Šta je novo?

Apple Music

S03

Cenjen
Učlanjen(a)
11.04.2023
Poena
175
Nisam uspeo da nađem temu za Apple Music, pretpostvaljam da je nije niko otvorio.

Da li ko koristi ovaj servis i kakav je kod nas u usporedbi sa Spotifyom? Vidim da je nešto malo skuplji AM.

Spotify je neuporedivo bolji servis. Apple music deluje dosta amaterski urađen. Bar je takvo moje iskustvo. Jedino ako ti znači kvalitet striminga i ako imaš odgovarajuću opremu, tu Spotify zaostaje.

Spotify je neuporedivo bolji servis. Apple music deluje dosta amaterski urađen. Bar je takvo moje iskustvo. Jedino ako ti znači kvalitet striminga i ako imaš odgovarajuću opremu, tu Spotify zaostaje.
Jel može samo pojašnjenje, zašto to misliš? Pošto me druga nagovara da pređem na apple music

Što ne probate i vidite da li Vam odgovara, trebalo bi da je besplatan probnih mesec dana.

Jel može samo pojašnjenje, zašto to misliš? Pošto me druga nagovara da pređem na apple music
Pa to je više taj subjektivni osećaj. Izgled je skandalozno amaterski i zbog toga mi najviše deluje bezvz. Algoritam predloga je mnogo lošiji. Spotify je tu car. Takođe, Spotify je skoro redizajnirao aplikaciju pa sad imaš predloženu muziku kroz kratke video formate (nešto kao neka vrsta shortsa na Youtube ili onih zezancija na tik toku). Meni je to zanimljiva promena.
Apple music ima neku svoju verziju HIFI kvaliteta striminga pa ako imaš odgovarajuću opremu to se oseti. Slično imaju Tidal i Deezer. Spotify tu iz nekog razloga i dalje kaska.
Sve u svemu nisu to neke bog zna kakve razlike (ako bi samo da slušaš tačno određenu muziku, da ti ne trebaju predlozi) i to važi za sve muzičke striming servise. Baza im je manje više ista, mada mislim da Apple music malo kaska kada je u pitanju domaća muzika (ako ti to znači)
Moj savet ti je Spotify.

Razlika je prevashodno i kod formata. Apple music: aac/alac, Spotify: ogg vorbis ili opus/nema Hi-Fi, Deezer:mp3/flac, Tidal:flac/hi-res flac (uskoro), itd.

Ako hoces Tidal hifi plus da probas, javi 😊🤘.

Ko ima turski Apple music,jedno pitanje.Kad se pojavi opcija da se plati 200TL za godinu dana?Je l bi posle prvog placanja?

Ko ima turski Apple music,jedno pitanje.Kad se pojavi opcija da se plati 200TL za godinu dana?Je l bi posle prvog placanja?
Započneš individualnu pretplatu, s tim da je prvih mesec dana besplatno, onda odmah pređeš na godišnju pretplatu, ne čekaš da prođe "free trial".

Pa na mobilnom ne vidim tu opciju.Samo family i za studente.

Pa na mobilnom ne vidim tu opciju.Samo family i za studente.
Улогуј се преко претраживача (не преко плејера ) на телефону па ћеш имати опцију за годину дана...

Je l prvo moram da ubacim gift card pa ce mi se onda pojaviti?Ovako nece nikako.

Узмеш прво гифт кард, активираш тај месец гратис и онда ти се појави опција за годину дана.

Nisam dugo koristio AM, jel postoji opcija za pretragu plejlista po imenu, npr Rock 2023, pa on izbaci gomilu plejlista. Na AM izbaci dosta manji broj naspram Spotify.Imam Spotify premium ali bih se prebacio na AM.

Nisam dugo koristio AM, jel postoji opcija za pretragu plejlista po imenu, npr Rock 2023, pa on izbaci gomilu plejlista. Na AM izbaci dosta manji broj naspram Spotify.Imam Spotify premium ali bih se prebacio na AM.
Ima pretraživanje po plejlistama, ali, kao što već rekao, manji broj izlista nego Spotify. Što opet ne znači da ima manje dostupnih pesama nego im je pretraživač takav.

Мени није хтело на телефону и компу па ми неко рече овде на форуму да пробам да инсталирам итјумс па у њему да убацим и тако ми је успело...

Proslo je preko iTunes ali i dalje mi stoji ovo

Prilozi

• Screenshot_20231004_200335_Opera.jpg
    Screenshot_20231004_200335_Opera.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 49
Е ако си убацио, онда уђи на компу на епл мјузик или на телефону али преко претраживача (наравно впн укључен на Турску) и појавиће ти се...

A da li si probao ovo što piše na slici, kao da pretplatu možeš uređivati kroz Google Play, proveri pod "Subscriptions" na Google Playu.

Znači ti nisi prešao na godišnji plan ili jesi, ali ti i dalje piše da si na mesečnom?

Ili da se javiš Apple podršci u chat da te oni prebace na godišnju da se ne mučiš više?

Nazad
Vrh Dno