Rekoh da probam i ja indijski Apple TV+. Jasno je da je Apple One bolja ponuda, ali mene zanima samo TV+, pa nema smisla da bacam ni to malo para više nego što treba.
Uspeo sam da napravim indijski Apple nalog (tačnije, prebacio jedan postojeći na Indiju). Kupio sam 1000 rupija preko indijskog Amazona, čekam da legne. Sinoć sam testirao sa 200 rupija preko Enebe, ali kod nije radio, pa sam otvorio ticket da mi ili daju drugi ili vrate pare.
Pokušao sam odmah da aktiviram TV+ trial preko aplikacije na Macu, ali traži mi opciju plaćanja UPI ili izbor banke za dodavanje sredstava. Ako dobro kapiram, samo treba da izaberem neku banku i to je to? Ili je bolje da sačekam da mi legnu rupije, dodam ih na nalog, pa tek onda pokrenem pretplatu? U svakom slučaju, tako ću i uraditi, ali me zanima koja je najbrža i najispravnija procedura.
Takođe, video sam da navodno ne postoji godišnja pretplata za Indiju, ali po temi vidim da su je ljudi uzimali. Nadam se da se nije nešto promenilo, ali ako i jeste, u najgorem slučaju će se obnavljati mesečno.
EDIT: u medjuvremenu stigao vaucer, dopunio nalog. Pri ponovnom pokretanju free trial-a za AppleTV+, vise mi nije trazio da izaberem metodu placanja, vec je automatski aktivirao pretplatu. E sada, kad odem na subscriptions vidim i AppleTV+ (pre toga samo Apple One), ali izgleda posto mi je aktivan trial, ne mogu da izaberem godinu dana za 999 rupija (da, ipak i dalje ima godisnja opcija). Sacekacu par dana, pa cu da otkazem trial i pretpostavljam da cu tada moci da izaberem godinu dana. Moguce da je vec neko sve to napisao ranije, ali ima dosta informacija rastrkanih na sve strane, ne secam se vise ni sta sam procitao
Srecom nije velika tema, pa sam relativno brzo prosao kroz poruke i pokupio dovoljno informacija sta i kako. Poseban

clanovima
@psihodel i
@S03, njihove poruke su najvise znacile, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio