meni Apple music radi@jaksa007 ,tako je isto i kod mene.I Apple Music isto pokazuje grešku,ne znam šta je sa te dve apk.
Kod mene je OK. Ali ne koristim nikad za slušanje muzike 🤷♂️Mogu to i ja ali evo šta pokazuje početna strana
Pogledajte prilog 530027
ne svuda radi , ista setovanja, samo na A36 nece, Apple music radi ali Apple tv ne, kako da promenim region il na telefonu, ukljucim vpn, isto ne radiJesi na drugim telefonima na drugim regionima?
pozdrav,zanime ma da li postoji appletv jeftinije u nekim zemljama kao npr nigerija za netflix,i ako ima kakva je procedura,nikad nisam imao apple tv..?
pitanje,da li ima prevoda?
Ako imas apple uredjaj, onda treba da napravis indijski apple ID. Na amazonu kupis gift card, dodas na apple nalog i onda aktiviras godisnju pretplatu.
Ako izlistas zadnjih par strana, trebalo bi da nadjes odgovore na sva pitanja. Evo ja sam ovde zapoceo pricu oko kreiranja i kroz par postova mislim da je vecina detalja tu.
Rekoh da probam i ja indijski Apple TV+. Jasno je da je Apple One bolja ponuda, ali mene zanima samo TV+, pa nema smisla da bacam ni to malo para više nego što treba.
Uspeo sam da napravim indijski Apple nalog (tačnije, prebacio jedan postojeći na Indiju). Kupio sam 1000 rupija preko indijskog Amazona, čekam da legne. Sinoć sam testirao sa 200 rupija preko Enebe, ali kod nije radio, pa sam otvorio ticket da mi ili daju drugi ili vrate pare.
Pokušao sam odmah da aktiviram TV+ trial preko aplikacije na Macu, ali traži mi opciju plaćanja UPI ili izbor banke za dodavanje sredstava. Ako dobro...
Ako nemas apple uredjaj, onda je malo komplikovanije.
Ako nemaš Apple uređaj, probaj sa Apple Music na Androidu kao što reče kolega ili sa Itunes na PC.
Pre toga napravi Indijski Apple ID sa adresom nekog hotela. Za sada dozvoljava naš telefon da se stavi.
Ako ti traži payment method, ignoriši ga.
Posle idi na Apple TV+ izaberi 7day trial i na pretplati godišnju pretplatu za 999Rs.
Nakon što redeem-uješ gift card na Apple Music ili Itunes posle 7 dana će sam da ti naplati i startuje pretplatu.
Tako je,pametno,proton bese free?Na Google TV sam instalirao Proton VPN, mislim da me prebacio na Holandiju. Onda mi je bila dostupna AppleTV aplikacija u Play Store. Instalirao i ugasio VPN.
9to5mac.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari