Šta je novo?

Apple TV+

Na A35 radi Apple Music koji mi služi za redeemovanje kodova za Apple TV.

Kod mene je Android tel,i mogu da puštam plejlista ali ne mogu ništa da nadjem u pretrazi.Dok na kompu i TV-u radi kako treba.

Meni ne radi ni na jednom Apple uredjaju ali to je i normalno jer sam ja sve stavio na Srbiju. Imam neki americki, e s njim radi tv.

pozdrav,zanime ma da li postoji appletv jeftinije u nekim zemljama kao npr nigerija za netflix,i ako ima kakva je procedura,nikad nisam imao apple tv..?
pitanje,da li ima prevoda?

Prevoda nema, ostalo ne znam, plaćam Apple one, sve u paketu.

pozdrav,zanime ma da li postoji appletv jeftinije u nekim zemljama kao npr nigerija za netflix,i ako ima kakva je procedura,nikad nisam imao apple tv..?
pitanje,da li ima prevoda?

Svakako nema srspki, a ni hrvatski, ima engleski, nemački, francuskiitalijanski, španski, kineski, holandski, portugalski, a što se tiče jefyinije pretplate, samo koju stranu unazad je pisao @nikornla @Hermess @S03. Prelistaj koju stranu.

Ako imas apple uredjaj, onda treba da napravis indijski apple ID. Na amazonu kupis gift card, dodas na apple nalog i onda aktiviras godisnju pretplatu.
Ako izlistas zadnjih par strana, trebalo bi da nadjes odgovore na sva pitanja. Evo ja sam ovde zapoceo pricu oko kreiranja i kroz par postova mislim da je vecina detalja tu.

Ako nemas apple uredjaj, onda je malo komplikovanije.

Ako nemaš Apple uređaj, probaj sa Apple Music na Androidu kao što reče kolega ili sa Itunes na PC.

Pre toga napravi Indijski Apple ID sa adresom nekog hotela. Za sada dozvoljava naš telefon da se stavi.
Ako ti traži payment method, ignoriši ga.

Posle idi na Apple TV+ izaberi 7day trial i na pretplati godišnju pretplatu za 999Rs.
Nakon što redeem-uješ gift card na Apple Music ili Itunes posle 7 dana će sam da ti naplati i startuje pretplatu.

Jeste li uspeli da nađete apk koji funkcioniše na android telefonu?

Ja imam apk sacuvan od ranije, neka verzija 13 (nesto), pa mozda mogu drugacije da prosledim. Ne secam se odakle sam skinuo.

Na Google TV sam instalirao Proton VPN, mislim da me prebacio na Holandiju. Onda mi je bila dostupna AppleTV aplikacija u Play Store. Instalirao i ugasio VPN.

Trebalo bi da jeste. Nisam se upuštao uopšte, samo negde kliknuo na Connect, automatski me bacio na Holandiju i završio mi je posao.

Jeste free,za jedan uredjaj ali ne znas na koju drzavu ce te baciti.

Peacock ne radi u Indiji, tako da nema mogućnosti ni da ponude ovaj bundle.

Pozdrav svima, napravio sam nalog na Apple TV USA region reedemovao sam kod i sada na tom nalogu kada udjem na profil imam $15. Medjutim koliko vidim uopste nemam opciju da te pare iskoristim za subskripciju vec mi trazi podatke platne kartice. Posto nemam USA platnu karticu to znaci da su ove pare zarobljene i da necu moci da ih koristim da bi gledao Apple TV? Nemam Apple uredjaj, hocu da gledam preko desktopa/browsera

Za jeftinu appletv+ pretplatu se pravi/koristi Indijski nalog. Ne znam dal si namerno hteo US ili si slučajno omasio.

Ovo naravno pričam u slučaju da pokušavaš da kupiš preko nekog apple uređaja.

Probaj da nesto pustis da gledas. Pa uzmi free trial ako ima. Posle ce sam da naplati.
Kod mene na Indiji je tako išlo.

Nazad
Vrh Dno