Šta je novo?

Apple periferije

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
pro-keyboard.jpg

Neopisivo mi se svidja ova tastatura,pa me interesuje gde bih kod nas mogao da je nabavim,bilo bi dobro kad bi moglo i online da se poruci,jer nisam iz Bg-a.Inace,neka iskustva sa njom,sa koliko tastera je moguc istovremeni rad?bitno je,jer bi se ponekad na njoj i poigrao.Nego,bilo bi dobro kad bi nasao i Apple misa,pretpostavljam isto belog,optickog,gde kod nas?Moze to da bude i neki komplet,samo ne bezican.

comtrade 3000 dinara

ovo me mnogo podseca na to a trebalo bi da ima u informatici za vrlo male pare.
Dell_keyboard_8115.jpg

a u comtrade imas i apple migty mouse
apple_mighty_mouse_large.jpg

kao i u mamutu u knezu
ali je cifra koju treba odvojiti surova(tipa 5000din)

Poslednja izmena:
Majko moja,koliko su ti tasteri na toj DELL-ovoj visoki,2cm :wall: .
Ipak je Apple mnogo lepsa,a od misa sam odustao jer ima samo jedan taster,steta,
izgleda kao i tastatura,do jaja.Nego ne rekoste jel bi moglo negde online da
se nabavi,na www.comtradeshop.com se ni ne pominje da imaju.

Poslednja izmena:
Pročitaj test koji je Delimir uradio... Ne znam da li planiraš da je ubodeš na PC ili na hackintosh, ali ako je hack u pitanju znaj da neće da radi na svim mašinama sa Mac OS X-om...

@dreamer
Klik je samo mehanicki pritisak na taster na misu
i s obzirom na to se nikako ne moze izjednaciti sa samim tasterom
koji je fizicki realan.Dok je klik,bilo levi ili desni,samo sposobnost misa,kapis?
Hoces da kazes da misevi imaju "klikove" ili tastere.

Sto se tice Mighty mouse-a
ne pada mi na pamet da dam ~5000 za misa kod kog pri desnom kliku moram da
drzim Ctrl i da se fizicki zamaram 🙂.

Poslednja izmena:
pa ne moras da drzis Ctrl, to je hteo dreamer da kaze, nego samo stisnes tamo gde bi trebalo da bude desni taster... 😉
znaci mighty ima i desni taster samo sto je sve sakriveno ispod jednog poklopca...

ovo me mnogo podseca na to a trebalo bi da ima u informatici za vrlo male pare.

Nije losa tastatura, doduse malo je tvrda. Ako imas jake i ogromne shape kao ja, i nemilosrdno udaras po tastaturi, vrlo brzo postaje mekana 🙂

Sto se tice Mighty mouse-a, video sam ga u Pakomu, u Kneza Milosa, i cena je otprilike takva kakva je gore spomenuta. Bezobrazno, zar ne?

Nije losa tastatura, doduse malo je tvrda. Ako imas jake i ogromne shape kao ja, i nemilosrdno udaras po tastaturi, vrlo brzo postaje mekana 🙂

hehe
i ja je koristim i vrlo brzo sam se navikao na nju...ili ona na mene :d

ja sam je video u ns ,u svim domovima zdravlja imaju dell-ove masine video sam ih, i tastatura je super ,izgleda ok,i nije losa za kucanje 🙂

Majko moja,koliko su ti tasteri na toj DELL-ovoj visoki,2cm :wall: .
Ipak je Apple mnogo lepsa,a od misa sam odustao jer ima samo jedan taster,steta,
izgleda kao i tastatura,do jaja.Nego ne rekoste jel bi moglo negde online da
se nabavi,na www.comtradeshop.com se ni ne pominje da imaju.

Pod Windows-om Mighty Mouse (i obican i wireless) radi kao bilo koji mish sa dva tastera (ima i srednji taster i taster sa strane). Znaci ima levi i desno klik.

Pod Mac OS X mozes da biras rezim rada tj. da podesis da li ce se ponasati kao mis sa jednim tasterom ili mis sa do 4 tastera.

Prilozi

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    23.2 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno