Šta je novo?

Apple Peel 520 addon - Ipod Touch sa GSM dialer/sms podrskom!

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Evo jednog ultra zanimljivog addona za sve cetiri generacije Ipod Troucha. U pitanju je kineski proizvod "Apple Peel 520" koji se sastoji od shella u koji se ubaci iphone touch. Shell sadrzi dodatnu bateriju, GSM chip, slot za SIM karticu, vibraciju, zvucnik i mikrofon. Custom dialer se skida iskljucivo sa Cydie i naravno radi samo sa jailbroken uredjajima. Ovih dana se u prodaji nasla i v2 verzija od Peel 520 koja podrzava IpodTouch4 a spolnji izgled shella vishe podseca na iphone.

[youtube]8n6P0G92qtU[/youtube]

Cene se krecu od ~50-70dolara koliko vidim, bash bi hteo da isprovam ovo cudo i da moj Ipod Touch 2gen pretvorim u fon. JAVITE SE AKO STE U STANJU DA OVO NABAVITE, I WANT ONE!

Haha, nije loshe, mada se isplati samo za jache 3G/4G iPodove, ko ima neki od prva dva, bolje da ga proda i kupi iPhone 2G/3G :) Jer ne samo da je budzevina, vec je i papucha u odnosu na pravi iPhone :)

Poslednja izmena:
Pa da za ipod touch4 se extra isplati uzeti ovo.

Zanimljivo, za 50 dolara se isplati uzeti. Steta sto nema brzu internet konekciju

Aj neka neko javi gde kod nas moze da se nabavi ova spravica... :)

Ima na merimobiles.com, 65$ uz free shipping. Naravno nemam poima dal je bezbedno uzimati odatle [taj sajt je main selling spot for shanzai.com blog, sigurno imaju dosta prometa].

e da jos nesto, ne isplati se bas uzimati ovu spravicu za touch 4g iz razloga sto nema pozadi otvor za kameru, tako da bi svaki put morali da ga cupate iz maske :)

Osim sto je nekima bitnije da imaju dobar telefon za 400e jeftinije of iphone4.

da li je neko u međuvemenu probao ovo?
Imam najnoviji iPod i baš bih probao da namikerim ovu zezalicu..
Dal ima kod naših Kineza..:beat:

dve Sim kartice, FM, gps..ja mislim da vredi

Ljudi, nabavlja neko ovo? Meni stiže za par dana iPod Touch 4th iz U S and A, a malo sam kasno video ovu temu da bi mi i ovo doneli...

Vrh Dno