eur jefitniju cenu, prodaje sat za 420 eur, a drugi sa isto par stotina pozitivnih ocena prodaje isti sat za 335 eur. Ovaj prvi pise da prodaje EU modele i to je boldovao, a ovaj drugi nece da kaze odakle je nabavio sat, a pitao sam ga. To mi je sve nesto sumnjivo i deluje kao da postoji neki razlog zasto je ovaj skuplji skoro 100 eur, a isti je model. Zato sam mislio da vidim ovde da li neko zna te trikove, da ne ispadne kad kupim sat da sam se zeznuo. Inace garancija trenutno ne vazi ni prva ni druga godina kod nas, jer sat nije prisutan na nasem trzistu. Ali ocekujem opet da ce se uskoro pojaviti i onda ce sve to imati drugaciji smisao. U tmo slucaju, ako bude prica kao sa iPhone-om bilo bi vrlo pozeljno da je sat EU model i da imam neki racun, jer tom slucaju iao bih pokrivenu i garanciju za drugu godinu. Ako nije eu model ili nemam racun, ili kopiju (ako je prica kao sa iPhone-om), onda ne bih imao garanciju. Dobro, to su sve moja neka nagadjanja, ali opet nekako se mnogo bolje osecam kada znam da mi je uredjaj pokriven garancijom, nego kad znam da nije.