Jel može samo pojašnjenje, zašto to misliš? Pošto me druga nagovara da pređem na apple musicSpotify je neuporedivo bolji servis. Apple music deluje dosta amaterski urađen. Bar je takvo moje iskustvo. Jedino ako ti znači kvalitet striminga i ako imaš odgovarajuću opremu, tu Spotify zaostaje.
Pa to je više taj subjektivni osećaj. Izgled je skandalozno amaterski i zbog toga mi najviše deluje bezvz. Algoritam predloga je mnogo lošiji. Spotify je tu car. Takođe, Spotify je skoro redizajnirao aplikaciju pa sad imaš predloženu muziku kroz kratke video formate (nešto kao neka vrsta shortsa na Youtube ili onih zezancija na tik toku). Meni je to zanimljiva promena.Jel može samo pojašnjenje, zašto to misliš? Pošto me druga nagovara da pređem na apple music
Započneš individualnu pretplatu, s tim da je prvih mesec dana besplatno, onda odmah pređeš na godišnju pretplatu, ne čekaš da prođe "free trial".Ko ima turski Apple music,jedno pitanje.Kad se pojavi opcija da se plati 200TL za godinu dana?Je l bi posle prvog placanja?
A pretplata ti je trenutno aktivna?Pa na mobilnom ne vidim tu opciju.Samo family i za studente.
Meni je se pojavilo odmah nako regsitracije (ali na iPhoneu), a tamo na Spotify temi je @stevan10 spomenuo da je prešao takođe na godišnju pretplatu.Tako je,registrovao se normalno.Pogledajte prilog 407251
Улогуј се преко претраживача (не преко плејера ) на телефону па ћеш имати опцију за годину дана...Pa na mobilnom ne vidim tu opciju.Samo family i za studente.
Ima pretraživanje po plejlistama, ali, kao što već rekao, manji broj izlista nego Spotify. Što opet ne znači da ima manje dostupnih pesama nego im je pretraživač takav.Nisam dugo koristio AM, jel postoji opcija za pretragu plejlista po imenu, npr Rock 2023, pa on izbaci gomilu plejlista. Na AM izbaci dosta manji broj naspram Spotify.Imam Spotify premium ali bih se prebacio na AM.
Promo kod?@S03 ,Ja probao da ubacim promo kod i nece.🤔
Ma mislio sam na kod sa gift kartice.Promo kod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari