Šta je novo?

Apple Pay Srbija

Uklonjene BiH i Makedonija sa liste u aplikaciji 😂

Da li je neko skoro uspeo da da doda Master PŠ na Apple Pay? Ja sam dodao 2023 normalno ali sada ne dobijam kod za verifikaciju (nova kartica, aktivna od 05.06. ove godine).

Zovi podršku, neke banke su promenile uslove za dodavanje kartica, zbog povećanja bezbednosti.
U OTP banci konkretno, mora se prijaviti serijski broj uređaja na koji hoćeš da dodaš karticu (ako je nov uređaj za tebe kao korisnika), a takođe se po defaultu ne može dodati nova kartica u ApplePay u prvih 30 dana.

Zovi podršku, neke banke su promenile uslove za dodavanje kartica, zbog povećanja bezbednosti.
U OTP banci konkretno, mora se prijaviti serijski broj uređaja na koji hoćeš da dodaš karticu (ako je nov uređaj za tebe kao korisnika), a takođe se po defaultu ne može dodati nova kartica u ApplePay u prvih 30 dana.
Jel znaš možda jel moguće aktivirati Apple Pay u OTP bez iPhone-a, probao sam da dodam karticu, i sad mi traži verifikaciju pozivom banke.

Nemam iPhone, a Apple Pay na Mac-u bi mi dobro došao za sajtove koji podržavaju taj vid plaćanja.

Nemam uslova da probam taj scenario :)
BTW, imam dodatu svoju MC karticu na 2 iPhone i 2 AppleWatch (kod žene i sebe), ako nekoga zanima - moguće je.

Nazad
Vrh Dno